Opinionsblogg

Den feges ursäkt- En nedslagen blick på stan.

Tänk om alla som smutskastat, hånat och hatat oliktänkare och som nu blivit ertappade som skitstövlar, blottare, våldtäktsmän och fan och hans moster skulle be om ursäkt...

Det är så många som fått sina liv förstörda eftersom etablerad media under så många år gått i samma riktning.

Ni som länkat och delat deras texter. Ni som startat trådar och förföljt varenda stackare som vågat yppa en enda tanke som gått på tvärs med elitens likriktning.

Ni som röstat på politikerna som hycklat, ni som applåderat ledarskribenten, ni som köpt biljett och hyllat komikerna.

Ni som hatat de människor som dessa avslöjade hycklare hatat. Ni som av slentrian, leda och likriktning hatat vad dessa personer hatat. Ni som fallit in i "de godas drev". 

Dessa goda som nu faller en efter en.

Er skuld. Ser ni den ens?

Tänk om alla som hyllat dessa män också skulle ta sitt ansvar.

Ni som jagat och hatat människor som tyckt olika, ni som hållit äcklen om ryggen, uppmuntrat och likt zombies gått i äcklens riktning. 

Ni som nu håller käften och visslar i mörkret och hoppas ingen ska avslöja ER skam. 

Upprättelse helt enkelt.
Ge oss våra liv tillbaka. 

Se oss i ögonen och säg att ni hade fel. 

Men det är väl för mycket begärt?

Vi är några tusen som väntar.

Många jag möter på staden slår ner blicken.
Det är väl en slags ursäkt det också.
Den feges ursäkt.

Kommentarer

#1 - Kenta

Sverige är ett fegt land med en feg befolkning och har alltid varit det. De har röstat på politiker som visar sig ha hycklat (Stefan Löfvén), applåderat ledarskribenter som visar sig ha drogat och våldtagit (Fredrik Virtanen), köpt biljett och hyllat komiker som innerst inne är narcissister (Henrik Schyffert). De förtjänar varken demokrati eller välfärd med andra ord. 😝
Ta t e x kommunisten Tobias Lindkvist som brukar kommentera här. Han fattar ju ingenting den idioten.

#2 - Tobias Lindkvist

Och när tänker Birro be om ursäkt för SD:s alla snedsteg?

#3 - Kenta

Tobias Lindkvist: Jävla kommunistäckel! Det ska du skita i. Håll dig härifrån istället.

#4 - THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {[email protected]} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {[email protected]}

#5 - Nisse i Hökarängen

Theresa Williams in my ass. Spamma får du göra någon annanstans.

#6 - Metodia

Tack för dina inlägg Birro! Alltid inspirerande. Det är få som delar din begåvning och mod att exponera det ofattbara hyckleriet i landet Sverige. Skarpare klinga får man söka efter...

Metodia#7 - Smulan

Antingen är Marcus Birro den mest missförstådda i världen. Eller så är Marcus Birro den i världen som missförstått allt mest.

#8 - Sven Jönsson

Du är inte helt rumsren själv Birro:

"JAG SKRIVER AV HENNES TROSOR NÄR SOM HELST".

Marcus Birro om mig i Expressen, oktober 2012.

/Wegerup, Aftonbladet.

#9 - AnJk

Tänk att vad som än händer så handlar det alltid i slutändan om Marcus Birro.

#10 - ulf erixon

heder åt dig Marcus din något arga och känslosamma text över hur vårt älskade land kommit så vilse och fel är helt underbar att läsa, du ger mig hopp om ordets kraft och att sanningen aldrig tillåtas kvävas eller osanningen för allt måste kunnas tyckas tänkas rätt eller fel, men det du gör är det bästa ord av sanning som gör dem galna och oss andra styrka att se att vi är långt ifrån ensamma , 2018 året där valet och gammelmedias fulspel tar en ny dimension och talar om vad som är "fakenews" och vad som sant och inte . tack för dina ord. / ulf

#11 - ulf erixon

uppenbart har du gjort intryck på en del då dem kvider och vrider i plågor och sjukt dåliga argument , grattis! :)

#12 - Nisse i Hökarängen

Smulan: Kvid icke!

#13 - Bosse

Bra Kenta! Så ska kommunister behandlas. Dom har så mycket att be om ursäkt för så tiden skulle inte räcka till. Den kommunistregering vi har nu ska slängas ut och sen får SD börja från början. Tobias Lindkvist ska väl rösta på SD nästa år får vi hoppas! Når annat alternativ finns inte.

Kommentera