Opinionsblogg

Toleransens vår är här (Bygg broar-Bränn dem inte).

Skyttegravar indikerar att det är ett krig som pågår. I viss mening är det ju det, ett slags lågfrekvent ständigt ställningstagande, ett tagande endast, väldigt sällan ett givande. 

Ett slags ständigt små-sprakande krig som tjuter illa, som när en dåligt inställd radio i ett angränsande. rum...

Jag såg en tjugo år gammal intervju med Joakim Thåström härom dagen. Han hade flyttat från Sverige vid den tidpunkten och sade sig framförallt vara trött på figuren som andra såg honom som.

”Jag älskar att sälja plattor men detta med att vara Joakim Thåström för så väldigt många människor….Jag hatar det verkligen”.

Så många sånger Thåström skrivit som handlar om att skapa sig själv som ny varje morgon. Jag kan känna igen det där. 

Så många människor som bygger sig lögnaktiga fördomar om vem man är, vem man var, vad man sade eller inte sade i något sammanhang för fyra år sedan…

Men också mitt ständiga tidigare gnäll över allt detta...Hur patetiskt är det inte att använda sin plattform åt att gnälla?

 Jag behöver inte ta den striden. Det är inte min strid. Nästan ingen av de strider som rasat runt mig har varit mina strider.  Jag börjar lära mig det nu. Jonas Gardell sade det till mig häromdagen: " Det är inte dina krig. Du behöver inte ta de där striderna."

 De senaste tre, fyra åren har det skett en mindre revolution när det gäller att nå ut. Alla är sin egen plattform numera. Alla har sin egen sanning. I Sverige är det faktiskt så. Ingens sanning är mer värd än någon annans och i grunden är det en rätt vacker egenskap. 

 Men den kommer också med ett rätt högt pris. Det priset är exakt det Jonas Gardell skriver om i sin text, att vi överhuvudtaget inte bryr oss vad andra tycker och tänker eftersom vi har fullt upp med att förklara våra egna åsikter om allt och inget. De få gånger vi alls vrider upp öronen mot världen för att lyssna tar vi bara in sådant som bekräftar vår världsbild.

Vi är allt.

Jag, jag, jag...

 Därför finns det ingen annan väg att gå än att bjuda in till samtal. Det finns inget annat sätt än att samtala om allt det som förenar och allt det som skiljer oss åt. Ju mer som skiljer oss åt, desto viktigare är det att träffas, samtala, ses, lyssna. Det finns inget annat sätt än att lägga ner alla vapen och smida om dem till plogar och verktyg så att vi kan bygga broar istället för att bränna dem.

Bygg broar. Bränn dem inte.

 Varje gång jag träffar en människa slås jag av hur oändligt mycket mer det är som förenar än som skiljer oss åt. Varje gång jag orkar lyssna mer än tala själv lär jag mig något om världen, och om mig själv. Jag lär mig något om mina medmänniskor och deras kamp och den kampen kanske ser väldigt annorlunda ut än min kamp men den är exakt och precis lika viktig som min. Jag har inte patent på något alls.

 Det enda sättet jag kan göra för att ta ansvar över samhällsdebatten är att kliva upp ur de skyttegravar som Gardell skriver om i dagens Expressen.

Det är så dammigt och mörkt i de där gravarna. Ibland får jag känslan att skyttegravarna jag hamnat i har grävts till ett krig jag överhuvudtaget aldrig ville ha med att göra. När jag sedan hasar mig upp ur dem och står drömmande och storhjärtat naiv på den där brända åkern som är svenskt debattklimat ska jag upptäcka att det står väldigt många fler där som också undrar vart allt hat och alla onda ord tagit oss och som längtar efter en innerlig och kärleksfull vår av tolerans, lyssnade och solidaritet.

 Den våren är här nu.

Bli en del av den, du också.

 
 

Kommentarer

#1 - Jan Ahlström

"Varje gång jag träffar en människa slås jag av hur oändligt mycket mer det är som förenar oss än som skiljer oss åt".
Det är en självklarhet du nämner tycker jag när det gäller det absoluta flertalet som bor i landet, vi vill ha kvar välfärden, tryggheten och en framtid att se fram emot för våra barn å barnbarn.
Det vi kan vara oense om är vägen att nå dit.

Ingår den invandrade religösa fanatikern eller han som kastar sten på blåljuspersonal i "varje gång jag träffar......."?

#2 - Jan Ahlström

Fick inget svar på min fråga Marcus.

Trevlig forts på veckan!
Janne A

#3 - THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: [email protected] du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) Kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom [email protected]

#4 - johanna

Hej alla det fungerade verkligen och jag är stolt över att vittna om. Jag såg ett inlägg om hur en kvinna blev återförenad med sin man och jag bestämde mig för att prova den här läkaren som hjälpte henne eftersom min relation misslyckades. Även om jag aldrig trodde på andligt arbete. Jag försökte motvilligt, eftersom jag var desperat, men till min stora överraskning hjälpte doktorn mig och min relation är nu perfekt precis som han sa att min man nu behandlar mig som en drottning, även när han tidigare hade sagt att han inte älskar mig längre. Tja, jag kan inte säga mycket, men om du går igenom svårigheter i ditt förhållande här är e-posten [email protected] kommer din partner definitivt återgå till dig.

#5 - Dante Perez

Min mun är full av vittnesmål, min älskare lämnade huset i två månader till Sydafrika som turist, där hon menade en pojke och hon var förvirrad av pojken, min flickvän vägrar att komma hem igen, jag gråter dag och natt ser För vem som ska hjälpa mig, läste jag ett vittnesbörd om en kraftfull stavningskastare som heter Dr Oba och jag kontaktade stavningskastern för att hjälpa mig att få min älskare tillbaka till mig och han ber mig att inte oroa mig för att gudarna vi kämpar för mig. . Han berättade för mig om midnatt när all ande är vilande, kommer han att ställa en stavning för att återförena min älskare tillbaka till mig. Och han gjorde på mindre än 2 dagar kom min älskare tillbaka till mig och började gråta som jag borde för förlåta honom, jag är så glad för vad den här stavningen gjorde för mig. Kontakta dr Oba via ([email protected]) eller whatsapp honom på +2348151943640

#6 - jenifer

Jag tror aldrig på kärleksförklaringar tills jag träffade min vän som berättade för mig allt om DR.otutu som tog med sig sin ex-pojkvän, även när hon berättade att jag inte trodde henne eftersom jag trodde att hon också ville ha samma falska Stava hjul för att ta bort mina pengar. Trots att jag gav henne chansen att förklara allt hon måste berätta om DR.otutu, sa jag till henne att det finns många scammers som vill ta våra pengar och jag kommer aldrig att bli offer för dem, trots att min förlovade som antar gifta sig Jag lämnade mig om några månader från mig, jag väntar tålmodigt på en annan kille men jag älskade honom så mycket. Hon berättade för mig att denna DR inte är en falsk att han är riktig och han har hjälpt många människor att få tillbaka sina kära, då frågar jag henne hur fungerar denna stavning och vilka krav måste jag göra innan han kan Kasta kärlekstrollerna på mig? Hon berättade för mig att jag skulle maila honom på [email protected] och jag borde berätta för honom vad jag vill ha. Jag mailade verkligen honom och berättade för honom att jag behöver min ex kille tillbaka jag sa till honom att det var min vän som riktade mig till honom, varför jag tvivlade på hans arbete? Han sa att hans arbete är 100% säkert och garanterar att ingen någonsin kommit till sitt tempel och också förblir densamma. Jag blev flabbergastad på sina ord säger han till mig och en tanke kom till mig att hur vet jag detta om alla saker vi diskuterade tidigare. Han sa innan han kan börja på min situation, att jag måste ha tro och lita på honom och lämna andra stavningskastare och vänta tålmodigt på egen hand att om jag kan säga gör allt detta kommer jag att få min älskare tillbaka i 72 timmar. Jag sa okej jag tror och lovar att arbeta med dig ensam, då gav han mig en blankett att fylla som jag gjorde och skicka den till honom med mina bilder också och även bilderna från min ex-älskare. Han svarade mig på 30 minuter senare och berättade för mig att hans gudar behöver några saker för att kasta stavningen på mig och mitt problem är väldigt lätt om jag kan erbjuda dessa saker. Då när jag frågar honom, hur kan jag få dessa saker och hur kan jag skicka det till honom för kasta av kärleksspellet, han berättade för mig att jag inte borde oroa mig för det, att det finns en säljare här i sitt eget land Det kan få saker för mig. Då frågar jag honom hur mycket kostar det att köpa alla dessa varor? Han berättade för mig vilken jag skickade till honom med fullt självförtroende. Efter en timme senare ringde han mig och sa till mig att mitt problem har lösts att jag ska vänta i 72 timmar att min kärlek kommer att fråga efter mig som jag gjorde enligt hans ord när Det var ca 6 pm de kommande tre dagarna min ex ringde mig om han är hemma att han vill se mig bråttom. Jag sa till honom hoppades allt är bra han sa ja då jag sa till honom att han kan komma, min ex kille kom tillbaka till mig och han bad om förlåtelse att han visste vad som kom över honom. Just nu är jag så glad för att jag har återställt min älskare tillbaka och vi planerar för vårt bröllop som kommer snart, jag ringde dr och tacka honom väldigt mycket och fråga honom vad jag ska göra för honom som en uppskattning, berättade han för mig Jag borde glömma och behålla mina pengar att han inte är efter pengar men att hjälpa människor som behöver hjälp där ute, allt han behöver mig att göra är att ge fler vittnesmål om honom så att människor där ute som behöver hjälp ska skicka honom också det som är Varför är jag idag för att ge mitt vittnesbörd. Må din god herre fortsätta att välsigna honom och ge honom längre livslöshet och visdom. DETTA ÄR DR E-postadressen ([email protected]). Du kan också kontakta honom via hans whatsapp-nummer (+2349051417394)

#7 - ASELM TOSIN

Jag är Aselm Tosin från USA, jag vill dela ett vittnesbörd
om mitt liv för alla. Jag var gift med min fru George
Vivian, jag älskar henne så mycket vi har varit gifta i 5
år nu med två barn. När han gick på semester i
Frankrike menade han en man som heter Muir 15B, hon
berättade att hon inte längre är intresserad av
äktenskapet längre. Jag var så förvirrad och söker hjälp,
jag vet inte vad jag ska göra förrän jag träffade min vän,
mr William och berättade för mig om mitt problem. Han
berättade att jag inte skulle oroa mig för att han hade ett
liknande problem tidigare och presentera mig för en man
som heter Dr Ade, älskar att stava, som stavar på
hennes ex och tar henne tillbaka till honom efter 2
dagar. Herr William ber mig att kontakta Dr Ade älska
stavning för hjälp. Jag kontaktade honom för att hjälpa
mig att ta tillbaka min fru och han ber mig att inte oroa
mig för att gudarna till sina förfäder kommer att kämpa
för mig. Han berättade för mig om två dagar att han
kommer att förena mig och min fru tillsammans. Efter
två dag ringde min fru och sa till mig att hon kommer
tillbaka för att söka saker med mig, jag var överraskad
när jag såg henne och hon började gråta för förlåtelse.
Just nu är jag den lyckligaste mannen på jorden för vad
den här stora stavningskastaren gjorde för mig och min
fru, du kan kontakta Dr Ade email
[email protected]. Han är den bästa
stavningskastaren som är mycket kapabel att hjälpa dig.
tel. 2348148487280 webbplats

#8 - LOUIS%2520CASSIA

Han tar min pojkvän tillbaka, jag är Cassia från Kanada
och jag vill tacka Dr.Ade för att få tillbaka min ex
pojkvän, vi bröt upp i mer än 9 månader och han
berättade för mig att han aldrig kommer att vilja se mig i
hans liv igen . Jag älskar honom så mycket i det
utsträckning att jag inte kunde tänka på att datera
någon igen, jag var förvirrad och deprimerad på grund av
den kärlek jag hade för honom. Jag gjorde allt jag kunde
göra för att få honom att komma tillbaka till mig men
alla gick in fåfäng. Så jag bestämde mig för att kontakta
en stavningskastare, jag trodde inte på stavgjutning jag
bara vill försöka det kan vara att det skulle fungera för
mig. Jag kontaktade Dr Ade för hjälp, och han berättade
för mig att han måste kasta en kärleksspell på honom,
jag berättade för honom att göra det. Efter 3 dagar
ringde min pojkvän mig och började be om ursäkt för att
han lämnade mig och han berättade också att han
fortfarande älskar mig. Jag var väldigt glad och jag
tackar Dr Ade för att hjälpa mig att få tillbaka min ex
tillbaka till mina händer. Hans stavning är störst över
hela världen, det var kärleksspell som han kastade på
min ex som får honom att komma tillbaka till mig. Alla
du damer som vill ha tillbaka sin ex tillbaka jag vill att
du ska kontakta Dr.Ade för återkomsten av din ex
pojkvän och även din ex flickvän han kan också kasta
någon form av stava du vill att han ska kasta för dig.
Hans kontakt email är [email protected] försök
bara honom och deras lösning kommer att vara en
lösning på ditt fall.

#9 - LOUIS CASSIA

Han tar min pojkvän tillbaka, jag är Cassia från Kanada
och jag vill tacka Dr.Ade för att få tillbaka min ex
pojkvän, vi bröt upp i mer än 9 månader och han
berättade för mig att han aldrig kommer att vilja se mig i
hans liv igen . Jag älskar honom så mycket i det
utsträckning att jag inte kunde tänka på att datera
någon igen, jag var förvirrad och deprimerad på grund av
den kärlek jag hade för honom. Jag gjorde allt jag kunde
göra för att få honom att komma tillbaka till mig men
alla gick in fåfäng. Så jag bestämde mig för att kontakta
en stavningskastare, jag trodde inte på stavgjutning jag
bara vill försöka det kan vara att det skulle fungera för
mig. Jag kontaktade Dr Ade för hjälp, och han berättade
för mig att han måste kasta en kärleksspell på honom,
jag berättade för honom att göra det. Efter 3 dagar
ringde min pojkvän mig och började be om ursäkt för att
han lämnade mig och han berättade också att han
fortfarande älskar mig. Jag var väldigt glad och jag
tackar Dr Ade för att hjälpa mig att få tillbaka min ex
tillbaka till mina händer. Hans stavning är störst över
hela världen, det var kärleksspell som han kastade på
min ex som får honom att komma tillbaka till mig. Alla
du damer som vill ha tillbaka sin ex tillbaka jag vill att
du ska kontakta Dr.Ade för återkomsten av din ex
pojkvän och även din ex flickvän han kan också kasta
någon form av stava du vill att han ska kasta för dig.
Hans kontakt email är [email protected] försök
bara honom och deras lösning kommer att vara en
lösning på ditt fall.

#10 - wayne gloria

Mitt namn är Wayne Gloria och jag baserad i USA ... Mitt
liv är tillbaka !!! Efter 1 år av bruten äktenskap, min man
lämnade mig med två barn. Jag kände mig som mitt liv
var på väg att sluta i nästan begått självmord, jag var
känslomässigt ned under en mycket lång tid. Tack vare
en spell caster heter Dr Ade, som jag träffade på nätet. Å
ena trogen dag, som jag surfar via internet, jag kom över
tilld vittnesmål om denna speciella spell caster. Vissa
människor vittnade om att jag tog med sig sina Ex
älskare tillbaka några vittnade om att jag åter livmodern,
bota cancer och andra sjukdomar, vissa vittnade om att
jag kan kasta en trollformel för att stoppa skilsmässa
och så vidare. Jag har också stött på ett särskilt
vittnesbörd, det handlade om en kvinna vid namn Sonia,
hon vittnade om hur jag tog tillbaka sin Ex älskare på
mindre än 2 dagar, och i slutet av hennes vittnesmål hon
tappade Dr Ade e-postadress. Efter alla dessa läsning,
bestämde jag mig för att ge det ett försök. Jag
kontaktade via e-post och förklarade honom mitt
problem för honom. På bara 48hours, min man kom
tillbaka till mig. Vi löste våra problem, och vi är ännu
gladare än tidigare Dr Ade, är verkligen en begåvad man
och jag kommer inte att sluta publicera honom eftersom
han är en underbar människa ... Om du har ett problem
och du letar efter verkliga och äkta stava hjul för att lösa
alla dina problem för dig. Försök Hög
[email protected] helst, kan jag vara svaret på
dina problem. Här är hans kontakt:
[email protected] eller ring honom eller whats-
app på 2348148487280.

#11 - angela

Mitt namn är Hassan Angela ... Jag känner mig väldigt glad att dela mitt fantastiska och underbara vittnesbörd med alla på denna sida ..: Jag var gift för 4 år till min man och plötsligt kom en annan kvinna in på bilden som han började hata Jag och han var förolämpande. Men jag älskade honom fortfarande med hela mitt hjärta och ville ha honom till varje pris .... Han lämnade in för skilsmässa och hela mitt liv vred sig och jag visste inte vad jag skulle göra, han flyttade ut ur huset och övergav mig och Barnen ... min väldigt nära vän berättade för mig om att försöka andliga medel för att få min man tillbaka och introducerade mig till en stavningskastare så jag bestämde mig för att prova det. Även om jag inte trodde på alla dessa saker då när han gjorde speciella böner och stavning, efter 2 dagar kom min man tillbaka och bad att han hade insett sina misstag, jag kunde bara inte tro det, ändå är vi tillbaka tillsammans nu Och vi är glada om någon behöver hjälp, här är hans e-postadress [email protected] Hans stavar är för ett bättre liv ELLER ring hans nummer +1 (661) 704 3225

#12 - Mary Coolman

Hej, jag vill bara säga ett stort tack till Dr. OGUNDU för vad han har gjort för mig och även rådgöra med någon som lider av ett äktenskapligt problem. Han tog tillbaka mannen jag älskar och vårdar med hela mitt hjärta, En man som lämnade mig för en annan kvinna i bra 6 månader med 2 barn, allt hopp var förlorat tills jag hittade Dr OGUNDU email online som sa att allt kommer att bli bra . Han berättade för mig att min man kommer att vara tillbaka om 2 dagar, jag är så underbar idag att min man är tillbaka till mig och vi är glada och han vill alltid vara vid min sida, jag kommer att rådgöra med dig inför liknande problem att kontakta Dr. OGUNDU Vem är pålitlig och rakt framåt kan du kontakta honom via e-post [email protected]
Om du också behöver lösas i följande problem, kontakta honom så bra.
1) Om du vill ha din ex tillbaka.
(2) Kärlekstavning
(3) Du vill bli promad på ditt kontor.
(4) Du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
(5) Om du vill ha ett barn.
(6) Du vill vara rik eller vinna en lotteri.
(7) Du vill knyta din man / fru för att vara din för evigt.
(8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
(9) om du inte kan uppfylla din partner.
(10) om du vill stoppa din skilsmässa.
(11) om du vill skilja din man
(12) om du vill ha dina önskemål.
(13) Graviditet stava för att bli gravid baby
(14) Garantera att du vinner de oroliga domstolsärenden och skilsmässa oavsett scenen
(15) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär.
Ännu är e-postadressen [email protected] kontakta honom omedelbart

#13 - Jamar elin

Jag vill vittna om en stavningskrock som hjälper mig att återställa mitt brutna äktenskap. Jag var gift i omkring 10 år till min man och det var underbart och roligt hela tiden innan min man började ha en affär utanför vårt äktenskap med en annan kvinna på sitt kontor som ledde till att vi skilde sig så han lämnade mig med våra två barn. Jag gick igenom helvetet med mina barn tills jag var introducerad till en stavningskastare som heter Dr Adodo som jag kontaktade för hjälp och han försäkrade mig om att han kommer att få min man tillbaka om två dagar, gjorde jag allt som han frågar mig och min största överraskning min man ringde mig och började be om ursäkt för alla de missförhållanden han hade gjort mot mig och jag var tvungen att förlåta honom för att jag behövde honom tillbaka, så om du går igenom svårigheter i ditt förhållande kommer jag att rådgöra med att du kontaktar honom idag på hans e-postadress på [email protected] eller ring honom på hans mobilnummer +1 (661) 704 3225

#14 - kate

Hej alla är Kate från Förenta staterna är här för att vittna i den här stora mannen som har fått tillbaka lycka till min familj efter att min älskade Chris lämnade mig i 3 år för en annan kvinna, jag älskade verkligen Chris eftersom han var min Första kärlek jag försökte allt inom min makt för att få Chris tillbaka till mitt liv, men människor jag träffade behöll bara scamming mig och ljuger för mig. Sedan brukar jag på lördagar gå ut för att göra mitt hår och få några saker, då hade jag folk diskuterar på salongen om de lyssnar på det radio bra, att det fanns ett program (hur jag fick tillbaka min ex) och började prata mycket om Dr Ediale hur denna man har hjälpt många människor att komma tillbaka där älskare, så omedelbart jag gick nära de damerna jag träffade i salongen och jag förklarade saker för dem de sa att jag borde försöka kontakta Dr Ediale om att han har pratat om staden och människor verkligen kontaktar honom om hjälp omedelbart sökte vi på internet och läste bra saker om Dr Ediale jag nu fick alla Dr EDAILE direkt i salongen, jag meddelade Dr Edial och jag delade mitt problem med honom, han berättade bara att jag inte skulle oroa mig för att jag bara skulle vara glad, Han berättade bara att jag skulle skicka honom några detaljer som jag gjorde och då kom tillbaka till mig att allt skulle vara okej inom 48 timmar jag var så glad då Dr Ediale gjorde sitt jobb och han misslyckades inte, min älskare Chris kom till mig i tårar och ursäktade mig för att lämna mig i djup smärta för gott 3år Så han bestämde sig för att bevisa att han aldrig kommer att lämna mig av någon anledning som han fick mig att få tillgång till hans konto och gjorde mig till nästa släkting på all sin vilja. Nu är det mest perfekta att han inte kan tillbringa en minut utan ser mig eller ringer mig, är så tacksam för Dr Edial för att få tillbaka den lycka som jag saknar i flera år. Vänligen kontakta Dr EDIALE för hjälp. Han är en trovärdig man i e-post är [email protected]
(1) Om du vill ha din ex tillbaka.
(2) om du alltid har dåliga drömmar
(3) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
(4) Du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
(5) Om du vill ha ett barn.
(6) [Du vill vara rik.
(7) Du vill knyta din man / fru för att vara din för evigt.
(8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
(9) Om du vill stoppa din skilsmässa.
10) Hjälp att föra människor ur fängelset.
(11) Äktenskapsstavar
(12) Miracle Spells
(13) Skönhetstjänster
(14) PROFECY CHARM
(15) Sevärdheter Spells
(16) Evil Eye Spells.
(17) Kissing Spell
(18) Ta bort sjukdomar.
(19) VÄLJNINGSPELAR
(20) SUCCESS IN EXAMS SPELLS.
(21) Charm för att få vem att älska dig.
KONTAKT: [email protected]

#15 - elamine

TACK PÅ Dr Isikolo ([email protected]) FÖR ATT LÖS MIG PROBLEMER
Ett fantastiskt vittnesbörd på en stavningskastare som tog min fru tillbaka till mig. Jag heter Daniel Green, jag bor i Storbritannien och jag är lyckligt gift med en härlig och omtänksam fru med två barn. Ett mycket stort problem uppstod i min familj för sju månader sedan mellan mig och min fru. så hemskt att hon tog saken till domstolen för en skilsmässa. Hon sa att hon aldrig ville stanna med mig igen och att han inte älskade mig längre. Så han packade ut ur mitt hus och fick mig och mina barn att gå igenom allvarliga smärtor. Jag försökte alla mina möjligheter att få tillbaka honom, efter mycket tiggeri, men allting till ingen nytta. Och han bekräftade det att han har fattat sitt beslut, och han ville aldrig se mig igen. Så på en kväll, när jag kom tillbaka från jobbet, träffade jag en gammal vän som frågade min fru. Så jag förklarade allt för honom, så han berättade för mig att det enda sättet jag kan få min fru tillbaka är att besöka en stavningskastare, för att det verkligen har fungerat för honom också. Så jag trodde aldrig på stavning, men jag hade inget annat val än att följa hans råd. Därefter gav han mig e-postadressen till stavningskastaren som han besökte.{[email protected]}. Så nästa morgon skickade jag ett mail till adressen han gav mig, och stavningskastaren försäkrade mig om att jag kommer att få min fru tillbaka nästa dag. Vad ett fantastiskt uttalande !! Jag trodde aldrig, så han talade med mig och berättade för mig allt jag behöver göra. Sedan nästa morgon, så förvånansvärt, min fru som inte ringde mig under de senaste sju {7} månaderna, ringde mig att han skulle komma tillbaka. Så fantastiskt !! Så det var så hon kom tillbaka samma dag, med mycket kärlek och glädje, och hon bad om ursäkt för sitt misstag och för smärtan som han fick mig och mina barn. Sedan från den dagen var vårt förhållande nu starkare än vad det var förut, med hjälp av en stavningskaster DR Ajisafe spellcaster. Så.
Så om du befinner dig i ett liknande problem eller någon form av problem kan du också kontakta honom via hans [email protected] eller ringa eller whatsapp honom direktlinjen +2348133261196

Han specialiserar sig också i de följande problemen;

(1) Om du vill ha din ex tillbaka.
(2) Om du vill bli befordrad på ditt kontor.
(3) Om du vill ha ett barn.
(4) om du har någon sjukdom (H I V / AIDS), (CANCER) eller någon sjukdom
(5) om du är döv och blind och du vill se och höra igen.

återigen se till att du kontaktar honom om du har några problem han hjälper dig. hans e-postadress är [email protected] eller ring eller whatsapp honom hans direktlinje +2348133261196

#16 - martin

Mitt namn är Martin Marisa från Kanada. Jag vill snabbt berätta för världen att det finns en riktig spellcaster som är mäktig och äkta. Han heter Dr Ozalogbo. Han hjälpte mig att nyligen återförena min relation med min man som lämnade mig, När jag kontaktade Dr Ozalogbo kastade han en kärleksspell för mig och min man som sa att han inte har något att göra med mig, ringde mig igen och började be mig. han är tillbaka nu med så mycket kärlek och omsorg. idag är jag glad att låta er alla veta att den här stavaren har befogenheter att få älskare tillbaka. för jag är nu nöjd med min man. För alla som läser denna artikel och behöver hjälp, kan Dr Ozalogbo också erbjuda alla typer av hjälp som återförening av äktenskap och förhållande, botning av alla typer av sjukdomar, domstolsfall, graviditetsspell, andligt skydd och mycket mer. Du kan kontakta honom via detta email [email protected] eller [email protected] eller ring +2348110745073

#17 - martin

Mitt namn är Martin Marisa från Kanada. Jag vill snabbt berätta för världen att det finns en riktig spellcaster som är mäktig och äkta. Han heter Dr Ozalogbo. Han hjälpte mig att nyligen återförena min relation med min man som lämnade mig, När jag kontaktade Dr Ozalogbo kastade han en kärleksspell för mig och min man som sa att han inte har något att göra med mig, ringde mig igen och började be mig. han är tillbaka nu med så mycket kärlek och omsorg. idag är jag glad att låta er alla veta att den här stavaren har befogenheter att få älskare tillbaka. för jag är nu nöjd med min man. För alla som läser denna artikel och behöver hjälp, kan Dr Ozalogbo också erbjuda alla typer av hjälp som återförening av äktenskap och förhållande, botning av alla typer av sjukdomar, domstolsfall, graviditetsspell, andligt skydd och mycket mer. Du kan kontakta honom via detta email [email protected] eller [email protected] eller ring +2348110745073

#18 - martin

Mitt namn är Martin Marisa från Kanada. Jag vill snabbt berätta för världen att det finns en riktig spellcaster som är mäktig och äkta. Han heter Dr Ozalogbo. Han hjälpte mig att nyligen återförena min relation med min man som lämnade mig, När jag kontaktade Dr Ozalogbo kastade han en kärleksspell för mig och min man som sa att han inte har något att göra med mig, ringde mig igen och började be mig. han är tillbaka nu med så mycket kärlek och omsorg. idag är jag glad att låta er alla veta att den här stavaren har befogenheter att få älskare tillbaka. för jag är nu nöjd med min man. För alla som läser denna artikel och behöver hjälp, kan Dr Ozalogbo också erbjuda alla typer av hjälp som återförening av äktenskap och förhållande, botning av alla typer av sjukdomar, domstolsfall, graviditetsspell, andligt skydd och mycket mer. Du kan kontakta honom via detta email [email protected] eller [email protected] eller ring +2348110745073

#19 - Rashida

Efter att ha varit i förbindelse med Alli i sju år bröt han med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allting , Jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för någon online och hon föreslog att jag skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som inte trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, Jag menade en stavningskastare som heter Dr Isikolo ([email protected]) och jag mailade honom och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar kastade han stavningen och överraskande under andra dagen var det runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände, att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom, det var så vi började leva tillsammans glatt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem och som skiljer sig från alla de falska de där ute. Vem som helst kan behöva hjälp av stavningskanalen, hans email: [email protected] på eller whatsapp: +2348133261196 du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något. KONTAKTA HEM NU FÖR LÖSNING AV ALLA DIN PROBLEMER

#20 - kate anthony

Hej, alla, jag heter Kate, jag blev skadad och mitt hjärta misslyckades när ett stort problem inträffade i mitt äktenskap för sju månader sedan, mellan mig och min man. så hemskt att han tog domstolen för att få skilsmässa. Han sa att han aldrig ville vara med mig och att han inte längre älskade mig. Sedan gick han bort från huset och fick mig och mina barn att gå igenom allvarlig smärta. Jag försökte alla möjligheter att återhämta det, efter mycket tiggeri, men allt förgäves och han bekräftade att han fattade sitt beslut, och han ville aldrig se mig igen. Sedan en natt när jag kom tillbaka från jobbet mötte jag en vän av min som frågade min man. Jag förklarade allt för henne, hon berättade för mig att det enda sättet att återställa min man är att besöka en stavningskastare eftersom det verkligen fungerade för henne också. Jag trodde aldrig stavningen, men jag hade inget annat val än att följa hennes råd. hon gav mig e-postadressen till stavningskastaren hon besökte. [email protected]. Nästa morgon skickade jag e-mail adressen hon gav mig, och stavningskraven försäkrade mig om att min man kommer tillbaka före tre dagar. Vilket otroligt uttalande! Jag trodde aldrig, han pratade med mig och berättade för mig allt jag behöver göra. Nästa morgon, förvånansvärt, min man som inte har ringt mig de senaste 7 månaderna, ringde mig för att låta mig veta att han skulle vara tillbaka. otrolig !! Det var så han kom tillbaka samma dag, med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag, och för smärtan orsakade han mig och mina barn. Från och med den dagen var vårt förhållande nu starkare än det var förut, med hjälp av en stavningskastare. Jag kommer att råda dig om du har någon form av problemkontakt Dr Egunjobi Abijawara, jag ger dig 100% garanti för att han hjälper dig att lösa dina problem. Skicka honom ett mail: [email protected]

#21 - vanessa

TACK PÅ Dr Isikolo ([email protected]) FÖR ATT LÖS MIG PROBLEMER
Ett fantastiskt vittnesbörd på en stavningskrock som tog min fru tillbaka till mig .. Jag heter Vanessa, jag bor i Argentina, och jag är lyckligt gift med en härlig och omtänksam fru med två barn. Ett stort problem uppstod i min familj för sju månader sedan, mellan mig och min fru. så hemskt att hon tog saken till domstolen för skilsmässa. Han sa att hon aldrig ville stanna med mig igen och att han inte älskade mig längre. Så han packade ut ur mitt hus och fick mig och mina barn att gå igenom allvarliga smärta. Jag försökte alla mina möjligheter att få tillbaka honom, efter mycket tiggeri, men allting till nytta och han bekräftade det att han har fattat sitt beslut, och han ville aldrig se mig igen. Så på en kväll, när jag kom tillbaka från jobbet, träffade jag en gammal vän av min som frågade min fru. Så jag förklarade allt för honom, så han berättade för mig att det enda sättet jag kan få min fru tillbaka är att besöka en stavningskastare eftersom det verkligen har fungerat för honom också. Så jag trodde aldrig på stavning men jag hade inget annat val än att följa hans råd. Därefter gav han mig e-postadressen till stavningskramen som han besökte.{[email protected]}. Så nästa morgon skickade jag ett mail till den adress han gav mig och stavningskraven försäkrade mig om att jag kommer att få min fru tillbaka nästa dag. Vad ett fantastiskt uttalande !! Jag trodde aldrig att han talade med mig och berättade för mig allt jag behöver göra. Sedan nästa morgon, så förvånansvärt, min fru som inte ringde mig under de senaste sju {7} månaderna ringde mig till att han skulle komma tillbaka. Så underbart!! Så det var så hon kom tillbaka samma dag med mycket kärlek och glädje och hon bad om ursäkt för sitt misstag och för smärtan han orsakade mig och mina barn. Sedan från och med den dagen var vårt förhållande nu starkare än vad det var förut, med hjälp av en stavningskaster DR Isikolo spellcaster.
Så om du befinner dig i ett liknande problem eller någon form av problem kan du också kontakta honom via hans [email protected] eller ringa eller whatsapp honom direktlinjen +2348133261196

Han specialiserar sig också i de följande problemen;

(1) Om du vill ha din ex tillbaka.
(2) Om du vill bli befordrad på ditt kontor.
(3) Om du vill ha ett barn.
(4) om du har någon sjukdom (H I V / AIDS), (CANCER) eller någon sjukdom
(5) om du är döv och blind och du vill se och höra igen.

återigen se till att du kontaktar honom om du har några problem han hjälper dig. hans e-postadress är [email protected] eller ring eller whatsapp honom hans direktlinje +2348133261196

#22 - Ahiga Audrey

jag heter Ahiga Audrey, jag bor i Ohio USA och jag är lyckligt gift med en härlig och omtänksam make med tre barn. Ett stort problem uppstod i min familj för ett år sedan, mellan mig och min man, så hemskt att han tog saken till domstolen för en skilsmässa. Han sa att han aldrig ville stanna med mig igen, och att han inte älskade mig längre. Så han lämnade huset och fick mig och mina barn att gå igenom allvarliga smärtor. Jag försökte alla mina möjliga medel för att få honom tillbaka genom mycket tiggeri men alla till ingen nytta. Slutligen bekräftade han att han har fattat sitt beslut och han ville aldrig se mig igen.
På en ödesdigra kväll, när jag kom tillbaka från jobbet, träffade jag en gammal vän av mig som frågade min man. Jag förklarade allt för henne, så hon berättade för mig att det enda sättet jag kan få min man tillbaka är att besöka en stavningskastare eftersom det verkligen har fungerat för henne också. Däremot trodde jag aldrig på stavning, men jag hade inget annat val än att följa hennes råd. Hon gav mig e-postadressen till stavningskastern som är "[email protected]"
Så nästa morgon skickade jag ett mail till adressen som hon gav mig och stavningskraven försäkrade mig om att jag kommer att få min man tillbaka inom två dagar.
Vilket fantastiskt uttalande !! LOL !!! Jag trodde aldrig, så han talade med mig och berättade för mig allt jag behövde göra. Nästa morgon, förvånansvärt, min man som inte har ringt mig i över ett år ringde mig att han skulle komma tillbaka . Så fantastiskt rätt?
Jo, det var så han kom tillbaka samma dag, med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sina misstag och för de smärtor han orsakade för mig och mina barn. Från den dagen har vårt förhållande varit starkare än tidigare. Tack för hjälpen från den här stora stavningskanalen.
Mitt råd för alla där ute genom olika utmaningar är att kontakta den här stora mannen och precis som han gjorde för mig, kommer han att lösa alla dina problem. Du kan skicka honom ett mail via denna e-postadress. Jag lovade honom att jag skulle berätta för hela världen om hans magnifika krafter. ([email protected]),
om du befinner dig i något sådant tillstånd, eller om du har något problem med att "ta tillbaka din ex. inte bara det han kan
hjälpa dig
1) bli främjad i allt du gör.
2) Tjäna bra pengar eller vinn en lotteri.
3) uppnå framgång i affärer.
4) andliga problem.
5) vinna domstolsfall
6) Leta efter din livspartner.
7) få ett välbetalt jobb.
8) få kontroll över ditt äktenskap.
9) få fördel och få attraktion från människor.
10) få tillbaka förlorade pengar.
(11) läker dig av alla sjukdomar. både härdbara och ohälsosamma precis som hiv / aids, cancer, något alls
(12) lösa graviditetsproblem och välsigna dig med barn.

hans e-postadress är igen ([email protected])

#23 - olivia

Jag skulle inte vilja köra någon med min kommentar och vittnesbörd men hellre vill jag att de ska behaga läsa min artikel så att de kommer att kunna hitta en lösning på det där brutna förhållandet. Månader sedan bodde jag ett ensamhetsliv tills jag läste en artikel på en blogg om Dr.Adodo och hans förmåga att återställa brutet förhållande och äktenskap. Efter att ha läst artikeln bestämde jag mig för att kontakta Dr.Adodo genom hans kontaktuppgifter såg jag på artikeln som är +1 661 704 3225 och hans e-postadress [email protected] Inom några timmar som jag kontaktade Dr.Adodo fick jag ett samtal från min älskare söker ursäkt från mig.

#24 - Moet

Bra artikel! Jag hoppas det hjälper många människor där ute.

Fix ditt äktenskap och förhållande efter en uppbrott eller skilsmässa, 100% garanti Kärlek stavar från Dr Isikolo ([email protected]) ..! Ett mycket stort problem uppstod i mitt äktenskap för sju månader sedan mellan mig och min man. så hemskt att han tog saken till domstolen för skilsmässa. Han sa att han aldrig ville stanna med mig igen, och att han inte älskade mig längre. Så han packade ut ur huset och fick mig och mina barn att gå igenom allvarliga smärta. Jag försökte alla mina möjligheter att få honom tillbaka, efter mycket tiggeri, men alla till ingen nytta och han bekräftade det att han har fattat sitt beslut, och han ville aldrig se mig igen. Så på en kväll, när jag kom tillbaka från jobbet, träffade jag en gammal vän av min som frågade min man. Så jag förklarade allt för honom, så han berättade för mig att det enda sättet jag kan få min man tillbaka är att besöka en stavningskastare, för att det verkligen har fungerat för honom också. Så jag trodde aldrig på stavning, men jag hade inget annat val än att följa hans råd. Sedan gav han mig e-postadressen till stavningskramen som han besökte. Jag skickade ett mail till den adress han gav mig och stavningskraven försäkrade mig om att jag kommer att få min man tillbaka nästa dag. Vilket fantastiskt uttalande !! Jag trodde aldrig så han talade med mig och berättade för mig allt jag behöver göra. Sedan nästa morgon, så förvånansvärt min man som inte ringde mig de senaste 7 månaderna, ringde mig att han skulle komma tillbaka. Så underbart!! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med mycket kärlek och glädje och han bad om ursäkt för sitt misstag och för smärtan han orsakade mig och mina barn. Sedan från och med den dagen var vårt förhållande nu starkare än vad det var förut med hjälp av en stavningskastare. Så jag kommer att rådgöra dig där ute om du har några problem med att kontakta Dr Isikolo, jag ger dig 100% garanti för att han hjälper dig. Emaila honom på: [email protected] WHATSAPP eller ring honom: +2348133261196

#25 - victoria

Hej jag är Victoria Gales Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek du har för honom , Jag bad honom med allt, jag gjorde löften, men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslår att jag hellre skulle kontakta en stava som kunde hjälpa mig att stava för att få honom tillbaka men jag är den snälla som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att försöka jag skickade stavningskanal och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra inom tre dagar, min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen var det klockan 16.00. Min ex ringde mig, Jag blev så förvånad, jag svarade konversationen och allt han sa var att han var så ledsen för allt som han ville att jag skulle återvända till honom att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag älskat att någon jag vet som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskontrollen som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {[email protected]} du kan maila henne om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspel
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsroller
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Bevis en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora kvinnan om du har några problem för en befintlig lösning
genom [email protected]}

#26 - Alice

Hej jag är här för att sprida denna goda nyheter till hela världen om hur jag fick min ex kärlek tillbaka. Jag blev galen när min kärlek lämnade mig för en annan tjej i förra månaden, men när jag träffar en vän som presenterar mig för DR ISIKOLO stor budbärare till det orakel som han tjänar berättade jag mitt problem för DR ISIKOLO om hur min ex kärlek lämnade mig och också hur jag behövde jobba i ett mycket stort företag. Han sade bara till mig att jag har kommit till höger plats var jag kommer att få mitt hjärta begär utan någon bieffekt. Han berättade för mig vad jag behöver göra, efter det hade gjorts. Under de närmaste 2 dagarna ringde min älskade mig på telefonen och sa förlåt för att bo mig före nu och även i den närmaste veckan efter att min älskade ringde mig för att be om förlåtelse, blev jag uppmanad till intervju i mitt önskade företag var jag tvungen att arbeta som verkställande direktör. Jag är så glad och överväldigad att jag måste berätta detta till hela världen för att kontakta DR ISIKOLO på följande e-postadress [email protected] och få en ll ditt problem lösa .. Inget problem är för stort för honom att lösa .. Kontakta honom direkt på [email protected] eller Whatsapp honom nu +2348133261196 och få dina problem att lösa som jag.

#27 - Gina

Mina namn är Gina Terri Jag vill vittna om den stora stavningskastaren
kallad Priest Lawal, min man och jag har varit gift i 5 år nu vi
har inget barn och doktorn berättade för mig att jag inte kan föda eftersom min
livmodern har blivit skadad på grund av felaktigt receptbelagda läkemedel så fick jag det
orolig och min man var inte glad så han bestämde sig för att gifta sig med
en annan tjej och skilsmässa mig jag var så ledsen att jag berättade för min vän om det hon sa
jag talar om en kraftfull stavningskastare, hon gav mig sin e-postadress, väl jag aldrig
tro på det så mycket, men jag bestämde mig bara för att prova och han berättade
mig det tar 24 timmar att få min man tillbaka till mig och jag blir gravid
Jag tvivlade på honom den tredje dagen min man kom tillbaka till mig och grät han sa
han ville inte skilsmässan längre 3 veckor efter att doktorn bekräftade det
Jag var gravid. allt tack vare prästen Lawal,
Han kan också hjälpa dig att kontakta honom på

Priest Lawal


[email protected].

#28 - Veronica Saciri

Hej jag heter Veronica Saciri Jag vill vittna om en mäktig och stor stavningskastare som heter Dr Isikolo, jag hade svårigheter att bli gravid på grund av kronisk sjukdom, det här blev mig så orolig och ledsen min man var inte nöjd med det och en natt kom han tillbaka hem arg han berättade att han ville vara en pappa och eftersom jag inte kunde göra honom att han har bestämt sig för att gifta sig med någon annan och skilja mig, jag var förödad och grät hela natten var rädd att jag skulle hamna på sjukhuset fortsatte att tänka på de goda tiderna vi hade tillsammans och hur mycket jag skulle sakna honom, jag letade efter något på nätet när ett meddelande poppade upp om den här stora stavningskanalen och hur han har hjälpt så många i liknande problem som jag tänkte på det under en tid och bestämde mig för att försöka försöka när jag kontaktade honom, berättade han för mig att efter 24 timmar kommer min man tillbaka och jag blir gravid. Jag gjorde allt han bad mig göra, till min största överraskning nästa dag var det min man hemma krama ner tigger om förlåtelse ness och han avbröt skilsmässan, 4 veckor efter att doktorn bekräftade att jag är gravid, jag är så glad, han kan hjälpa dig också kontakta honom på [email protected] eller hans Whatsapp: +2348133261196

#29 - Down Leo

Jag vill verkligen apprecaite Dr.Chamberc vill bara dela min erfarenhet med hela världen på hur jag fick min man tillbaka och räddade mitt äktenskap ... Jag var gift i 5 år med 2 barn och jag har levt lyckligt med min familj tills saker började bli ful med mig och min man som leder oss till att slåss och argumenterar nästan varje gång ... det blev sämre vid en punkt som min man lämnade för skilsmässa ... Jag försökte mitt bästa för att få honom att ändra sig och stanna hos mig för att jag älskade honom med hela mitt hjärta och ville inte förlora min man men allting fungerade bara inte ... Han flyttade ut ur huset och gick fortfarande fram till fil för skilsmässa ... Jag bad om och försökte allt men fortfarande fungerade ingenting. Genombrottet kom när någon introducerade mig till den här underbara, stora stavningskanalen kallad: Dr.Chamberc, som till slut hjälpte mig ... Jag har aldrig varit en fan av saker som detta men bara bestämt mig för att prova det eftersom jag var desperat och lämnade inget val ... Han gjorde stava för mig och saker som verkligen tränar som han lovar och min man har en sinnesförändring och kommer tillbaka hem för att stanna hos mig och barnen. Och lova att aldrig skada mig igen. Vi lever lyckligt som det var med hjälp av Dr.Chamberc. Han är specialiserad i följande spel. (1) Om du vill ha din ex tillbaka. (2) om du alltid har dåliga drömmar (3) Om du vill bli befordrad på ditt kontor. (4) Om du vill att kvinnor / män ska springa efter dig. (5) Om du vill ha ett barn. (6) Om du vill vara rik. (7) Om du vill knyta din man / fru för att vara din för evigt. (8) Om du behöver ekonomiskt stöd. (9) Hur du har blivit scammed och du vill återställa du förlorade pengar. (10) om du vill stoppa din skilsmässa. (11) om du vill skilja din man (12) om du vill ha dina önskemål. (13) Graviditet stava för att bli gravid baby (14) Garantera att du vinner de oroliga domstolsförhållandena och skilsmässa oavsett hur vilket skede (15) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär. (16) om du har någon sjukdom (H I V), (CANCER) (HERPES) eller någon sjukdom. återigen se till att du kontaktar honom om du har några problem han hjälper dig. hans e-postadress är [email protected] kontakta honom omgående.

#30 - Down Leo

Jag vill verkligen apprecaite Dr.Chamberc vill bara dela min erfarenhet med hela världen på hur jag fick min man tillbaka och räddade mitt äktenskap ... Jag var gift i 5 år med 2 barn och jag har levt lyckligt med min familj tills saker började bli ful med mig och min man som leder oss till att slåss och argumenterar nästan varje gång ... det blev sämre vid en punkt som min man lämnade för skilsmässa ... Jag försökte mitt bästa för att få honom att ändra sig och stanna hos mig för att jag älskade honom med hela mitt hjärta och ville inte förlora min man men allting fungerade bara inte ... Han flyttade ut ur huset och gick fortfarande fram till fil för skilsmässa ... Jag bad om och försökte allt men fortfarande fungerade ingenting. Genombrottet kom när någon introducerade mig till den här underbara, stora stavningskanalen kallad: Dr.Chamberc, som till slut hjälpte mig ... Jag har aldrig varit en fan av saker som detta men bara bestämt mig för att prova det eftersom jag var desperat och lämnade inget val ... Han gjorde stava för mig och saker som verkligen tränar som han lovar och min man har en sinnesförändring och kommer tillbaka hem för att stanna hos mig och barnen. Och lova att aldrig skada mig igen. Vi lever lyckligt som det var med hjälp av Dr.Chamberc. Han är specialiserad i följande spel. (1) Om du vill ha din ex tillbaka. (2) om du alltid har dåliga drömmar (3) Om du vill bli befordrad på ditt kontor. (4) Om du vill att kvinnor / män ska springa efter dig. (5) Om du vill ha ett barn. (6) Om du vill vara rik. (7) Om du vill knyta din man / fru för att vara din för evigt. (8) Om du behöver ekonomiskt stöd. (9) Hur du har blivit scammed och du vill återställa du förlorade pengar. (10) om du vill stoppa din skilsmässa. (11) om du vill skilja din man (12) om du vill ha dina önskemål. (13) Graviditet stava för att bli gravid baby (14) Garantera att du vinner de oroliga domstolsförhållandena och skilsmässa oavsett hur vilket skede (15) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär. (16) om du har någon sjukdom (H I V), (CANCER) (HERPES) eller någon sjukdom. återigen se till att du kontaktar honom om du har några problem han hjälper dig. hans e-postadress är [email protected] kontakta honom omgående.

#31 - Yanet

Var vänlig min kära vän, jag heter Yanet, jag ska berätta för hela världen om den hjälp som jag fick från högprästens doktor. Jag ser bara det som ett sätt att hjälpa vem som behöver den typ av hjälp jag har. se till att du läser detta mitt vittnesbörd till slutet, det är en livshistoria eftersom det är ett vittnesbörd som jag kommer att berätta för var och en att höra. Jag har varit gift i 3 år och i mitt äktenskaps 4: e år tog en annan kvinna min älskare ifrån mig och min man lämnade mig och barnen och vi har lidit i 2 år tills jag träffade en tjänst där en man som kallas överpräst Doktor har hjälpte någon och jag bestämde mig för att försöka hjälpa mig med att ta med min älskare hemma och tro mig jag skickade bara min bild och mina detaljer till honom och min man och efter 2days som han har sagt till mig såg jag en bil körde in i huset och se det var min man och han har kommit till mig och barnen och det är därför jag är glad att göra var och en av er i likhet med att träffa den här mannen eftersom jag kan svära med mitt liv mannen är en mycket stark stavningskast och hans stavning fungerar väldigt bra utan någon bieffekter, om du vill ha mer information om prästläkare Lider du verkligen i ditt förhållande just nu? vill du ha högpräst Doktorintervention i ditt förhållande för att hjälpa dig att reparera ditt förhållande? kontakta då honom idag via hans email: [email protected] om du har något problem i följande problem
(1) Om du vill ha din ex tillbaka
(2) om du alltid har dåliga drömmar
(3) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
(4) Om du vill ha ett barn.
(5) Växtskydd
(6) Du vill vara rik.
(7) Du vill binda din man / fru för att vara din för evigt.
(8) Om du behöver ekonomisk hjälp.
(9) Låt folk lyda dina ord och göra din önskan
(10) E.T.C fallupplösning
Kontakta honom genom hans email och få alla dina problem lösta email [email protected]

#32 - tina

Det är Drchamberc, du kan skicka honom ett mail om han behöver hjälp i ditt förhållande [email protected] Jag lovar att dina problem kommer att lösas omedelbart. Efter sju år av mitt förhållande lämnade min man mig med tre barn, jag gjorde allt. Jag kan inte få tillbaka honom, men allt var förgäves. Jag ville be om den kärlek jag känner för honom men han vägrade tills han berättade för mig problemet med någon online och hon föreslog att jag hellre skulle skicka en trollkarl som kunde hjälpa mig med en stava som skulle få honom tillbaka, hade aldrig stava , Jag hade inget annat val än att försöka skickade jag till Dr.chamber, Dr.chamber sa att inget problem han skulle få min man tillbaka till mig efter tre dagar, jag kunde inte tro och jag gav honom bara en triyer och min man var tillbaka till mig om tre dagar, stavningen var upptagen och överraskande, den andra dagen som var runt 16:00. Min ex kallades, jag var så förvånad, svarade han. och allt han sa var att han var så dålig om allt som hände, min man sa att han ville komma tillbaka till mig, vilket jag gillar väldigt mycket. Jag var så glad och överraskad. Sedan dess har jag lovat att alla som har ett problem med förhållandet kommer att hänvisa till en magisk Dr.chamber som hjälper dig. Alla som behöver hjälp med en tvättmaskin [email protected] har också gjort mycket magi, (1) Om du vill återställa din ex (2) Om du alltid har dåliga drömmar. (3) Främjas till ditt kontor. (4) Om du vill att kvinnor / män ska springa efter dig. (5) Om du vill ha ett barn. (6) Om du vill vara rik. (7) Om du vill att din make ska vara hans för evigt. (8) Om du behöver ekonomiskt stöd. (9) Hur fuskade du och vill återställa dina förlorade pengar. (10) om du vill stoppa skilsmässan. (11) om du vill skilja din man (12) om du vill träffa dina önskemål. (13) Graviditet till gravid baby (14) Se till att du vinner svåra försök och skilsmässa oavsett hur (15) Förhindra att ditt äktenskap eller förhållande bryts. (16) om du lider av en sjukdom som (H I V), (cancer) eller någon sjukdom. (17) Om du behöver bön för att ditt barn eller ditt barn ska släppas. Återigen, se till att vi kontaktar dig om du har några problem med att hjälpa. Din e-postadress är [email protected]

#33 - NGO

Slutligen återställs min lycka av en trollkarl kallad Dr.Chamberc Jag är maj Debra från Storbritannien. Jag vill ha alla på den här webbplatsen eller forumet för att gå med mig tack vare Dr.Chamberc för vad han gjorde för mig och mina barn. Jag har varit gift med min man i 5 år och vi har bott lyckligt tillsammans i åratal när vi reser till Brasilien för en affärsresa där han träffade den här prostituerade som slog honom för att hata mig och barn och bara älskade henne. När min man kom tillbaka från ett sätt som han inte spelade, är rollen som min man och blev alien. Han reste till Brasilien varje månad. Jag var så förvirrad och jag letade efter ett sätt att få honom tillbaka. En trogen dag när jag gick igenom en dator såg jag ett vittnesbörd om denna voodoo präst Dr.Chamberc. Vittnesbördet betonade hans starka stavning och bra vad han kunde göra. Med posten läker cancer, hiv / aids, avvisar din entusiastiska kärlek och blir av med pengar. Jag blev förvånad och frågade: "Varför vet världen inte om denna voodoo präst," men jag var desperat, så jag försökte det. Jag kontaktade honom genom de kontaktuppgifter jag såg på platsen. ([email protected]). Han svarade när jag kontaktade honom, förklarade hans lidande och försäkrade mig om att jag skulle hitta tröst med sin kraftfulla magi. Jag gav honom ett jobb att börja jobba, och en vecka senare kom min man från Brasilien och bad ödmjukt att förlåta mig. Jag var ett ögonblick utan ord tills jag gav honom en kyss. Vem är intresserad av att kontakta denna voodoo präst, snälla var inte rädd eller tvivla på att stoppa dig. Kontakta den genom: [email protected]

#34 - Sara Adin

Jag trodde aldrig på stavhjul förrän mitt liv föll ifrån när min älskare på 5 år bestämde mig för att kalla det sluta. Jag var så förödad att jag hade en olycka som lämnade mig bedridden. Efter 8 månaders känslomässig smärta och languish introducerade min vän mig till en viss stavningskastare, det här var efter att jag har blivit scammed av olika falska stavningskastare kallad dr ini, dr evu och dr ewatu. Jag presenterades för Dr Isikolo. På mindre än 3 dagar såg jag underverk, min älskare kom tillbaka till mig och mitt liv kom tillbaka precis som ett färdigt pussel. Är så glad. Dr Isikolo har alla slags stavar från graviditet till kärlek, från anställning till visum lotteri vinnande. Han har stava för att sluta skilja sig, stava för att få någon att se attraktiv och andra. Här är hans kontakt för seriösa sinniga människor, det kan vara till hjälp .... [email protected] eller Whatsapp honom på +2348133261196. Underbar Dr Isikolo. Tack så mycket, jag är så tacksam som du räddade mitt liv.

#35 - olivia

Jag skulle inte vilja köra någon med min kommentar och vittnesbörd, men jag skulle vilja att de skulle snälla läsa min kommentar så att de kommer att kunna hitta en lösning på deras trasiga relation. Månader sedan bodde jag ett ensamstående liv tills jag läste en artikel på en blogg om Dr.EXCEL och hans förmåga att återställa brutna förhållanden och äktenskap. Efter att ha läst artikeln bestämde jag mig för att kontakta Dr.EXCEL genom hans kontaktuppgifter såg jag på artikeln som är +1 (859) 429 1007 och hans e-postadress [email protected] Inom några timmar som jag kontaktade Dr.EXCEL fick jag en Ring från min älskare söker förlåtelse från mig alla på grund av kärleksspell.

#36 - olivia

Jag skulle inte vilja köra någon med min kommentar och vittnesbörd, men jag skulle vilja att de skulle snälla läsa min kommentar så att de kommer att kunna hitta en lösning på deras trasiga relation. Månader sedan bodde jag ett ensamstående liv tills jag läste en artikel på en blogg om Dr.EXCEL och hans förmåga att återställa brutna förhållanden och äktenskap. Efter att ha läst artikeln bestämde jag mig för att kontakta Dr.EXCEL genom hans kontaktuppgifter såg jag på artikeln som är +1 (859) 429 1007 och hans e-postadress [email protected] Inom några timmar som jag kontaktade Dr.EXCEL fick jag en Ring från min älskare söker förlåtelse från mig alla på grund av kärleksspell.

#37 - Emilija Juraj

Jag läste några vittnesmål om en kärlekspell av Dr Isikolo om hur han har hjälpt många människor att ta tillbaka sina ex-älskare inom 48 timmar. Med vänliga hälsningar tänkte jag bara om det var verkligt och om den här mannen verkligen skulle kunna hjälpa till med att ta tillbaka min älskare som Jag älskar så mycket. Jag bestämde mig för att kontakta honom eftersom jag älskar min pojkvän väldigt mycket och vi har varit ifrån varandra i ett par månader jag saknade honom så mycket, jag har försökt alla andra sätt att få honom tillbaka men kunde inte. Jag kontaktade Isikolo och han berättade för mig att min förekomst kommer tillbaka till mig de närmaste 48 timmarna, släppte Isikolo honom för att veta hur mycket jag älskade och ville ha honom. Och öppnade ögonen för att visa hur mycket vi har delat ihop. Min ex är nu tillbaka till mig igen. Eftersom jag skriver detta vittnesbörd just nu är jag den lyckligaste tjejen på jorden och jag och min pojkvän lever ett lyckligt liv och vår kärlek är nu starkare än hur det var innan vår bryta upp. Allt tack till Dr Isikolot för det alltför stora arbetet han har gjort för mig genom att hjälpa mig att komma tillbaka med min ex pojkvän. Jag skulle vilja släppa Dr Isikolo e-postadress och hoppas du ser detta vittnesbörd och kontaktar honom om du har en älskare som du verkligen vill ha tillbaka så illa, hans mail: [email protected] Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196

#38 - Danica Fabijan

Lycka är allt jag ser nu Jag trodde aldrig att jag och min pojkvän vi återförenade, efter att ha varit i relation till honom i 5 år, bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men jag ville inte ha till nytta tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, bad jag honom med allt, jag lovade honom men han vägrade, jag förklarade mitt problem för en vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att kasta en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskretsen DR ISIKOLO och han sa att det inte var något problem att allt kommer att bli bra innan 2 dagar han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00 min ex-kallade mig jag blev så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till Han älskar mig så mycket, jag var så glad och gick till honom, det var så vi började jag har lovat att leva ihop igen sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem och vem skiljer sig från alla de falska de där ute, vem som helst som behöver hjälp av stavningskanalen, hans email: [email protected] Du kan också Whatsapp eller VIBER honom på +2348133261196.

#39 - Allie Reyna

Hej, jag heter "ALLIE REYNA" Jag är från USA. Jag var gift i 7 år med Ruben. Saker började bli ful och vi hade slagsmål och argument nästan varje gång. Det blev sämre vid en tidpunkt som han lämnade för skilsmässa ... Jag försökte mitt bästa för att få honom att ändra sig och stanna hos mig men all insats var meningslös. Jag bad om och försökte allt men ändå fungerade ingenting.

Genombrottet kom när någon introducerade mig till den här underbara, stora stavningskastaren som till sist hjälpt mig ut ... Jag har aldrig varit ett fan av saker som detta men bara bestämde mig för att försöka motvilligt, för att jag var desperat och lämnade inget val ... Han gjorde speciella böner och använde rötter och örter ... Inom 2 dagar kallade han mig och var ledsen för allt det emotionella trauma han hade orsakat mig, han flyttade tillbaka till huset och vi fortsätter att leva lyckligt. vilket underbart mirakel Baba Egbe gjorde för mig och min familj.

Jag har introducerat honom till många par med problem över hela världen och de har haft goda nyheter ... Jag tror starkt på att någon där ute behöver sin hjälp. För brådskande hjälp av någon typ, kontakta Baba Egbe nu via hans Email: [email protected] eller WhatsApp honom på +7 (926) 512-8701.

#40 - Luis anderson

Hej gråter du att din fru har lämnat dig och barnen till en annan man, du behöver inte gråta längre eftersom jag var i samma position tills jag hörde om DR ISIKOLO hur han har hjälp så många människor i deras relation idag jag kan djärvt rekommendera Dr, ISIKOLO till alla som behöver hjälp. Han misslyckades inte med mig, jag tror också att han inte kan misslyckas med dig också. han är verkligen en mirakelarbetare. Jag har försökt så många stavhjul och psykiska efter att min älskare lämnade mig. DR ISIKOLO var den enda stavningskastern som kunde hjälpa mig. Det här är verkligen ett välståndstempel där du kan få tillbaka din ex-älskare. DR ISIKOLO kastade en kärleksspell och min fru förändrades för gott, han gjorde henne till en bättre kvinna och distanserade alla hennes hemliga älskare. Jag är glad att ha en enad familj, det kunde inte vara möjligt utan DR Isikolos ansträngning. Min fru är tillbaka med full av kärlek och uppriktighet och det hände bara på 48 timmar. Ta kontakt med DR ISIKOLO för relationshjälp Skicka honom till;
[email protected] Du kan också WhatsApp / Viber honom på +2348133261196

#41 - Petra Antonio

Vem som helst som har upplevt känslomässigt hjärtat kommer att förstå hur jag känner och kommer att förstå hur jag gick till någon längd för att få älska livet i mitt liv tills jag träffade Dr Isikolo, det kände allt omöjligt och jag har börjat förlora hoppet på att få Patrik tillbaka eftersom han lämnade och sa till mig att han aldrig ville se mig igen i sitt liv och jag har varit häxan bakom hans brist på framsteg och han kan inte utvecklas i livet. men efter att ha träffat den stora dr Isikolo för att uppfylla sina krav på mitt arbete, gav han mig min älskare tillbaka inom 48 timmar och det var något jag aldrig kände mig möjligt längre eftersom jag blev ett skrattlager till alla hemma och jobbar även med hans verksamhet associerat skrattade åt mig och kallade mig namn men nu är han tillbaka till mitt liv. nu ler jag när mitt äktenskapsinbjudan ges till dem för att även få hjälp från den här god manens email på [email protected] och berätta för honom att Magret länkar dig och jag tror att du gör det så att det kommer att få ett slut på hela ditt förhållande problem eller Whatsapp / Viber honom på +2348133261196

#42 - Lena Roberts

Vänligen läs och kontakta även Dr Isikolo om du behöver en kraftfull kärleksförtrollning för att fixa din trasiga relation.
Jag fick en skilsmässa från min man när jag var sex månader gravid med mitt andra barn. Vi hade kranglat och grälat oavbrutet sedan dagen som vårt första barn blev undfanget, ingen kärlek eller förtroende från honom längre så han skilde sig från mig. Och alla dessa whiles, jag har försökt alla olika sätt att få honom tillbaka, jag har också provat några olika trollspelare här i mitt hemland, men ingen av dem kunde föra Andro tillbaka till mig. Det var bara Dr Isikolo som garanterade mig ett brådskande 48 timmars stavspel, och han försäkrar mig att min man kommer att vara med igen. Jag skriver för att ge mitt tack och djupa tacksamhet till dig för att ha hållit dina löften och för att använda din begåvade och stora krafter för att föra honom hem. Jag var glad att veta att du är specialiserad på att återförena älskare. Tack, herr, för att du hjälpte mig genom de värsta tiderna i mitt liv, för att du var en så stor stava caster, och för att ha gett mig en kärlek som har gett mig så mycket glädje i mitt äktenskap. Min man är tillbaka och lovar att aldrig lämna mig igen. Om du tvivlar på hans förmåga, lita på mig. Du borde ta en chans. Det lönar sig på sätt som du aldrig ens kunde föreställa dig. Om du är högre just nu och du behöver en kraftfull och brådskande kärleksformulär för att få tillbaka ditt ex vänligen kontakta Dr. Isikolo just nu är han det enda svaret för att återställa ditt trasiga förhållande eller äktenskap. [email protected] eller Whatsapp honom på +2348133261196. Tack.

#43 - anna

Äkta effektiv kärleksformulär för att få ditt ex tillbaka. Mitt råd avslöjar er alla för att kontakta Dr OGUNAMEN som är bäst på kärleksförtrycket, här är min relationshistoria. För ungefär en månad sedan kom jag tillbaka till mitt ex (efter två och ett halvt år separerat). Allt var ok och hon var den mest bedårande kvinnan i världen. hon talade om bröllopsceremonin, hur många barn vi skulle ha, sa att vårt förhållande var det viktigaste i hennes liv och hon var 100% säker på det ... Sedan reste hon till arbete i andra länder i 3 veckor. hon ändrade hans beteende fullständigt. hon försvann varje natt, sa att hon var tvungen att göra lite arbete och skulle prata med mig senare, men försvann resten av dagen och natten ... ingen förklaring, när jag frågade varför hon försvann varje natt, slutade hon att svara på mig. hon ignorerar mig sedan sist, 15 april. Hon ignorerade även min födelsedag, det var den 16 april. Inte ens ett meddelande. Jag skrev till henne några gånger för att försöka förstå vad som hände, hon läste men bara ignorerade mig. Jag känner mig så dålig eftersom jag inte kunde sluta kontakta och försöka förstå vad som hände. Jag älskade henne så mycket och ville få henne tillbaka, sedan fick jag besked om att kontakta Dr OGUNAMEN som kan hjälpa till med en kärleksförtryck för att återförena din relation tillbaka, så kontakta honom omedelbart och prova och lita på mig att han gjorde ett brådskande effektivt kärleksförbud för mig och med 24 timmar lovar han att gjort till mig, min kvinna var tillbaka, idag vittnar jag er allt du borde söka och kontakta Dr glad för hans stava resultat är äkta säker och garanterar att förena och få din ex tillbaka spara ditt äktenskap / förhållande problem nu, e-post honom nu on___ {[email protected]}

#44 - Anne Persson

Hej, jag heter "Anne Persson" Jag kommer från Eslöv, Sverige. Jag var gift i 12 år med Petter. Saker började bli ful och vi hade slagsmål och argument nästan varje gång på grund av min oförmåga att fostra honom ett barn. Min man började plötsligt sova ute och ge olika ursäkter varför han inte kan komma hem. Han började ha affärer med andra kvinnor utanför och tänkte inte på hur jag kommer att känna.

Hela min värld blev knust och det verkar för mig att jag förlorade den enda person som jag någonsin verkligen älskat. Oscar var min bästa vän, min själsfrände, min superhjälte och min hjärtslag men han ser inte längre något bra i mig. Det blev värre vid en tidpunkt som han ansökte om skilsmässa ... Jag försökte mitt bästa för att få honom att ändra tanken och stanna hos mig men all ansträngning var meningslös. Jag bad och försökte allt men ändå fungerade ingenting.

Genombrottet kom när någon introducerade mig för den här underbara, stora stava caster som så småningom hjälpte mig ... Jag har aldrig varit ett fan av saker som det här men bara beslutat att motvilligt försöka att jag var desperat och lämnade inget val ... Han gjorde speciella böner och använde rötter och örter ... Inom två dagar ringde Petter till mig och var ledsen för alla de känslomässiga trauma som han hade orsakat mig, han flyttade tillbaka till huset och vi fortsätter att leva lyckligt. vad ett underbart mirakel Baba Egbe gjorde för mig och min familj. De goda nyheterna är Petter och jag är nu tillbaka tillsammans och lever lyckligt och vi har välsignats med två härliga pojkar efter 12 år av barndom. Han hjälpte mig också att lösa mitt artritproblem som jag har jobbat med i flera år

Jag har introducerat honom för många par med problem över hela världen och de har haft goda nyheter ... Jag tror starkt att någon där ute behöver hans hjälp. För brådskande hjälp av alla slag, kontakta Baba Egbe nu via hans e-post: [email protected] eller WhatsApp honom på +2347013499818

#45 - Caroline Blair

Hej alla jag är glad att sprida mitt vittnesbörd om en stark stavspelare som heter Dr Ilekhojie. Jag är Caroline och jag bor i USA, min man och jag hade lite slagsmål på grund av att han ville skilja mig, jag var så rädd för att förlora honom eftersom jag älskar honom väldigt mycket så jag söker på nätet efter hjälp och jag såg mycket människors vittnesmål om hur Dr Ilekhojie hjälper dem och kom med positiva resultat som skilsmässor, cancer, lotterier, fertilitet och andra. Så jag mailade honom och berättade för honom mitt problem och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det som han instruerade, 28 timmar sa han till mig att han är klar med trollformeln och min man kommer inte längre att skilja mig och när min man kom tillbaka från arbete han sa till mig att han inte kommer att skilja mig mer han sa att han inte visste vad som kom över honom att han är ledsen att jag var så glad och jag tackar Dr Ilekhojie för hans hjälp Om du behöver Dr Ilekhojie hjälp maila honom på [email protected] eller WhatsApp eller ring honom nu: +2348147400259

Kommentera