Opinionsblogg

Vad är det för fel på folk?

Vad är det för fel på folk? 

 

Varför tycks så många ha sina huvuden uppkörda i arslet? Hur kan man leva nära någon av de stora skogsbränderna i Sverige och få för sig att man ska grilla ute i naturen?

Hur går snacket vid frukostbordet?

 

Scen:

Pappa kommer in, bakfull, plågad, avskyr att vara med sin familj dygnet runt hela sommaren, det är för varmt, för vidrigt allting. Hans barn sitter vid sina skärmar. Hans fru har låst in sig på dass.

Pappan: Jaha… Vad ska vi göra idag då?

Son 1: Det brinner i skogarna.

Pappa: Vilka skogar?

Son 1: I Sverige. Överallt. Har du inte sett på nyheterna?

Pappa: (Stolt) Jag ser aldrig på nyheterna. Idag tycker jag vi ska ta oss till skogsgränsen och så plockar vi fram en usel engångsgrill och så tänder vi eld i den och grillar några äckliga korvar.  Sedan kan vi lämna skiten bara…Vi hoppar in i vår bil och bara drar. Vi skiter väl i alla andra. Det är väl inte bort problem. Jag vill äta brända äckliga korvar och jag vll grälla med skogsbrändernas rök i näsan…

Det blir väl bra?

 

Eller?

 

Hur kan man leva i Sverige sommaren 2018 och få för sig att man ska grilla ute i naturen?

Är man en självisk idiot?
Är man enbart en idiot?

 

Jag läser artiklar där både journalister och polisen anser sig vara tvingade att GE EN FÖRKLARING till varför man inte ska grilla ute.

 

Finns det människor som lever sina liv under en sten? Vad är det för fel på folk?

Over and out.

 

 

Kommentarer

#1 - Conny

Jag tror att de flesta människor tror att det finns en statsanställd människa som går en meter bakom varje svensk invånare och tar ansvar för allt som invånarna gör. Och då, när den där statsmannen ändå är där är det väl inte för mycket begärt att han plockar upp plastpåsar, glödande fimpar och annat skräp som råkar tappas och glömmas samt släcker engångsgrillen kanske de tycker. För om det inte finns en sådan människa som ställer tillrätta allt elände och dumheter folk hittar på skulle de ju ta sitt ansvar och göra rätt för sig - eller hur?

#2 - wigwag

Fast folk i allmänhet grillar väl inte i direkt anslutning till skogsbränder! Tro det eller ej men det finns fortfarande stora vackra sköna skogar runt blå friska sjöar långt från både bränder och brandlukt. Och att grilla ute ingår i den svenska semesterkulturen. Klart som fan folk blir skogstokiga när svenska myndigheter ger sig på denna av hävd självklara rätt att socialisera och umgås. Förövrigt har de flesta bränder uppstått genom självantändning från glas och annat skräp ute i naturen eller från tåg som orsakar gnistbildning. Det vet alla.

#3 - Conny

wigwag - Undrar hur glas och annat skräp hamnade i naturen bara.

#4 - Ratko Horvat

Du din jävel nu råkar jag tända på att ha mitt huvud i olika arslen. Jag brukar köra upp mitt ansikte i analen på min bästa vän Kjell Wendelius som har ett uttämjt anushål, i början var det lite svårt att andas där inne så jag tog ett sugrör i munnen så jag kunde andas där inne. Du har ingen jävla rätt att kinkshamea mig din jävel.

#5 - Anonym

Du din jävel nu råkar jag tända på att ha mitt huvud i olika arslen. Jag brukar köra upp mitt ansikte i analen på min bästa vän Kjell Wendelius som har ett uttämjt anushål, i början var det lite svårt att andas där inne så jag tog ett sugrör i munnen så jag kunde andas där inne. Du har ingen jävla rätt att kinkshamea mig din jävel.

#6 - Ratko Horvat

Jag har inte mitt huvud uppkört i arslet men däremot har jag en bautastor megadildo som jag knullar mig själv i analen med och jag tänker alltid på dig när jag gör det.

#7 - Rebecca Moses

Detta är ett vittnesbörd som jag kommer att berätta för var och en att höra. jag har varit gift fyra 4 år och i femte år av mitt äktenskap måste en annan kvinna ta min älskare ifrån mig och min man lämnade mig och barnen och vi har lidit i 2 år tills jag träffade ett inlägg där den här mannen Dr.Wealthy har hjälpt någon och jag bestämde mig för att försöka hjälpa mig att ta med min älskare hemma och tro mig, jag skickade bara min bild till honom och min man och efter 48 timmar som han har sagt till mig såg jag en bil körde in i hus och se det var min man och han har kommit till mig och barnen och det är därför jag är glad att göra var och en av er i likhet med att träffa den här mannen och få din älskare tillbaka till dig själv. Hans email: wealthylovespell@gmail.com. ELLER KAN DU LÄGGA UPP HEM UPP PÅ WHATSAPP ANVÄNDA DETTA MOBILNUMMER +2348164728160.

Kommentera