Opinionsblogg

På plats.

Alperna som stolta snöklädda fäder runt om den här staden.

Berg är alltid fäder, strama med armarna i kors,

 

Milano är en tätt byggd superstad, ett nordeuropeiskt alibi, både väldigt italienskt och ändå inte.

Teve trummar ut skräcken ikväll.

Nästan allt handlar om matchen.

 

Det är lite som om folk här VILL att Italien ska förlora.

Det är som om det finns en längtan efter att se och känna hur kallt det där mörka vattnet verkligen är, vattnet i förlorarens hav, ett hav Italien egentligen aldrig ens doppat sin tå i.

 

Senaste VM Italien missade?

 

1958.

 

Och det mästerskapet gick var?

Sverige.

 

Jag tror Sverige fixar detta.

Nu måste jag ta en löprunda för att springa bort en del av min nervositet.

 

Jag är medborgare i det här landet. Jag älskar att vara här. Men det är ingen blind kärlek. Jag pratar med taxichauffören om det på väg till hotellet, Italien är ett svårt land att förstå sig på, också för dem sim lever här.

 

Men det förändrar egentligen ingenting. Jag älskar fortfarande Italien. Jag älskar att vara anonym, älskar maten, älskar människorna, kyrkorna, kulturen, gatorna, gränderna, värmen, passionen.

 

Men ikväll tror jag Sverige lär Italien en läxa jag hade hoppats att man hade lärt sig…

 

Kommentarer

#1 - THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

Kommentera