Opinionsblogg

Om skjutningarna

Över 40 döda i skjutningar i Sverige 2017.
Sverige skiljer ut sig som ett av de absolut värsta länderna i Europa.

Italien? Maffians hemland ,har bättre statstik, de skjuts färre där.
Tyskland? Inte ens i närheten.

Var inte rädda som det brukar heta.

Kan inte eliten åka ut (i sina nya bilar) och hälsa det till alla de hederliga och solidariska människor som tvingas leva i bostadshus mitt i denna grova brottslighet. Jag skiter i deras förakt. Men se den utsatta mamman i förorten i ögonen och säg till henne att hon inte ska vara rädd...

"Vi vet inte vad det beror på" säger polisen i SVT nu.

Kan det bero på att samhället pissat på de här områdena under lång tid? Kan det bero på att det skapats skuggsamhällen där INGEN ens överväger att tala med polisen? 

Kan det bero på en fruktansvärd slätstrukenhet? Kan det bero på att grovt kriminella fått leka i sandlådan i Sverige i decennier?

Kan det bero på att det finns människor i de här områdena som tagit lagen i egna händer under lång tid, så länge som flera år? Kan det bero på att de skiter fullständigt i allt och alla, inklusive poliser?

Kan det vara att de fått bygga sina parallell-samhällen medan välmenande socionomer bjudit dem på perfekt blandad sagt och nybakade bullar?

Vad säger det om tryggheten i vårt land? Vad säger det om allting som sker just nu?

Jag blir så hopplöst förtvivlad när jag hör politiker och polischefer stå och skaka på huvudet och ljuga om att de inte vet varför det blivit så här. 

Det skjuts alltså fler människor här än i Italien. Vad handlar det om?

Annie Lööf kan stå på Almedalen och få applåder när hon säger att det är hemskt att 800.000 människor lever i utanförskap och att hon ska ändra på det när det är HON och hennes kollegor som sett till att de hamnade där.

Har de ingen skam i kroppen?

Konkret: Ge EXAKT ALLA resurser som polisen kräver.  Skärp vapenlagarna. 
Skärp alla andra lagar som rör grov brottslighet. Döm alla våldtäktsmän till livstid. Lås in folk som mördar andra människor.

Lås in människor som polisen VET kommer begå nya våldsbrott. Lås in dom.

 

Kommentarer

#1 - ANONYM

Igår blev en boende rånad och skottskadad i Rannebergen, Angered.
Detta skedde tidigt på kvällen då barnen fortfarande var ute och lekte.
En massa poliser kom, till och med en specialstyrka. Boende samlades, dels av nyfikenhet men också för att snacka om situationen. Ingen av dom uttryckte några som helst sympatier för gärningsmännen.
Resultatet? En liten notis i GP.
Jo tjena, Sverige har aldrig varit tryggare!!!

#2 - Anno Nyhm

Lås in de människor, som polisen VET kommer att begå brott?
Sankta simplicitas!
Vad är det för ett samhälle Birro vill ha?

#3 - Molle

Håller fullständigt med dig Birro.
Men istället för att föda dem på livstid här så ska de sitta i sina hemländer.
Här är det rena hotellvistelsen. De kostar minst en miljon per person/år.

#4 - Molle

Håller fullständigt med dig Birro.
Men istället för att föda dem på livstid här så ska de sitta i sina hemländer.
Här är det rena hotellvistelsen. De kostar minst en miljon per person/år.

#5 - Anonym

Vem bryr sig om att det pågår en massa skjutningar när den fisförnäma och folkföraktande PK-eliten befinner sig i Almedalen och sipprar rosé.

#6 - Victorina

Do you have a spam problem on this site; I also am a blogger, and I was curious about your situation; we have creeated some
nice methods and we are looking too exchange techniques with others, please
shoot me an e-mail if interested.

#7 - Rebecca Moses

Detta är ett vittnesbörd som jag kommer att berätta för var och en att höra. jag har varit gift fyra 4 år och i femte år av mitt äktenskap måste en annan kvinna ta min älskare ifrån mig och min man lämnade mig och barnen och vi har lidit i 2 år tills jag träffade ett inlägg där den här mannen Dr.Wealthy har hjälpt någon och jag bestämde mig för att försöka hjälpa mig att ta med min älskare hemma och tro mig, jag skickade bara min bild till honom och min man och efter 48 timmar som han har sagt till mig såg jag en bil körde in i hus och se det var min man och han har kommit till mig och barnen och det är därför jag är glad att göra var och en av er i likhet med att träffa den här mannen och få din älskare tillbaka till dig själv. Hans email: wealthylovespell@gmail.com. ELLER KAN DU LÄGGA UPP HEM UPP PÅ WHATSAPP ANVÄNDA DETTA MOBILNUMMER +2348164728160.

#8 - Maria

Sverige idag.
Åkte för att hämta paket på ett utsatt område. så fort jag klev ut ur bilen hade jag fyra män runt mig. De gjorde massa vidriga ljud och tog sig på fula ställen . Jag sprang till affären. Men där var också bara flyktingar. Var livrädd för de var efter mig max en meter ifrån mig. Väntade över en timme innan jag vågade gå ut. Såg ingen gick ut tog två steg och de kom rusande efter mig .sprang till bilen.låste in mig. De omringade bilen och försökte komma in. Men jag körde och de flyttade på sig. Vågar aldrig mer gå dit och blir livrädd varje gång jag ser flera flyktingar tillsammans. Ringde polisen. de anklagade mig för att vara rasist. De skrev fyra män i rapporten. detta var mitt på dagen och massa vittne. De avskrev det efter fyra dagar. Har inte träffat någon av mina vänner som inte blivit utsatta av de så kallade afghanska unga män som ser ut som trettio.6 killar trakasserade och hotade 17 flickor i klassen och lärarna tvingar dem att jobba i grupper med dem.

#9 - Magnus Svensson

Den som inte ser ett samhälle på väg utför har knappast hästarna i stallet.
Men våra folkvalda har ju bestämt så,så bara knega på och pynta av kalaset säger jag ,motiverad? Not

Kommentera