Opinionsblogg

Bush Thor vågar i alla fall adressera barbariet.

KD ligger och sprattlar runt 3 procent i opinionen.

Det beror säkert på väldigt många olika saker.

Många hade hoppats väldigt mycket på Ebba Bush Thor men lyftet har uteblivet. Det har bara blivit värre. 

Men Bush Thor har chansen att göra en Annie Lööf. Också hon hade en period när hon var skarpt ifrågasatt och Centern tappade i opinionen.

 

Thor ägnar hela den första kvarten åt den militanta islamismen. Det ska hon ha heder av. Hon är den första som på riktigt vågar adressera barbariet.

 

 

Till skillnad från finansministern som igår sade sig älska att leva i ett land där människor hämtar varandras barn från förskolan efter terrorattacken men inte hade ett enda ord att säga om offren eller de anhöriga till terrorns offer.

 Ingen ställde Magdalena Andersson till svars för detta igår. De flesta tidningar tyckte hon var briljant.

 Herregud vilka olika planeter vi lever på…

  En finansminister som alltså säger ”Ett sådant Sverige vill jag leva i” om ett land som just genomlidit ett terrordåd med fem döda…

 Bush Thor vågar adressera barbariet och det ska hon ha all heder av.

 När hon talar om Alf Svenssons mor och hennes värdighet i samband med att talet handlar om äldrevården i framtiden blir det väldigt starkt.

 Samtidigt saknar hon, liksom alla talare så här långt, en självinsikt om att mycket av det hon utmålar som fel med Sverige, är sådant som hon och hennes parti varit med om att skapa…

 Det är närmast bisarrt att höra de kacka i sitt eget bo. Det är som att se en rockstjärna trasha ett hotellrum, smita ut bakvägen, byta om till nya kläder och sedan komma in som en granskande polis och bekymrat ställa sig i rummet och skaka på huvudet…

 "Men, vill man utbrista, det var ju du som…"

 Några gram självkritik och reflektion hade varit klädsamt.

 Men självinsikt är inte svenska politikers allra starkaste kort.

Bush Thor säger att hon ser sveket som de rödgröna gjort sig skyldiga till.

Hennes eget svek då?
Hennes partis brutala tillkortakommanden på många områden?

 Jag drömmer om den politiker som vågar sig ställa sig upp och säga: ” Ja, jag erkänner. Jag är en av dem som medverkat till att Sverige slitits fullständigt sönder och samman. Det är därför det numera kryllar av utanförskapsområden och det är bland annat därför som islamistisk fundamentalism gror i svenska förorter. Det är därför kvinnor inte vågar ut i de här förorterna. Det är därför alternativ rättskipning florerar i dessa förorter. Det är därför det sker droghandel på skolgårdarna. 

Jag och det parti jag leder är skyldig till att ha lagt locket på under decennier. Jag ber om ursäkt för det. Nu ska jag ägna resten av mitt politiska liv åt att åtgärda detta och försöka göra det bra igen

 

Tänk den som vågar och orkar säga det där…

Kommentarer

#1 - Cindy

Håller med dig Marcus, MEN det är inte bara politikernas fel vad gäller invandringen.
Vi lever i ett land där det finns en kass inställning till invandrare, just därför flydde svenskarna dessa områden och parallella samhällen kunde växa fram. Men dom kriminella är det INTE synd om!!

#2 - bea

Ebba gillar vi!

#3 - THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: (drogunduspellcaster@gmail.com) du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom (drogunduspellcaster@gmail.com)

Kommentera