Opinionsblogg

Underskatta inte en sårad krigare.

Jag ber alla kommunister, idioter, ultra-femnister och resen av er som är här inne och trakasserar mig och min familj, att lämna mig ifred. Ni har gjort er poäng tydlig nu. Det räcker nu. 
Jag anmäler exakt allting ni häver ur er.

Jag tar också bort det direkt och blockar er. 

Nu kan ni återgå till att hata varandra på andra ställen under era förbannade "Vi älskar olika"-knappar. Nu kan ni ställa er i det flottiga ledet som är "det goda hatet".

Ni borde skämmas men ni njuter av ert hat. Ni kan ingenting om skam. N vet inte ens vad det är.

Ni är så bittra över era tillkortakommanden att ni tar varje chans att sparka neråt. Ni tror er via fria och toleranta men ni är pinsamma mobbare bara. Ni är fienden mot allting som är verksamt och solidariskt. 

Ni är svart spindelnät på allt som vill försoning.

Ni är den lägsta formen av mänsklighet. Så unket att skriva och hota mig, eller att bete sig som packade småbarn på styltor och skrika rena vidrigheten bara för att...ni kan. Och för att ni tror att ni har rätten på er sida.

Men ni har ingenting på er sida. Era liv är mörker och förtvivlan. Ert hat är allt ni har. Det är det enda som glöder hos er. 
Ett mörkt, dovt mummel av hånskratt och äckel. 

Låt bli mig. 

Jag går stolt och rak i ryggen. Jag viker inte ner blicken.

Jag kommer gärna upp ur skyttegravarna men underskatta mig inte som krigare för att jag är sårad nu..

Underskatta mig inte...

 

Kommentarer

#1 - Sven Jönsson

En krigare tigger inte.

#2 - Johan

En människa sparkar inte på någon som redan ligger.

#3 - Il Capitano

Äsch Marcus. Sluta kommunist suras.
Du får faktiskt skylla dig själv denna gången.
Lägg ner ditt eget hatande så löser det sig ska du se.
Ställ in ditt korståg och spela "Kriget med mig själv" några gånger på raken istället.
Go'natt!

#4 - wigwag

En sårad svensk tiger...men en sårad tiger får man fan passa sig för. Fast jag tycker mest du liknar en örn som mäktigt kretsar över ett skränande fiskmås-stim som hopplöst försöker nå din nivå och flyghöjd. Eller har man en hög häst per natur är det heller inget fel att sätta sig på den...

#5 - Per-Anders

Hej Marcus ville bara tacka dig för allt bra och tänkvärt du har skrivit om och kommer att skriva. Du har rakryggat stått upp och sagt det som så många av oss nu tänker. Jag hoppas saker ting löser sig för dig.
Mvh Anders

#6 - Jojje

Du skriver att "ert hat är allt ni har", du hatar ju kopiöst.
Finns ett ordspråk som du bör ta till dig, kasta inte sten i glashus.

Du är nog den gnälligaste skribent jag någonsin läst, värre än min surkärring till granne.

#7 - Per-Anders

Vad är det marcus gnäller på? Att säga sanningen är knappast att gnälla. För det är just det han skriver om sanningen. Han hatar inte han påtalar bara fakta som är tydliga för alla som är villiga att öppna ögonen.

#8 - Min tanke

Vems sanning? Hans? Din? kanske
Men allas? nej

Att uttrycka åsikter är en annan sak (och det har alla rätt till så länge det inte bryter mot de lagar vi har)

Att uttrycka åsuikter hatfullt oavsett vem man är däremot är bara fel och dumt oavsett vilken åsikt man är av.

#9 - [email protected]

Jag försvarar inte någons trakasserier eller hat. M

#10 - [email protected]

Jag försvarar inte någons trakasserier eller hat. Men man kanske ska se över sitt eget hus innan man hoppar på andra om de skulle sprida hat. Det har ganska mycket hat som pumpas ut även via mr Birros blogginlägg...

#11 - wigwag

Ser inget hat i detta inlägg. Ser bara frustration och litterär självmedicinering. En Birro som kastar stora stenbumlingar vilt omkring sig i sitt varma, kvävande växthus av glas i ett desperat försök KOMMA UT, få frisk luft och kunna andas igen. Ser inget fel i det. Har inte gått i Birro skor och vet såklart inte hur det känns. Ska tilläggas.

#12 - Pazza

Trist att människor ogillar varandra så mycket, och så under vi varför världen ser ut som den gör.

#13 - anne b rat

Med tanke på att du blivit till ett villebråd för alla jävla fega syltryggar som bara jamsar med, eller som norrmännen uttrycker det: "tuter med di ulvar som är utte", så förstår jag att det är svårt för dig att vända andra kinden till.
Önskar dig allt gott !

#14 - Dan

Marcus, verkar som du inte riktigt är i balans. Inte alls konstigt med tanke på vad du gått igenom senaste tiden. Hoppas verkligen inte du faller till föga för den etablerade pressen utan håller dig utanför och fortsätter att vara ett kritiskt öga mot den dupererande massmedia som försöker uppfostra oss medborgare.

#15 - bea

Snälla sluta hatet mot Marcus. Det är så meningslöst, det ger ingenting - varken dig själv eller honom...
Hoppas han vet att det finns så många som fortfarande stöttar honom, oavsett vad han gjort. Även om ni inte tycker han har gjort allting rätt, så är det överdrivet mycket hat. Men det är väl så det är att vara en offentlig person...
Marcus behövs i Sverige, därför stöttar jag honom till hundra procent!

#16 - pimme2ström

Den som göder hat får tåla lite 'hat' tillbaka, med andra ord som man bäddar får man ligga.
'Poetens' böcker säljer inget vidare eftersom gossen väljer att tigga pengar i ett buhuuu-inlägg. Det enda som verkar dra in kosing i kassan är hat.

Tycker inte att någon kommentar på blogg.se är speciellt hatisk mot 'poeten'.
Däremot så... på 'poetens' facebook finns det många hatiska foliehattar - å då framförallt hatiska Svennebananer.
Hat göder hat. Enkel matematik.
Det finns en enkel lösning till att minska hatet men det är upp till Marcus Birro själv.

#17 - wigwag

Du har tokrel pimme2ström. Skribenter som skriver skarpt och sarkastiskt, utan resonerande glidningar hit och dit, utan massa balsam i texterna för att stryka alla medhårs, ska fan inte börja anpassa sig till hatets diktatur. Och börja skriva snällare texter. Det är hatarna som ska sluta hata. Och kan dom inte får dom söka hjälp. Vi har massor av psykologer som kan hjälpa dessa idioter hitta exakt var nånstans dom börjar tänka tokigt och spårar in på hatets väg. Ingen ska behöva anpassa sig till svensk mellanmjölk pga det hat dom möter.

#18 - Agneta

Håller på dej Marcus. Det är bra konstigt, vissa får säga vad som helst och höjs till skyarna medan andra inget får säga, för då mer eller mindre halshuggs dom.Fortsätt säga sanningen och våga säga den även när den är obekväm. Håller på dej. Tänker på vad Peter Stormare sa vid ett tillfälle: Om jag( Peter) satt mej på Dramatens scen och sket i en spann, då skulle detta höjas till skyarna av alla, som konst och begåvning. Men om jag stod på samma scen och förklarade att Jesus är Guds son och att vi som människor behöver honom i våra liv. Då skulle jag bli idiot förklaras. Något sådant sa han. -....... Marcus heller än idiot som säger sanningen än en nickedocka som säger och gör vad som förväntas att jag ska göra. Snälla Marcus gå din väg va stark, vi är många bakom dej. Sedan är det MYCKET fegt av dom idioter som ger sej på familjen, IQ befriade personen, stå på dej. 💞💞💞

#19 - pimme2ström

wigwam...
Håller med om att hatarna ska sluta hata.
Tyvärr så verkar du ha missat vem som är vem i "hatets diktatur".
(kom du på det alldeles själv? låter som taget från ekeroths sjuka fantasivärld.)
Alkohol sätter sina spår. Birros texter är röriga och kaotiska men oftast framförallt ondskefullt hatiska.
Marcus är absolut i-n-t-e en 'skarp' samhällasanalytiker och bör hålla sig till lyrik.
Bedömningen om vem som är i behov av psykologhjälp tycker jag att du ska vara väldigt försiktig med.
Sätter härmed punkt i ämnet.
Slappna av och ha en trevlig helg!



#20 - Anna

Men nu hatade du ju precis själv och är således precis en sådan person som du beskriver i ditt i inlägg. Logik, var? Jag tycker inte att någon ska hata någon men det blir oerhört konstigt när du bemöter hat med hat och säger att du står över det. Kanske behöver jobba lite med självinsikten, just sayin'

#21 - så här tycker jag

Avhålla sig från hat tycker jag alla ska göra men kritisera det har alla rätt till även om det är Marcus man kritiserar, så länge man alltså inte tar till personangrepp.

Marcus har rätt att be om pengar, det har även tiggare - båda förespråkares sidor har lite svårt att se hur man själv beter sig som den andre sidan när man klagar på den ena eller den andra.

Marcus har rätt att säga ifrån mot personagrepp, men han kan lika mycket utsättas för kritik som han utsätter andra för kritik, folk har all rätt att ifrågasätta hur någon som har så mycket kan ge kritik mot tiggare när han sedan gör samma sak själv.

Av de jag läser här bland inläggen ser jag inget direkt hat,(kan inte tala för det som möjligtvis blivit borttaget), att folk skriver hatfull PM/DM är en annan sak och det ska ingen behöva ha och sådant ska anmälas men att folk kritiserar vissa saker det ska dom kunna göra utan att bli kallade hyenor eller psyksjuka osv, man ska sen helle inte generalisera grupper, att som marcus tex peka ut alla kommunister som hatfulla människor är inte bara otrevligt utan visar på okunskap, lite som att säga att alla som röstar på sd är rasister.

Bättre ton och mer hänsyn, sen förståelse för att att andra inte alltid tycker lika som en själv och man måste klara av att ta kritik och inte bara ge, de sista verkar vara svårt för många

Ha en tevlig kväll alla

#22 - M

Fortsätt kämpa Marcus!

#23 - Filip

Är inte det faktum att du ständigt är förfördelad trots en fin-fin relation med gud en liten indikation på att hen bara är ett fantasifoster eller inte så reko som du tror?

#24 - anonym

Nej jag hatar inte dig. Däremot hatar jag den brist på ryggrad du visade när expressen och reserchgruppen våldgästade privatpersoner för att hänga ut oss med namn och bild. Du har valt offentligheten, jag hade det inte. Så nej jag hatar inte dig, ser bara din fullständiga likgiltighet när det gäller andra än dig själv.

#25 - THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: [email protected] du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) Kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom [email protected]

#26 - Anette

Du har bra åsikter och är en viktig aktör i den Svenska samhällsdebatten så ta det lugnt, det ordnar sig, dom kommer inte åt dig.

#27 - jenifer

Jag tror aldrig på kärleksförklaringar tills jag träffade min vän som berättade för mig allt om DR.otutu som tog med sig sin ex-pojkvän, även när hon berättade att jag inte trodde henne eftersom jag trodde att hon också ville ha samma falska Stava hjul för att ta bort mina pengar. Trots att jag gav henne chansen att förklara allt hon måste berätta om DR.otutu, sa jag till henne att det finns många scammers som vill ta våra pengar och jag kommer aldrig att bli offer för dem, trots att min förlovade som antar gifta sig Jag lämnade mig om några månader från mig, jag väntar tålmodigt på en annan kille men jag älskade honom så mycket. Hon berättade för mig att denna DR inte är en falsk att han är riktig och han har hjälpt många människor att få tillbaka sina kära, då frågar jag henne hur fungerar denna stavning och vilka krav måste jag göra innan han kan Kasta kärlekstrollerna på mig? Hon berättade för mig att jag skulle maila honom på [email protected] och jag borde berätta för honom vad jag vill ha. Jag mailade verkligen honom och berättade för honom att jag behöver min ex kille tillbaka jag sa till honom att det var min vän som riktade mig till honom, varför jag tvivlade på hans arbete? Han sa att hans arbete är 100% säkert och garanterar att ingen någonsin kommit till sitt tempel och också förblir densamma. Jag blev flabbergastad på hans ord säger han till mig och en tanke kom till mig att hur vet jag det här om allt vi diskuterade tidigare. Han sa innan han kan börja på min situation, att jag måste ha tro och lita på honom och lämna andra stavningskastare och vänta tålmodigt på egen hand att om jag kan säga gör allt detta kommer jag att få min älskare tillbaka i 72 timmar. Jag sa okej jag tror och lovar att arbeta med dig ensam, då gav han mig en blankett att fylla som jag gjorde och skicka den till honom med mina bilder också och även bilderna från min ex-älskare. Han svarade mig på 30 minuter senare och berättade för mig att hans gudar behöver några saker för att kasta stavningen på mig och mitt problem är väldigt lätt om jag kan erbjuda dessa saker. Då när jag frågar honom, hur kan jag få dessa saker och hur kan jag skicka det till honom för kasta av kärleksspellet, han berättade för mig att jag inte borde oroa mig för det, att det finns en säljare här i sitt eget land Det kan få saker för mig. Då frågar jag honom hur mycket kostar det att köpa alla dessa varor? Han berättade för mig vilken jag skickade till honom med fullt självförtroende. Efter en timme senare ringde han mig och sa till mig att mitt problem har lösts att jag ska vänta i 72 timmar att min kärlek kommer att fråga efter mig som jag gjorde enligt hans ord när Det var ca 6 pm de kommande tre dagarna min ex ringde mig om han är hemma att han vill se mig bråttom. Jag sa till honom hoppades allt är bra han sa ja då jag sa till honom att han kan komma, min ex kille kom tillbaka till mig och han bad om förlåtelse att han visste vad som kom över honom. Just nu är jag så glad för att jag har återställt min älskare tillbaka och vi planerar för vårt bröllop som kommer snart, jag ringde dr och tacka honom väldigt mycket och fråga honom vad jag ska göra för honom som en uppskattning, berättade han för mig Jag borde glömma och behålla mina pengar att han inte är efter pengar men att hjälpa människor som behöver hjälp där ute, allt han behöver mig att göra är att ge fler vittnesmål om honom så att människor där ute som behöver hjälp ska skicka honom också det som är Varför är jag idag för att ge mitt vittnesbörd. Må din god herre fortsätta att välsigna honom och ge honom längre livslöshet och visdom. DETTA ÄR DR E-postadressen ([email protected]). Du kan också kontakta honom via hans whatsapp-nummer (+2349051417394)

#28 - keyser marie

Jag är vid namn Keyser Marie från USA, jag vill använda denna möjlighet att tacka den stora DR ADODO för att hjälpa till att få min ex man tillbaka till mig, jag har haft stora smärtor tills jag kontaktade DR ADODO han kastade en kärlek Stava för mig och berättade för mig att vänta på bara 12 timmar som min ex man kommer att ringa mig och jag gjorde enligt de instruktioner som jag gav honom och överraskande, på 12 timmar ringde min ex man verkligen till mig och började be om ursäkt för allt han Hade orsakat mig. Jag är den lyckligaste kvinnan på jorden idag eftersom DR ADODO har gjort en underbar gärning i mitt liv och jag fortsätter att dela detta vittnesbörd om du skulle älska att kontakta DR ADODO och om du vet att du stöter på samma villkor, besök honom idag av Kontakta honom via den här giltiga e-postadressen: [email protected] på mobilen eller ring hans mobilnummer på +1 (661) 704-3225
Tack...

#29 - ASELM TOSIN

Jag är Aselm Tosin från USA, jag vill dela ett vittnesbörd
om mitt liv för alla. Jag var gift med min fru George
Vivian, jag älskar henne så mycket vi har varit gifta i 5
år nu med två barn. När han gick på semester i
Frankrike menade han en man som heter Muir 15B, hon
berättade att hon inte längre är intresserad av
äktenskapet längre. Jag var så förvirrad och söker hjälp,
jag vet inte vad jag ska göra förrän jag träffade min vän,
mr William och berättade för mig om mitt problem. Han
berättade att jag inte skulle oroa mig för att han hade ett
liknande problem tidigare och presentera mig för en man
som heter Dr Ade, älskar att stava, som stavar på
hennes ex och tar henne tillbaka till honom efter 2
dagar. Herr William ber mig att kontakta Dr Ade älska
stavning för hjälp. Jag kontaktade honom för att hjälpa
mig att ta tillbaka min fru och han ber mig att inte oroa
mig för att gudarna till sina förfäder kommer att kämpa
för mig. Han berättade för mig om två dagar att han
kommer att förena mig och min fru tillsammans. Efter
två dag ringde min fru och sa till mig att hon kommer
tillbaka för att söka saker med mig, jag var överraskad
när jag såg henne och hon började gråta för förlåtelse.
Just nu är jag den lyckligaste mannen på jorden för vad
den här stora stavningskastaren gjorde för mig och min
fru, du kan kontakta Dr Ade email
[email protected]. Han är den bästa
stavningskastaren som är mycket kapabel att hjälpa dig.
tel. 2348148487280 webbplats

#30 - LOUIS CASSIA

Han tar min pojkvän tillbaka, jag är Cassia från Kanada
och jag vill tacka Dr.Ade för att få tillbaka min ex
pojkvän, vi bröt upp i mer än 9 månader och han
berättade för mig att han aldrig kommer att vilja se mig i
hans liv igen . Jag älskar honom så mycket i det
utsträckning att jag inte kunde tänka på att datera
någon igen, jag var förvirrad och deprimerad på grund av
den kärlek jag hade för honom. Jag gjorde allt jag kunde
göra för att få honom att komma tillbaka till mig men
alla gick in fåfäng. Så jag bestämde mig för att kontakta
en stavningskastare, jag trodde inte på stavgjutning jag
bara vill försöka det kan vara att det skulle fungera för
mig. Jag kontaktade Dr Ade för hjälp, och han berättade
för mig att han måste kasta en kärleksspell på honom,
jag berättade för honom att göra det. Efter 3 dagar
ringde min pojkvän mig och började be om ursäkt för att
han lämnade mig och han berättade också att han
fortfarande älskar mig. Jag var väldigt glad och jag
tackar Dr Ade för att hjälpa mig att få tillbaka min ex
tillbaka till mina händer. Hans stavning är störst över
hela världen, det var kärleksspell som han kastade på
min ex som får honom att komma tillbaka till mig. Alla
du damer som vill ha tillbaka sin ex tillbaka jag vill att
du ska kontakta Dr.Ade för återkomsten av din ex
pojkvän och även din ex flickvän han kan också kasta
någon form av stava du vill att han ska kasta för dig.
Hans kontakt email är [email protected] försök
bara honom och deras lösning kommer att vara en
lösning på ditt fall.

#31 - LOUIS%20CASSIA

Han tar min pojkvän tillbaka, jag är Cassia från Kanada
och jag vill tacka Dr.Ade för att få tillbaka min ex
pojkvän, vi bröt upp i mer än 9 månader och han
berättade för mig att han aldrig kommer att vilja se mig i
hans liv igen . Jag älskar honom så mycket i det
utsträckning att jag inte kunde tänka på att datera
någon igen, jag var förvirrad och deprimerad på grund av
den kärlek jag hade för honom. Jag gjorde allt jag kunde
göra för att få honom att komma tillbaka till mig men
alla gick in fåfäng. Så jag bestämde mig för att kontakta
en stavningskastare, jag trodde inte på stavgjutning jag
bara vill försöka det kan vara att det skulle fungera för
mig. Jag kontaktade Dr Ade för hjälp, och han berättade
för mig att han måste kasta en kärleksspell på honom,
jag berättade för honom att göra det. Efter 3 dagar
ringde min pojkvän mig och började be om ursäkt för att
han lämnade mig och han berättade också att han
fortfarande älskar mig. Jag var väldigt glad och jag
tackar Dr Ade för att hjälpa mig att få tillbaka min ex
tillbaka till mina händer. Hans stavning är störst över
hela världen, det var kärleksspell som han kastade på
min ex som får honom att komma tillbaka till mig. Alla
du damer som vill ha tillbaka sin ex tillbaka jag vill att
du ska kontakta Dr.Ade för återkomsten av din ex
pojkvän och även din ex flickvän han kan också kasta
någon form av stava du vill att han ska kasta för dig.
Hans kontakt email är [email protected] försök
bara honom och deras lösning kommer att vara en
lösning på ditt fall..

#32 - wayne gloria

Mitt namn är Wayne Gloria och jag baserad i USA ... Mitt
liv är tillbaka !!! Efter 1 år av bruten äktenskap, min man
lämnade mig med två barn. Jag kände mig som mitt liv
var på väg att sluta i nästan begått självmord, jag var
känslomässigt ned under en mycket lång tid. Tack vare
en spell caster heter Dr Ade, som jag träffade på nätet. Å
ena trogen dag, som jag surfar via internet, jag kom över
tilld vittnesmål om denna speciella spell caster. Vissa
människor vittnade om att jag tog med sig sina Ex
älskare tillbaka några vittnade om att jag åter livmodern,
bota cancer och andra sjukdomar, vissa vittnade om att
jag kan kasta en trollformel för att stoppa skilsmässa
och så vidare. Jag har också stött på ett särskilt
vittnesbörd, det handlade om en kvinna vid namn Sonia,
hon vittnade om hur jag tog tillbaka sin Ex älskare på
mindre än 2 dagar, och i slutet av hennes vittnesmål hon
tappade Dr Ade e-postadress. Efter alla dessa läsning,
bestämde jag mig för att ge det ett försök. Jag
kontaktade via e-post och förklarade honom mitt
problem för honom. På bara 48hours, min man kom
tillbaka till mig. Vi löste våra problem, och vi är ännu
gladare än tidigare Dr Ade, är verkligen en begåvad man
och jag kommer inte att sluta publicera honom eftersom
han är en underbar människa ... Om du har ett problem
och du letar efter verkliga och äkta stava hjul för att lösa
alla dina problem för dig. Försök Hög
[email protected] helst, kan jag vara svaret på
dina problem. Här är hans kontakt:
[email protected] eller ring honom eller whats-
app på 2348148487280.

#33 - Bruce%2520dorothy

Hej jag heter Bruce Dorothy. Jag är ute för att sprida
denna goda nyheter till hela världen om hur jag fick min
ex make tillbaka. Jag blev galen när min man lämnade
mig och mina två barn för en annan kvinna i över tre
månader, Men när jag träffade en vän som introducerade
mig till Dr Ade, den stora budbäraren till Oracles of Great
Adespeltemple. Jag berättade mitt problem för Dr Ade
om hur min ex-man lämnade mig och mina två barn och
också hur jag behövde jobba i Ett mycket stort företag.
Han sa bara till mig att jag har kommit till rätt ställe var
jag kommer att få mitt hjärta längtan utan några
biverkningar. Han berättade för mig vad jag behöver
göra, efter det hade gjorts 24 timmar senare, Min ex man
ringde mig i telefon och sa förlåt för att bo mig och
barnen förrän nu och en vecka efter att min man ringde
mig för att be om förlåtelse, en månad senare blev jag
uppmanad till intervju i ett mycket stort företag här i USA
Var jag tvungen att arbeta som verkställande direktör ..
tack tack till Dr Ade du Kan kontakta Dr Ade genom
denna Email, Adespelltemple @ gmail.com. Ring eller
Whatsapp honom på +2348148487280.

#34 - shaun

Mitt namn är Colon Shaun från Sverige, jag vill berätta för allmänheten om hur min relation blev återställd av den stora kraften av Dr Adodo efter tre månaders ensamhet och hjärtat, min ex-älskare ringde mig efter att Dr Adodo hjälpt mig Kastade en stavning för att få tillbaka honom. Han ringde och ber om ursäkt att han vill att vi ska komma tillbaka och börja ett bra hem, nu är vi lyckligtvis gift. Allt tack till Dr Adodo för hans underbara andliga hjälp. Du kan kontakta honom på hans via e-post [email protected] om du har liknande problem, eller någon lösning du kan behöva, lycka till. Du kan också ringa honom på mobil +1 (661) 704 3225

#35 - shaun

Mitt namn är Colon Shaun från Sverige, jag vill berätta för allmänheten om hur min relation blev återställd av den stora kraften av Dr Adodo efter tre månaders ensamhet och hjärtat, min ex-älskare ringde mig efter att Dr Adodo hjälpt mig Kastade en stavning för att få tillbaka honom. Han ringde och ber om ursäkt att han vill att vi ska komma tillbaka och börja ett bra hem, nu är vi lyckligtvis gift. Allt tack till Dr Adodo för hans underbara andliga hjälp. Du kan kontakta honom på hans via e-post [email protected] om du har liknande problem, eller någon lösning du kan behöva, lycka till. Du kan också ringa honom på mobil +1 (661) 704 3225


#36 - sheryln

Hej, jag är den mest lyckliga personen på jordens sida, efter 6 månaders sorg och sorg utan att vara med den jag älskar, försökte jag allt mitt bästa för att jag ska göra min älskare lycklig men det verkar aldrig Träna bra det var som att jag gör allt förgäves men allt tack går till Dr Ogundu för att komma att förändra alla mina bekymmer och sorg till glädje. Jag kände den stora mannen när jag läste några underbara vittnesbörd om Dr Ogundu hur han har hjälpt många människor på deras förhållande problem jag läste en tidning när jag såg stora vittnesbörd, liksom min besvär då bestämde jag mig för att inte slösa bort tiden eftersom jag har Missade min älskare så mycket jag bestämde mig för att kontakta honom och dela allt mitt problem med honom som han berättade för mig att inte oroa sig för att han försäkrar mig om att inom 48 timmar allt skulle bli sorterat ut jag trodde Dr Ogundu så mycket på grund av hur han har varit Hjälpa många människor, min pojkvän som lämnade mig för gott plötsligt svarade min text och skickade tillbaka mina samtal och bad mig att tacka honom, jag var så glad, är så tacksam mot Dr Ogundu för vad han har gjort för mig och jag lovar att vittna om hans godhet Hela mitt liv. Om du passerar samma problem eller något slags problem kontaktar du den här fantastiska mannen på sin e-postadress: {[email protected]}

1. Få din älskare eller man tillbaka
2 Lotteri stavning
3 Om du inte kan uppfylla din partner
4 viktminskning stavning
5 Skilsmässa stavning
6 marknadsföring på kontor
7 Få pengarna tillbaka
8 Graviditet stava för att bli gravid baby
9 kärleksspell
10 äktenskapsengagemang och så många fler
11 pengar stavning / lycka till stavning

#37 - karina

Vad i världen kunde jag göra för att tacka doktor Adodo för hans hjälp? Han är underbar och har ett gott hjärta, han är som Gud på jorden och jag vet inte vad jag ska göra för att tacka honom för hans hjälp på mitt förhållande och hur han återvinner min mans kärlek med hans stavning. För många år sa min man att det var över oss och han lämnade mig och våra barn utan att säga ett ord. Jag gjorde allt jag kunde för att stoppa honom, men hans sinne var klar. Några månader senare berättade min vän hur Dr. Adodo hjälpte Henne med sin stavning så jag kontaktade doktor Adodo för att hjälpa mig med hans stavning och han svarade att han skulle hjälpa mig med hans stavning och jag kommer se resultat inom 48 timmar. Idag är jag så glad att allt hände precis som Dr Adodo sa, min man kom tillbaka till mig inom 48 timmar på knäna och frågade mig att förlåta honom och acceptera honom tillbaka i mitt liv. Om du behöver hjälp i ditt förhållande kontakta honom för hjälp via e-post: [email protected] eller ring honom på: +1 (661) 704 3225

#38 - karina

Vad i världen kunde jag göra för att tacka doktor Adodo för hans hjälp? Han är underbar och har ett gott hjärta, han är som Gud på jorden och jag vet inte vad jag ska göra för att tacka honom för hans hjälp på mitt förhållande och hur han återvinner min mans kärlek med hans stavning. För många år sa min man att det var över oss och han lämnade mig och våra barn utan att säga ett ord. Jag gjorde allt jag kunde för att stoppa honom, men hans sinne var klar. Några månader senare berättade min vän hur Dr. Adodo hjälpte Henne med sin stavning så jag kontaktade doktor Adodo för att hjälpa mig med hans stavning och han svarade att han skulle hjälpa mig med hans stavning och jag kommer se resultat inom 48 timmar. Idag är jag så glad att allt hände precis som Dr Adodo sa, min man kom tillbaka till mig inom 48 timmar på knäna och frågade mig att förlåta honom och acceptera honom tillbaka i mitt liv. Om du behöver hjälp i ditt förhållande kontakta honom för hjälp via e-post: [email protected] eller ring honom på: +1 (661) 704 3225

#39 - Mary

Hej, jag vill bara säga ett stort tack till Dr. OGUNDU för vad han har gjort för mig och även rådgöra med någon som lider av ett äktenskapligt problem. Han tog tillbaka mannen jag älskar och vårdar med hela mitt hjärta, En man som lämnade mig för en annan kvinna i bra 6 månader med 2 barn, allt hopp var förlorat tills jag hittade Dr OGUNDU email online som sa att allt kommer att bli bra . Han berättade för mig att min man kommer att vara tillbaka om 2 dagar, jag är så underbar idag att min man är tillbaka till mig och vi är glada och han vill alltid vara vid min sida, jag kommer att rådgöra med dig inför liknande problem att kontakta Dr. OGUNDU Vem är pålitlig och rakt framåt kan du kontakta honom via e-post [email protected]
Om du också behöver lösas i följande problem, kontakta honom så bra.
1) Om du vill ha din ex tillbaka.
(2) Kärlekstavning
(3) Du vill bli promad på ditt kontor.
(4) Du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
(5) Om du vill ha ett barn.
(6) Du vill vara rik eller vinna en lotteri.
(7) Du vill knyta din man / fru för att vara din för evigt.
(8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
(9) om du inte kan uppfylla din partner.
(10) om du vill stoppa din skilsmässa.
(11) om du vill skilja din man
(12) om du vill ha dina önskemål.
(13) Graviditet stava för att bli gravid baby
(14) Garantera att du vinner de oroliga domstolsärenden och skilsmässa oavsett scenen
(15) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär.
Ännu är e-postadressen [email protected] kontakta honom omedelbart

#40 - Nira shalom

Hej, jag är NIRA SHALOM, jag är ute för att sprida denna goda nyheter till hela världen om hur jag fick min ex-kärlek tillbaka. Jag blev galen när min kärlek lämnade mig för en annan tjej i förra månaden, men när jag träffar en vän som presenterar mig för Baba Wale da Wiseman, den stora Messenger, berättade jag mitt problem för Baba Wale om hur min förälskelse lämnade mig och Också hur jag behövde jobba i ett mycket stort företag. Han sade bara till mig att jag har kommit till rätt ställe där jag kommer att få mitt hjärta att önska utan några biverkningar. Han berättade för mig vad jag behöver göra, efter det hade gjorts. Under de närmaste 2 dagarna ringde min älskade mig på telefonen och sa förlåt för att bo mig förrän nu och även på den närmaste veckan efter att min älskade ringde mig till Be om förlåtelse, jag var uppmanad till intervju i mitt önskade företag var jag tvungen att arbeta som handledare. Jag är så glad och överväldigad att jag måste berätta för hela världen om hur Baba Wale hjälper mig att ge mitt hjärta begär. Baba Wale är en specialist i alla slags stavning och bra magi. Om du behöver någon form av hjälp, kontakta Baba Wale på följande e-postadress: [email protected]
WhatsApp: +2348129806153

Tacka mig senare.

#41 - jamar elin

Jag vill vittna om en stavningskrock som hjälper mig att återställa mitt brutna äktenskap. Jag var gift i omkring 10 år till min man och det var underbart och roligt hela tiden innan min man började ha en affär utanför vårt äktenskap med en annan kvinna på sitt kontor som ledde till att vi skilde sig så han lämnade mig med våra två barn. Jag gick igenom helvetet med mina barn tills jag var introducerad till en stavningskastare som heter Dr Adodo som jag kontaktade för hjälp och han försäkrade mig om att han kommer att få min man tillbaka om två dagar, gjorde jag allt som han frågar mig och min största överraskning min man ringde mig och började be om ursäkt för alla de missförhållanden han hade gjort mot mig och jag var tvungen att förlåta honom för att jag behövde honom tillbaka, så om du går igenom svårigheter i ditt förhållande kommer jag att rådgöra med att du kontaktar honom idag på hans e-postadress på [email protected] eller ring honom på hans mobilnummer +1 (661) 704 3225

#42 - jacira

Ett fantastiskt vittnesbörd på en stavningskrock som tog min man tillbaka till mig, jag heter jacira, jag är infödd i Peru, men bor i sverige, och jag är lyckligt gift med en härlig och omtänksam make med ett barn. Ett mycket stort problem inträffade i min familj för några månader sedan, mellan min man och jag, så hemskt att han tog saken till domstolen för en skilsmässa, han sa att han aldrig ville stanna med mig igen och att han inte älskar så han packade mina ägodelar ur sitt hus och fick mig och mitt barn att gå igenom allvarliga smärtor, jag försökte alla mina möjligheter att få honom tillbaka, efter mycket tiggeri, men allting till nytta, och han bekräftade att han har fattat sitt beslut, och han ville aldrig se mig igen, så på en kväll, när jag kom tillbaka från jobbet, träffade jag en gammal vän av min som frågade min man, så jag förklarade allt för henne så hon berättade för mig att det enda sättet jag kan få min man tillbaka är att besöka en stavningskastare, för att det verkligen har fungerat för henne, så jag trodde aldrig på s pell, men jag hade inget annat val än att följa hennes råd. Sedan gav hon mig e-postadressen till stavningskramen som hon besökte för några månader sedan, [email protected], så nästa morgon skickade jag ett mail till adress som hon gav mig, och stavningen svarade och försäkrade mig om att jag kommer att få min man tillbaka de närmaste 72 timmarna, vilket fantastiskt uttalande !! Jag trodde aldrig, så han pratade med mig och berättade för mig allt som jag behöver göra, så de tre första dagarna, så förvånansvärt, min man som inte ringde mig för det förflutna många månader, ringde mig att informera mig att han vill ha mig och mitt barn hemma, så fantastiskt !! Så det var så jag gick hem hemma samma vecka med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för hans misstag och för smärtan han orsakade mig och mitt barn. Sedan från och med den dagen var vårt förhållande nu starkare än hur det var förut, med hjälp av en man, jag är väldigt väldigt glad just nu, så jag kommer att råda dig där ute för att vänligen besöka samma webbplats [email protected], om du är i något sådant tillstånd eller du har några problem med äktenskapsdepression, så tack till dr. ujiagbe för att få tillbaka min man och återigen med stor glädje till min familj, är du en bra herre herre.

#43 - jennifer

Jag aldrig tro på kärlek trollformler tills jag träffade en vän av min som berättade allt om DR.otutu som förde hennes ex-pojkvän tillbaka, även när hon berättade för mig att jag trodde henne eftersom jag trodde att hon också ville ha de samma falska spell hjul att ta bort mina pengar. Även om jag gav henne chansen att förklara allt hon har att berätta om DR.otutu, jag sa till henne att det är många scammers som vill ta våra pengar och jag kommer aldrig att falla offer på dem, även om min fästmö som antar att att gifta sig med mig i några månader från nu lämnat mig jag väntar tålmodigt på en annan kille men jag älskade honom så mycket. Hon berättade för mig att detta DR inte är en falska en att han är på riktigt och han har hjälpt många människor att få tillbaka sina kära, då frågar jag henne hur denna spell fungerar och vad är de krav som jag måste göra innan han kan kasta kärlek trollformler på mig? Hon berättade för mig att jag borde skickat honom på [email protected] och jag ska berätta för honom vad jag vill. Jag mailade honom verkligen och berätta för honom att jag behöver min fd kille tillbaka och han berättade för mig att min vän riktad henne till mig rätt, och också varför jag tvivlar att hans arbete? Han sade att arbetet är 100% säker och garanti för att ingen har någonsin komma till sitt tempel och också förblir desamma. Jag blev mållös på hans ord som han säger till mig och en tanke kom till mitt sinne att hur detta dr vet allt vi diskuterade tidigare. sa han innan han kan börja på min situation, att jag måste ha tro och tillit på honom och lämna andra spell caster och vänta tålmodigt på sin egen som om kan jag göra allt detta jag kommer fick min älskare tillbaka i en timmarstid. Jag sa okej jag tror och lovar att arbeta med dig ensam, då han gav mig ett formulär att fylla vilket jag gjorde och skicka den till honom med mina bilder också och även bilder på min ex-älskare. Han svarade mig i 30 minuter senare och berättade att hans gudar behöver vissa objekt att kasta spell på mig och mitt problem är mycket lätt om jag kan ge dessa objekt. sedan när jag frågar honom att hur kan jag få dessa poster och hur kan jag skicka det till honom för gjutning av den kärlek stava, berättade han att jag bör oroa inte dig om det, att det finns en objekt-säljare här i sitt eget land som kan få poster för mig. då frågar jag honom hur mycket kommer det kosta mig att köpa alla dessa objekt? Han berättade för mig som jag skickar till honom med fullt förtroende, efter en timme senare han ringde mig och berättade att mitt problem har lösts att jag bör vänta en timme tid som min kärlek kommer att fråga efter mig som jag gjorde enligt hans ord , när det var ca 6 pm mitt ex ringde mig att om är hemma som han vill se mig snarast. Jag sa till honom hoppas allt är väl han sa ja då jag berättade för honom att han kan komma, min fd kille kom tillbaka till mig och han bad om förlåtelse att han visste vad kom på honom. rätt nu är så glad eftersom jag har återfå min älskare tillbaka och planerar vi för vårt bröllop som kommer upp snart, jag ringde dr och tacka honom mycket och frågar honom vad ska jag göra för honom som en uppskattning, han berättade för mig att jag ska glömma och hålla mina pengar att han inte är efter personer pengar men för att hjälpa människor som också behöver hjälp ute allt han behöver mig att göra är att ge fler vittnesbörd om honom så att människor där ute som behöver hjälp bör maila honom också thats varför är här idag för att ge mitt vittnesbörd. din bra Herre får fortsätta att välsigna honom och ge honom mer lång livslängd välstånd och visdom. Detta är dr e-adress [email protected] kan du också whatsapp honom genom hans telefonnummer +23490514173

#44 - vanessa

TACK PÅ Dr Isikolo ([email protected]) FÖR ATT LÖS MIG PROBLEMER
Ett fantastiskt vittnesbörd på en stavningskrock som tog min fru tillbaka till mig .. Jag heter Vanessa, jag bor i Argentina, och jag är lyckligt gift med en härlig och omtänksam fru med två barn. Ett stort problem uppstod i min familj för sju månader sedan, mellan mig och min fru. så hemskt att hon tog saken till domstolen för skilsmässa. Han sa att hon aldrig ville stanna med mig igen och att han inte älskade mig längre. Så han packade ut ur mitt hus och fick mig och mina barn att gå igenom allvarliga smärta. Jag försökte alla mina möjligheter att få tillbaka honom, efter mycket tiggeri, men allting till nytta och han bekräftade det att han har fattat sitt beslut, och han ville aldrig se mig igen. Så på en kväll, när jag kom tillbaka från jobbet, träffade jag en gammal vän av min som frågade min fru. Så jag förklarade allt för honom, så han berättade för mig att det enda sättet jag kan få min fru tillbaka är att besöka en stavningskastare eftersom det verkligen har fungerat för honom också. Så jag trodde aldrig på stavning men jag hade inget annat val än att följa hans råd. Därefter gav han mig e-postadressen till stavningskramen som han besökte.{[email protected]}. Så nästa morgon skickade jag ett mail till den adress han gav mig och stavningskraven försäkrade mig om att jag kommer att få min fru tillbaka nästa dag. Vad ett fantastiskt uttalande !! Jag trodde aldrig att han talade med mig och berättade för mig allt jag behöver göra. Sedan nästa morgon, så förvånansvärt, min fru som inte ringde mig under de senaste sju {7} månaderna ringde mig till att han skulle komma tillbaka. Så underbart!! Så det var så hon kom tillbaka samma dag med mycket kärlek och glädje och hon bad om ursäkt för sitt misstag och för smärtan han orsakade mig och mina barn. Sedan från och med den dagen var vårt förhållande nu starkare än vad det var förut, med hjälp av en stavningskaster DR Isikolo spellcaster.
Så om du befinner dig i ett liknande problem eller någon form av problem kan du också kontakta honom via hans [email protected] eller ringa eller whatsapp honom direktlinjen +2348133261196

Han specialiserar sig också i de följande problemen;

(1) Om du vill ha din ex tillbaka.
(2) Om du vill bli befordrad på ditt kontor.
(3) Om du vill ha ett barn.
(4) om du har någon sjukdom (H I V / AIDS), (CANCER) eller någon sjukdom
(5) om du är döv och blind och du vill se och höra igen.

återigen se till att du kontaktar honom om du har några problem han hjälper dig. hans e-postadress är [email protected] eller ring eller whatsapp honom hans direktlinje +2348133261196

#45 - vanessa

TACK PÅ Dr Isikolo ([email protected]) FÖR ATT LÖS MIG PROBLEMER
Ett fantastiskt vittnesbörd på en stavningskrock som tog min fru tillbaka till mig .. Jag heter Vanessa, jag bor i Argentina, och jag är lyckligt gift med en härlig och omtänksam fru med två barn. Ett stort problem uppstod i min familj för sju månader sedan, mellan mig och min fru. så hemskt att hon tog saken till domstolen för skilsmässa. Han sa att hon aldrig ville stanna med mig igen och att han inte älskade mig längre. Så han packade ut ur mitt hus och fick mig och mina barn att gå igenom allvarliga smärta. Jag försökte alla mina möjligheter att få tillbaka honom, efter mycket tiggeri, men allting till nytta och han bekräftade det att han har fattat sitt beslut, och han ville aldrig se mig igen. Så på en kväll, när jag kom tillbaka från jobbet, träffade jag en gammal vän av min som frågade min fru. Så jag förklarade allt för honom, så han berättade för mig att det enda sättet jag kan få min fru tillbaka är att besöka en stavningskastare eftersom det verkligen har fungerat för honom också. Så jag trodde aldrig på stavning men jag hade inget annat val än att följa hans råd. Därefter gav han mig e-postadressen till stavningskramen som han besökte.{[email protected]}. Så nästa morgon skickade jag ett mail till den adress han gav mig och stavningskraven försäkrade mig om att jag kommer att få min fru tillbaka nästa dag. Vad ett fantastiskt uttalande !! Jag trodde aldrig att han talade med mig och berättade för mig allt jag behöver göra. Sedan nästa morgon, så förvånansvärt, min fru som inte ringde mig under de senaste sju {7} månaderna ringde mig till att han skulle komma tillbaka. Så underbart!! Så det var så hon kom tillbaka samma dag med mycket kärlek och glädje och hon bad om ursäkt för sitt misstag och för smärtan han orsakade mig och mina barn. Sedan från och med den dagen var vårt förhållande nu starkare än vad det var förut, med hjälp av en stavningskaster DR Isikolo spellcaster.
Så om du befinner dig i ett liknande problem eller någon form av problem kan du också kontakta honom via hans [email protected] eller ringa eller whatsapp honom direktlinjen +2348133261196

Han specialiserar sig också i de följande problemen;

(1) Om du vill ha din ex tillbaka.
(2) Om du vill bli befordrad på ditt kontor.
(3) Om du vill ha ett barn.
(4) om du har någon sjukdom (H I V / AIDS), (CANCER) eller någon sjukdom
(5) om du är döv och blind och du vill se och höra igen.

återigen se till att du kontaktar honom om du har några problem han hjälper dig. hans e-postadress är [email protected] eller ring eller whatsapp honom hans direktlinje +2348133261196

#46 - Joan

Jag heter Jean Fedi, jag vill tacka Dr, ISIKOLO för att få tillbaka min man. Ingen kunde någonsin få mig att tro att brevet jag ska skriva skulle faktiskt en dag skrivas. Jag var världens största skeptiker. Jag trodde aldrig på magiska stavar eller något liknande, men jag fick veta av en tillförlitlig källa (en mycket nära medarbetare) att Dr, ISIKOLO är en mycket dedikerad, begåvad och begåvad person. Det var en av de bästa sakerna jag har någonsin gjort. Mitt kärleksliv var i shambles; Jag hade gått igenom två skilsmässor och var på randen av en tredjedel. Jag kunde bara inte möta en annan skilsmässa, och jag ville försöka göra det svårare att göra vårt äktenskapsarbete, men min man tycktes inte bryr sig och han bröt upp med mig igen. Jag var förvirrad och inte vad jag ska göra igen, så jag kommer i kontakt med Dr, ISIKOLO, Email: [email protected] Han gjorde en kärleksspell som gör att min man kommer tillbaka till mig. Vi är nu väldigt nöjda med vår själv. Dr, ISIKOLO får honom att inse hur mycket vi älskar och behöver varandra. Den här mannen är för REAL och för gott kan han också hjälpa dig att fixa ditt trasiga förhållande. Jag hade min man tillbaka! Det var som ett mirakel! Han ville plötsligt gå till äktenskapsrådgivning, och vi gör det väldigt bra, i vår kärlekslivkontakt Dr, ISIKOLO på hans e-postadress på [email protected] eller ring eller whatsapp honom direktlinjen +2348133261196

#47 - Katrina

Hej vänner, jag är Ulrika Anders. Jag är ny här vet inte riktigt hur sakerna fungerar här, men jag har läst goda kommentarer här, jag vill också lägga till lite av mitt eget liv, eftersom det här kommer att vara till hjälp för många av oss här som söker svar och lösning till relationen problem. Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom kär i kärlek så mycket på grund av kärleken jag har för min pojkvän, bad jag Han med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt förhållande problem till min vän kollega på arbetskontoret och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en kärleksspellare som kunde hjälpa mig att göra en kärleksspell för att få en man hemma till mig, men jag är den snälla som aldrig levde stavar, jag hade inget val jag gav det att försöka, jag skickade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att bli bra innan tre dagar, min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, Oduduwa stavningsmästaren kastade stavningen i luften, och gjorde varje annan stavning charm i hans tempel på min räkning på mitten av natten. Förvånansvärt den andra dagen var det runt 16.00. Jag fick ett telefonsamtal från okänt nummer, min ex make ringde mig, jag var så förvånad över att jag svarade på mitt telefonsamtal, se det var min man vi hade en lång konversation och allt han sa var att han var så ledsen för att allt var fel hans fel, han sa att han ville att jag skulle återvända till honom att han fortfarande älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen till idag. Sedan dess lovade jag att dela mitt goda nyhetsresultat av kärleksspell som fungerar perfekt utan några biverkningar. Jag har denna kraftfulla avsikt att någon jag vet vem har ett relationsproblem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskontrollen som hjälpt mig att lösa mitt eget äktenskapsproblem. email: ([email protected]) du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
som:--
1) kärleksspell få tillbaka förlust-kärleksrelation
2) Lost Love Spells att återförenas med ex
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsroller
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Främjande av rang på kontoret
8.) Du vill vara gravid och ha ditt eget barn.
9) vill tillfredsställa din älskare ontop säng, stark erektion
Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en befintlig lösning
genom ([email protected])
SMS till Oduduwa personligt telefonnummer: +16184410124

#48 - Katrina

Hej vänner, jag är Ulrika Anders. Jag är ny här vet inte riktigt hur sakerna fungerar här, men jag har läst goda kommentarer här, jag vill också lägga till lite av mitt eget liv, eftersom det här kommer att vara till hjälp för många av oss här som söker svar och lösning till relationen problem. Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom kär i kärlek så mycket på grund av kärleken jag har för min pojkvän, bad jag Han med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt förhållande problem till min vän kollega på arbetskontoret och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en kärleksspellare som kunde hjälpa mig att göra en kärleksspell för att få en man hemma till mig, men jag är den snälla som aldrig levde stavar, jag hade inget val jag gav det att försöka, jag skickade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att bli bra innan tre dagar, min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, Oduduwa stavningsmästaren kastade stavningen i luften, och gjorde varje annan stavning charm i hans tempel på min räkning på mitten av natten. Förvånansvärt den andra dagen var det runt 16.00. Jag fick ett telefonsamtal från okänt nummer, min ex make ringde mig, jag var så förvånad över att jag svarade på mitt telefonsamtal, se det var min man vi hade en lång konversation och allt han sa var att han var så ledsen för att allt var fel hans fel, han sa att han ville att jag skulle återvända till honom att han fortfarande älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen till idag. Sedan dess lovade jag att dela mitt goda nyhetsresultat av kärleksspell som fungerar perfekt utan några biverkningar. Jag har denna kraftfulla avsikt att någon jag vet vem har ett relationsproblem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskontrollen som hjälpt mig att lösa mitt eget äktenskapsproblem. email: ([email protected]) du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
som:--
1) kärleksspell få tillbaka förlust-kärleksrelation
2) Lost Love Spells att återförenas med ex
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsroller
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Främjande av rang på kontoret
8.) Du vill vara gravid och ha ditt eget barn.
9) vill tillfredsställa din älskare ontop säng, stark erektion
Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en befintlig lösning
genom ([email protected])
SMS till Oduduwa personligt telefonnummer: +16184410124

#49 - Katrina

Hej vänner, jag är Ulrika Anders. Jag är ny här vet inte riktigt hur sakerna fungerar här, men jag har läst goda kommentarer här, jag vill också lägga till lite av mitt eget liv, eftersom det här kommer att vara till hjälp för många av oss här som söker svar och lösning till relationen problem. Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom kär i kärlek så mycket på grund av kärleken jag har för min pojkvän, bad jag Han med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt förhållande problem till min vän kollega på arbetskontoret och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en kärleksspellare som kunde hjälpa mig att göra en kärleksspell för att få en man hemma till mig, men jag är den snälla som aldrig levde stavar, jag hade inget val jag gav det att försöka, jag skickade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att bli bra innan tre dagar, min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, Oduduwa stavningsmästaren kastade stavningen i luften, och gjorde varje annan stavning charm i hans tempel på min räkning på mitten av natten. Förvånansvärt den andra dagen var det runt 16.00. Jag fick ett telefonsamtal från okänt nummer, min ex make ringde mig, jag var så förvånad över att jag svarade på mitt telefonsamtal, se det var min man vi hade en lång konversation och allt han sa var att han var så ledsen för att allt var fel hans fel, han sa att han ville att jag skulle återvända till honom att han fortfarande älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen till idag. Sedan dess lovade jag att dela mitt goda nyhetsresultat av kärleksspell som fungerar perfekt utan några biverkningar. Jag har denna kraftfulla avsikt att någon jag vet vem har ett relationsproblem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskontrollen som hjälpt mig att lösa mitt eget äktenskapsproblem. email: ([email protected]) du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
som:--
1) kärleksspell få tillbaka förlust-kärleksrelation
2) Lost Love Spells att återförenas med ex
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsroller
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Främjande av rang på kontoret
8.) Du vill vara gravid och ha ditt eget barn.
9) vill tillfredsställa din älskare ontop säng, stark erektion
Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en befintlig lösning
genom ([email protected])
SMS till Oduduwa personligt telefonnummer: +16184410124

#50 - Katrina

Hej vänner, jag är Ulrika Anders. Jag är ny här vet inte riktigt hur sakerna fungerar här, men jag har läst goda kommentarer här, jag vill också lägga till lite av mitt eget liv, eftersom det här kommer att vara till hjälp för många av oss här som söker svar och lösning till relationen problem. Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom kär i kärlek så mycket på grund av kärleken jag har för min pojkvän, bad jag Han med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt förhållande problem till min vän kollega på arbetskontoret och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en kärleksspellare som kunde hjälpa mig att göra en kärleksspell för att få en man hemma till mig, men jag är den snälla som aldrig levde stavar, jag hade inget val jag gav det att försöka, jag skickade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att bli bra innan tre dagar, min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, Oduduwa stavningsmästaren kastade stavningen i luften, och gjorde varje annan stavning charm i hans tempel på min räkning på mitten av natten. Förvånansvärt den andra dagen var det runt 16.00. Jag fick ett telefonsamtal från okänt nummer, min ex make ringde mig, jag var så förvånad över att jag svarade på mitt telefonsamtal, se det var min man vi hade en lång konversation och allt han sa var att han var så ledsen för att allt var fel hans fel, han sa att han ville att jag skulle återvända till honom att han fortfarande älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen till idag. Sedan dess lovade jag att dela mitt goda nyhetsresultat av kärleksspell som fungerar perfekt utan några biverkningar. Jag har denna kraftfulla avsikt att någon jag vet vem har ett relationsproblem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskontrollen som hjälpt mig att lösa mitt eget äktenskapsproblem. email: ([email protected]) du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
som:--
1) kärleksspell få tillbaka förlust-kärleksrelation
2) Lost Love Spells att återförenas med ex
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsroller
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Främjande av rang på kontoret
8.) Du vill vara gravid och ha ditt eget barn.
9) vill tillfredsställa din älskare ontop säng, stark erektion
Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en befintlig lösning
genom ([email protected])
SMS till Oduduwa personligt telefonnummer: +16184410124

#51 - elda

Mitt namn är Elda Jag vill vittna om den stora stavningskastaren som heter Dr.Chamberc, min man och jag är gift i 5 år nu har vi inget barn och läkare sa till oss att jag inte kan föda bara för att min kropp var skadad på grund av fel narkotiska receptet får mig att oroa mig och min man är inte glad så min man bestämmer sig för att gifta sig med en annan tjej och skilja mig, jag var så ledsen att jag berättade för min vän om att hon fick mig Dr.Chamberc e-postadress och jag aldrig tro på honom så mycket, men jag bestämde mig för att försöka det och han sa att han skulle hjälpa mig att få min man tillbaka efter tre dagar och jag skulle bli gravid. Jag tvivlade på att på tredje dagen kom min man tillbaka till mig och grät han sa han ville inte längre ha skilsmässa 2 månader efter att doktorn bekräftade att jag var gravid, om du har några problem, kan Dr.Chamberc hjälpa dig också, skicka honom ett mail på [email protected]

#52 - Ellen

Hej, jag Ellen, jag läste ett vittnesbörd om Dr Isikolo om hur han har hjälpt människor att komma tillbaka dit inom 48 timmar. Jag tänkte bara om det var riktigt. Och bestämde mig för att ringa en kvinna som gjorde ett vittnesbörd och också Dr Isikolo sitt nummer, Så jag ringde henne och frågade henne om Dr Isikolo hon sa att Dr Isikolo är en pålitlig man och han är redo att ta tillbaka min älskare för mig, jag var bara så glad och lite lättnad att min älskare snart kommer tillbaka till mig Jag bestämde mig för att kontakta Dr Isikolo som jag gjorde, och innan jag kunde dela med honom mitt problem har han redan berättat för mig vad jag kom för och han sa att allt kommer att vara bra inom 48 timmar att min älskare kommer tillbaka till mina armar, så han sa han skulle ställa stavningen och att inom 48 timmar skulle min älskare ringa mig, så jag hoppades så riktigt innan 48 timmar jag ringde från en man som har lämnat mig förra året 6 år säger att han är ledsen och han vill ha mig tillbaka, jag var glad och jag sa att jag vill ha honom tillbaka. Sedan reste jag till Kanada för att träffa honom. Och han ber om ursäkt för vad han har gjort mot mig nu, han föreslog att gifta sig med mig och vi förbereder oss båda för bröllopet snart, allt tack vare den stora och världens bästa stavningskastern, Dr Isikolo Hans privata mail [email protected] eller whatsapp honom nu 2348133261196.

#53 - Alice

Hej jag är här för att sprida denna goda nyheter till hela världen om hur jag fick min ex kärlek tillbaka. Jag blev galen när min kärlek lämnade mig för en annan tjej i förra månaden, men när jag träffar en vän som presenterar mig för DR ISIKOLO stor budbärare till det orakel som han tjänar berättade jag mitt problem för DR ISIKOLO om hur min ex kärlek lämnade mig och också hur jag behövde jobba i ett mycket stort företag. Han sade bara till mig att jag har kommit till höger plats var jag kommer att få mitt hjärta begär utan någon bieffekt. Han berättade för mig vad jag behöver göra, efter det hade gjorts. Under de närmaste 2 dagarna ringde min älskade mig på telefonen och sa förlåt för att bo mig före nu och även i den närmaste veckan efter att min älskade ringde mig för att be om förlåtelse, blev jag uppmanad till intervju i mitt önskade företag var jag tvungen att arbeta som verkställande direktör. Jag är så glad och överväldigad att jag måste berätta detta till hela världen för att kontakta DR ISIKOLO på följande e-postadress [email protected] och få en ll ditt problem lösa .. Inget problem är för stort för honom att lösa .. Kontakta honom direkt på [email protected] eller Whatsapp honom nu +2348133261196 och få dina problem att lösa som jag.

#54 - Gina

Mina namn är Gina Terri Jag vill vittna om den stora stavningskastaren
kallad Priest Lawal, min man och jag har varit gift i 5 år nu vi
har inget barn och doktorn berättade för mig att jag inte kan föda eftersom min
livmodern har blivit skadad på grund av felaktigt receptbelagda läkemedel så fick jag det
orolig och min man var inte glad så han bestämde sig för att gifta sig med
en annan tjej och skilsmässa mig jag var så ledsen att jag berättade för min vän om det hon sa
jag talar om en kraftfull stavningskastare, hon gav mig sin e-postadress, väl jag aldrig
tro på det så mycket, men jag bestämde mig bara för att prova och han berättade
mig det tar 24 timmar att få min man tillbaka till mig och jag blir gravid
Jag tvivlade på honom den tredje dagen min man kom tillbaka till mig och grät han sa
han ville inte skilsmässan längre 3 veckor efter att doktorn bekräftade det
Jag var gravid. allt tack vare prästen Lawal,
Han kan också hjälpa dig att kontakta honom på

Priest Lawal


[email protected].

#55 - Ana Jukic

Jag trodde aldrig att jag kunde vara så lycklig och överraskad med glädje. EN SÄRSKILDA UTVÄRDERINGAR FÖR DR. ISIKOLO FÖR HANS HJÄLP FÖR MIG.
Mitt namn är Ana Jukic, jag känner mig väldigt glad att dela mitt fantastiska och underbara vittnesbörd med alla på denna sida ..: Jag var gift i 4 år till min man och plötsligt kom en annan kvinna in på bilden som han började hata mig och han var förolämpande. men jag älskade honom fortfarande med hela mitt hjärta och ville ha honom till varje pris .... Han lämnade in för skilsmässa och hela mitt liv vred sig och jag visste inte vad jag skulle göra, han flyttade ut ur huset och övergav mig och barnen ... min väldigt nära vän berättade för mig om att försöka andliga medel för att få min man tillbaka och introducerade mig till en stavningskastare så jag bestämde mig för att prova det. även om jag inte trodde på alla dessa saker då när han gjorde speciella böner och stavning, efter 2 dagar kom min man tillbaka och bad att han hade insett sina misstag, jag kunde bara inte tro det, ändå är vi tillsammans igen nu och vi är glada om någon behöver hjälp här är hans e-postadress; [email protected] eller whatsapp honom nu +2348133261196.

#56 - Veronica Saciri

Hej jag heter Veronica Saciri Jag vill vittna om en mäktig och stor stavningskastare som heter Dr Isikolo, jag hade svårigheter att bli gravid på grund av kronisk sjukdom, det här blev mig så orolig och ledsen min man var inte nöjd med det och en natt kom han tillbaka hem arg han berättade att han ville vara en pappa och eftersom jag inte kunde göra honom att han har bestämt sig för att gifta sig med någon annan och skilja mig, jag var förödad och grät hela natten var rädd att jag skulle hamna på sjukhuset fortsatte att tänka på de goda tiderna vi hade tillsammans och hur mycket jag skulle sakna honom, jag letade efter något på nätet när ett meddelande poppade upp om den här stora stavningskanalen och hur han har hjälpt så många i liknande problem som jag tänkte på det under en tid och bestämde mig för att försöka försöka när jag kontaktade honom, berättade han för mig att efter 24 timmar kommer min man tillbaka och jag blir gravid. Jag gjorde allt han bad mig göra, till min största överraskning nästa dag var det min man hemma krama ner tigger om förlåtelse ness och han avbröt skilsmässan, 4 veckor efter att doktorn bekräftade att jag är gravid, jag är så glad, han kan hjälpa dig också kontakta honom på [email protected] eller hans Whatsapp: +2348133261196

#57 - Audrey

Jag heter Ahiga Audrey, jag bor i Ohio, USA och jag är glad att ha en härlig och omtänksam make med tre barn. Ett stort problem inträffade i min familj för ett år sedan, mellan mig och min man, så hemskt att han förde saken till domstolen för skilsmässa. Han sa att han aldrig skulle stanna hos mig igen, och att han inte älskade mig längre. Så han lämnade huset och fick mig och mina barn att gå igenom allvarliga smärtor. Jag försökte alla mina medel för att få honom tillbaka genom mycket tiggeri men inte alls. Slutligen bekräftade han att han hade fattat sitt beslut och han skulle aldrig se mig igen. På en freaky natt när jag kom tillbaka från jobbet mötte jag en vän av min som frågade min man. Jag förklarade allt för henne, så hon berättade för mig att det enda sättet jag kan få min man tillbaka är att besöka en stava chaser eftersom det verkligen fungerade för henne också. Men jag trodde aldrig på stavning, men jag hade inget annat val än att följa hennes råd. Hon gav mig e-postadressen till stavningskontrollen som är [email protected]
Så nästa morgon skickade jag ett mail till adressen hon gav mig och stavningsförsäkran om att jag kommer att få min man tillbaka om två dagar. Vilket fantastiskt uttalande !! LOL !!! Jag trodde aldrig så han talade till mig och berättade allt jag behövde göra. Nästa morgon, förvånansvärt, ringde min man som inte ringde mig i över ett år mig att komma tillbaka. Så fantastiskt rätt? Jo så så kom han tillbaka samma dag, med mycket kärlek och glädje, och han blev om ursäkt för sina misstag och för smärtan han orsakade mig och mina barn. Från och med den dagen har vårt förhållande varit starkare än tidigare. Tack för hjälpen från den här stora stavningskanalen. Mitt råd för alla där ute genom olika utmaningar är att kontakta denna stora man och precis som han gjorde för mig kommer han att lösa alla dina problem. Du kan skicka honom ett mail via den här e-postadressen. Jag lovade honom att jag skulle berätta för hela världen om hans magnifika krafter. om du befinner dig i något sådant tillstånd eller om du har något problem med att "ta tillbaka din ex. inte bara det han kan hjälpa dig
1) Främjas i allt du gör.
2) Tjäna bra pengar eller vinn en lotteri.
3) uppnå framgång i affärer
4) andliga problem.
5) åtalas
6) Leta efter din livspartner.
7) få ett välbetalt jobb.
8) Få kontroll över ditt äktenskap.
9) få nytta och få attraktion från människor.
10) förlora pengar.
(11) läka alla sjukdomar. både härdbart och ohälsosamt precis som hiv / aids, cancer, något alls
(12) löser graviditetsproblem och välsignar dig med barn.
(13) Få ditt visum eller arbetstillstånd
hans email igen adressen är igen [email protected]

#58 - Audrey

Jag heter Ahiga Audrey, jag bor i Ohio, USA och jag är glad att ha en härlig och omtänksam make med tre barn. Ett stort problem inträffade i min familj för ett år sedan, mellan mig och min man, så hemskt att han förde saken till domstolen för skilsmässa. Han sa att han aldrig skulle stanna hos mig igen, och att han inte älskade mig längre. Så han lämnade huset och fick mig och mina barn att gå igenom allvarliga smärtor. Jag försökte alla mina medel för att få honom tillbaka genom mycket tiggeri men inte alls. Slutligen bekräftade han att han hade fattat sitt beslut och han skulle aldrig se mig igen. På en freaky natt när jag kom tillbaka från jobbet mötte jag en vän av min som frågade min man. Jag förklarade allt för henne, så hon berättade för mig att det enda sättet jag kan få min man tillbaka är att besöka en stava chaser eftersom det verkligen fungerade för henne också. Men jag trodde aldrig på stavning, men jag hade inget annat val än att följa hennes råd. Hon gav mig e-postadressen till stavningskontrollen som är [email protected]
Så nästa morgon skickade jag ett mail till adressen hon gav mig och stavningsförsäkran om att jag kommer att få min man tillbaka om två dagar. Vilket fantastiskt uttalande !! LOL !!! Jag trodde aldrig så han talade till mig och berättade allt jag behövde göra. Nästa morgon, förvånansvärt, ringde min man som inte ringde mig i över ett år mig att komma tillbaka. Så fantastiskt rätt? Jo så så kom han tillbaka samma dag, med mycket kärlek och glädje, och han blev om ursäkt för sina misstag och för smärtan han orsakade mig och mina barn. Från och med den dagen har vårt förhållande varit starkare än tidigare. Tack för hjälpen från den här stora stavningskanalen. Mitt råd för alla där ute genom olika utmaningar är att kontakta denna stora man och precis som han gjorde för mig kommer han att lösa alla dina problem. Du kan skicka honom ett mail via den här e-postadressen. Jag lovade honom att jag skulle berätta för hela världen om hans magnifika krafter. om du befinner dig i något sådant tillstånd eller om du har något problem med att "ta tillbaka din ex. inte bara det han kan hjälpa dig
1) Främjas i allt du gör.
2) Tjäna bra pengar eller vinn en lotteri.
3) uppnå framgång i affärer
4) andliga problem.
5) åtalas
6) Leta efter din livspartner.
7) få ett välbetalt jobb.
8) Få kontroll över ditt äktenskap.
9) få nytta och få attraktion från människor.
10) förlora pengar.
(11) läka alla sjukdomar. både härdbart och ohälsosamt precis som hiv / aids, cancer, något alls
(12) löser graviditetsproblem och välsignar dig med barn.
(13) Få ditt visum eller arbetstillstånd
hans email igen adressen är igen [email protected]

#59 - Angela Baca Alosilla

Allt tack till Dr Isikolo för kärleksspell som gjorde min skilsmässa make hemma

Am Angela Baca Alosilla .. Är väldigt glad idag inte på grund av något annat än bara på grund av vad den här stora mannen kallade Dr. Isikolo gjorde för mig. Jag var så nere när min ex make lämnade mig. Jag kan bara inte tro det här nu är min ex man nu tillbaka till mig på knäna och presenterar en rubinro som ber mig att ta tillbaka honom och han kände sig otrogen och ledsen för att han lämnade mig och för att få mig att smärta efter skilsmässan. Och hela detta mirakel hände efter att jag beställde en brådskande 48 timmar från Dr Isikolo. Sir Jag är den lyckligaste kvinnan idag i hela denna stora värld. Dr Isikolo du gjorde det verkligen. Ja. Det är ett mirakel och evigt nöje och glädje för mig och min familj idag .. Tack sir för din dyrbara hjälp. Du är en äkta stavbräda och du kommer aldrig att glömmas för att göra mig en fulländad kvinna igen .. Du är min hjälte .. Barnen är glada att få sin pappa att komma hem för gott. kontakta honom om du behöver akut hjälp i ditt förhållande. E-post: [email protected]. ring eller Whatsapp eller Viber honom på +2348133261196

#60 - Helena Slavco

Jag vill säga en mycket stor tack till DR Isikolo för att hjälpa mig att ta tillbaka prinsen i mitt liv tillbaka. Jag blev så förvånad den 1 januari 2015, min pojkvän som jag var förlovad till och vi skulle vara gift i mars berättade att han inte längre var intresserad av relationen. jag kände mig förbannad för mitt långsiktiga förhållande att bara hamna så. Min partner skar bort alla kontakter med mig. jag visste aldrig att en kompis hade intresse för min man och hon gick så långt i kontakt med en stavningskrock för hjälp att få honom från mig. När jag såg ett vittnesbörd om DR Isikolo, översteprästen för alla de registrerade stavningskasterna över hela världen, berättade han för mig allt och hur den andra damen kontaktade en annan stavningskastare. Han berättade att jag inte skulle oroa mig om att i 48 timmar kommer min situation att sorteras. jag hade bara tro, lita på och tro på honom att han verkligen kommer att göra det för mig. Lol och se 48 timmar senare ringde Williams för att säga att han var ledsen och att det var djävulens arbete. nu är jag glad. snälla jag vill berätta för hela världen att DR Isikolo är den bästa stavningskastaren och du kan maila honom på [email protected]. ring eller Whatsapp honom på +2348133261196

#61 - Sofija Pavao

Dr Isikolo, du är verkligen en mirakelarbetare. Jag har försökt så många stavhjul och psykiska efter att min man lämnade mig och berättade för mig att gå och se advokaten för skilsmässan bara för att hans mamma, min svärmor var inte till stöd för vårt äktenskap, hon hatade mig för nej anledning och behandlade mig som en outcast, min man har varit på min sida sedan vi giftades tidigt i år och plötsligt ändrade han helt och började lyssna på sin mamma för att skilja mig. Jag har försökt så många stavbrott för hjälp men det fanns inget resultat efter att jag slösat bort mycket pengar, jag fortsatte att försöka eftersom jag älskade min man så mycket och aldrig ville förlora honom. Efter några dagar kom jag över Dr. Isikolo-kontakten på internet och bara Dr. Isikolo var den enda stavningskastaren som kunde garantera mig en brådskande 48 timmars kärleksspellgjutning .. och han försäkrade mig om att min man kommer tillbaka .. Jag litade på Dr Isikolo och det var mer än en dröm att se min man tillbaka till mitt liv med mycket ursäkter och kärlek den 24 januari i år 2019 .... Och han var ångerfull för alla sina felaktiga handlingar, även min mamma svärfar kom med sina vänner som bad mig att förlåta henne att hon aldrig visste varför hon hatade mig. Det är verkligen ett mirakel tempel. Veta mer om Dr Isikolo via hans [email protected] Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196. Herr Jag är tacksam för att återställa fred i mitt hem

#62 - Maria Berinde

Jag är Maria Berinde och jag är bosatt i Serbien, Min man och jag har varit gift i över 10 år. Vi träffades när jag var 20 och han var 24. Vi har varit genom en mycket känslomässigt tillsammans. Det fanns flera stora slagsmål och smärtsamma situationer i vårt äktenskap, men vi verkade alltid komma ut starkare på andra sidan. Ut ur det blåste min man en skilsmässa på mig, jag var blindsidig! Jag såg inte att den kom, jag kände inte igen tecknen. Han slutade bära sin vigselring och jag tyckte ingenting om det. Han finner mig inte längre sexuellt attraktiv. Jag kunde inte låta bli att gråta hela tiden eftersom jag var extremt skadad. Jag var helt deprimerad tills jag hittade Dr ISIKOLO stavningskastern från Afrika som alla pratade om online och jag kontaktade honom för en kärleksspell. Under vår konversation försäkrade han mig om att han skulle få min man tillbaka på mindre än 48 timmar efter hans stavgjutning. För mig verkade det omöjligt. Du kommer inte tro att min man ringde efter omedelbart efter 24 timmar och bad om att jag skulle glömma vad han sa om skilsmässan. Jag var helt förvånad! Det finns så mycket kärlek i min familj sedan jag använde hans stavar. Han är underbar och hans stavar fungerar så snabbt. Nu älskar min man mig mer än tidigare. Du kan också nå ut till honom om du har problem med ditt äktenskap eller förhållande. Email: [email protected] Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196

#63 - Rebecca Moses

Detta är ett vittnesbörd som jag kommer att berätta för var och en att höra. jag har varit gift fyra 4 år och i femte år av mitt äktenskap måste en annan kvinna ta min älskare ifrån mig och min man lämnade mig och barnen och vi har lidit i 2 år tills jag träffade ett inlägg där den här mannen Dr.Wealthy har hjälpt någon och jag bestämde mig för att försöka hjälpa mig att ta med min älskare hemma och tro mig, jag skickade bara min bild till honom och min man och efter 48 timmar som han har sagt till mig såg jag en bil körde in i hus och se det var min man och han har kommit till mig och barnen och det är därför jag är glad att göra var och en av er i likhet med att träffa den här mannen och få din älskare tillbaka till dig själv. Hans email: [email protected]. ELLER KAN DU LÄGGA UPP HEM UPP PÅ WHATSAPP ANVÄNDA DETTA MOBILNUMMER +2348164728160.

#64 - Alicia Miller

Jag är så exalterad att mitt brutna äktenskap har återställts.
"Vi gjorde nyligen upp, trots att det var svårt. Det har varit mer än en månad nu, och allt känns som att det återgått till normalt. Han har börjat behandla mig bättre, och det har varit en läkningsprocess för oss båda. Den mardröm som hade varit i nästan 2 år innan vi bröt upp är äntligen över. Det är som om vi blev kär igen igen! Vi har båda lagt förbi oss och försöker gå vidare - och för första gången på en lång tid ser framtiden mycket ljusare ut. Jag kan inte uttrycka i ord hur tacksam jag är DR PRINCE IDIALU! Det är som om vi äntligen har återupptäckt de sakerna om varandra som gjorde att vi blev kär i första hand. Allt bekymrande och stress har helt enkelt försvunnit. Tack till DR PRINCE IDIALU för att rädda mitt brutna äktenskap och tog min man tillbaka till mig! "Jag och min man lever tillsammans lyckligt igen. Allt tack till DR PRINCE IDIALU. Om du har något problem kontakta Dr.prince nu och jag garanterar dig att han kommer att hjälpa dig. E-posta honom på: [email protected] eller ring eller whatsaap +1(845)731-5643

#65 - Allie%2520Reyna

Hej, jag heter "ALLIE REYNA" Jag är från USA. Jag var gift i 7 år med Ruben. Saker började bli ful och vi hade slagsmål och argument nästan varje gång. Det blev sämre vid en tidpunkt som han lämnade för skilsmässa ... Jag försökte mitt bästa för att få honom att ändra sig och stanna hos mig men all insats var meningslös. Jag bad om och försökte allt men ändå fungerade ingenting.

Genombrottet kom när någon introducerade mig till den här underbara, stora stavningskastaren som till sist hjälpt mig ut ... Jag har aldrig varit ett fan av saker som detta men bara bestämde mig för att försöka motvilligt, för att jag var desperat och lämnade inget val ... Han gjorde speciella böner och använde rötter och örter ... Inom 2 dagar kallade han mig och var ledsen för allt det emotionella trauma han hade orsakat mig, han flyttade tillbaka till huset och vi fortsätter att leva lyckligt. vilket underbart mirakel Baba Egbe gjorde för mig och min familj.

Jag har introducerat honom till många par med problem över hela världen och de har haft goda nyheter ... Jag tror starkt på att någon där ute behöver sin hjälp. För brådskande hjälp av någon typ, kontakta Baba Egbe nu via hans Email: [email protected] eller WhatsApp honom på +7 (926) 512-8701.

#66 - Danica Fabijan

Lycka är allt jag ser nu Jag trodde aldrig att jag och min pojkvän vi återförenade, efter att ha varit i relation till honom i 5 år, bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men jag ville inte ha till nytta tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, bad jag honom med allt, jag lovade honom men han vägrade, jag förklarade mitt problem för en vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att kasta en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskretsen DR ISIKOLO och han sa att det inte var något problem att allt kommer att bli bra innan 2 dagar han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00 min ex-kallade mig jag blev så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till Han älskar mig så mycket, jag var så glad och gick till honom, det var så vi började jag har lovat att leva ihop igen sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem och vem skiljer sig från alla de falska de där ute, vem som helst som behöver hjälp av stavningskanalen, hans email: [email protected] Du kan också Whatsapp eller VIBER honom på +2348133261196.

#67 - Allie%2520Reyna

Hej, jag heter "ALLIE REYNA" Jag är från USA. Jag var gift i 7 år med Ruben. Saker började bli ful och vi hade slagsmål och argument nästan varje gång. Det blev sämre vid en tidpunkt som han lämnade för skilsmässa ... Jag försökte mitt bästa för att få honom att ändra sig och stanna hos mig men all insats var meningslös. Jag bad om och försökte allt men ändå fungerade ingenting.

Genombrottet kom när någon introducerade mig till den här underbara, stora stavningskastaren som till sist hjälpt mig ut ... Jag har aldrig varit ett fan av saker som detta men bara bestämde mig för att försöka motvilligt, för att jag var desperat och lämnade inget val ... Han gjorde speciella böner och använde rötter och örter ... Inom 2 dagar kallade han mig och var ledsen för allt det emotionella trauma han hade orsakat mig, han flyttade tillbaka till huset och vi fortsätter att leva lyckligt. vilket underbart mirakel Baba Egbe gjorde för mig och min familj.

Jag har introducerat honom till många par med problem över hela världen och de har haft goda nyheter ... Jag tror starkt på att någon där ute behöver sin hjälp. För brådskande hjälp av någon typ, kontakta Baba Egbe nu via hans Email: [email protected] eller WhatsApp honom på 7 (926) 512-8701.

#68 - Allie Reyna

Hej, jag heter "ALLIE REYNA" Jag är från USA. Jag var gift i 7 år med Ruben. Saker började bli ful och vi hade slagsmål och argument nästan varje gång. Det blev sämre vid en tidpunkt som han lämnade för skilsmässa ... Jag försökte mitt bästa för att få honom att ändra sig och stanna hos mig men all insats var meningslös. Jag bad om och försökte allt men ändå fungerade ingenting.

Genombrottet kom när någon introducerade mig till den här underbara, stora stavningskastaren som till sist hjälpt mig ut ... Jag har aldrig varit ett fan av saker som detta men bara bestämde mig för att försöka motvilligt, för att jag var desperat och lämnade inget val ... Han gjorde speciella böner och använde rötter och örter ... Inom 2 dagar kallade han mig och var ledsen för allt det emotionella trauma han hade orsakat mig, han flyttade tillbaka till huset och vi fortsätter att leva lyckligt. vilket underbart mirakel Baba Egbe gjorde för mig och min familj.

Jag har introducerat honom till många par med problem över hela världen och de har haft goda nyheter ... Jag tror starkt på att någon där ute behöver sin hjälp. För brådskande hjälp av någon typ, kontakta Baba Egbe nu via hans Email: [email protected] eller WhatsApp honom på 7 (926) 512-8701.

#69 - Allie Reyna

Hej, jag heter "ALLIE REYNA" Jag är från USA. Jag var gift i 7 år med Ruben. Saker började bli ful och vi hade slagsmål och argument nästan varje gång. Det blev sämre vid en tidpunkt som han lämnade för skilsmässa ... Jag försökte mitt bästa för att få honom att ändra sig och stanna hos mig men all insats var meningslös. Jag bad om och försökte allt men ändå fungerade ingenting.

Genombrottet kom när någon introducerade mig till den här underbara, stora stavningskastaren som till sist hjälpt mig ut ... Jag har aldrig varit ett fan av saker som detta men bara bestämde mig för att försöka motvilligt, för att jag var desperat och lämnade inget val ... Han gjorde speciella böner och använde rötter och örter ... Inom 2 dagar kallade han mig och var ledsen för allt det emotionella trauma han hade orsakat mig, han flyttade tillbaka till huset och vi fortsätter att leva lyckligt. vilket underbart mirakel Baba Egbe gjorde för mig och min familj.

Jag har introducerat honom till många par med problem över hela världen och de har haft goda nyheter ... Jag tror starkt på att någon där ute behöver sin hjälp. För brådskande hjälp av någon typ, kontakta Baba Egbe nu via hans Email: [email protected] eller WhatsApp honom på +7 (926) 512-8701.

#70 - Nela Klaudio

Hej allihopa. Jag såg nyligen ett vittnesbörd om Dr ISIKOLO i en blogg jag besöker för förhållande och dating counseling problem eftersom jag hade haft allvarliga problem med min man och vi hade varit dating i sex månader, han ändras plötsligt, han var inte hemma med mig och mina barn som alltid började han fuska, han skadade mig på många sätt jag trodde aldrig att det var möjligt och jag trodde bara att jag skulle prova det kanske av desperation av något slag och jag kontaktade Dr ISIKOLO. I början kände allt drömigt och otroligt, hans samråd och lösning var lite lätt och konstigt och jag var rädd för en liten anledning, eftersom jag hörde läsa och hörde massor av berättelser om falska stavhjul, bedrägerier och jag trodde aldrig riktigt på magi. Jag spelade med lite hopp och tro och jag skickade några få saker efter allt och det fungerade som ett mirakel. Allt gick en stund ny riktning, det var och är fantastiskt. Jag antar att det var all tro som gjorde mig läs det speciella posta den trogen dagen .. jag hoppas att han kunde hjälpa andra människor som han gjorde mig .. jag gjorde lite och jag fick allt jag ville ha och önskade min man och verkligen han återvände tillbaka till mig efter 48 timmar som dr Isikolo försäkrade mig. min familj och mitt liv tillbaka. E-post: [email protected] Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196 kk,

#71 - Malinka Radanovic

Dr Ben är verkligen en gud som sände att hjälpa människor.
Jag heter Malinka Radanovic. Är här för att vittna om en stor och kraftfull stavkista som heter Dr Ben Jag var så förvirrad och förödad när min älskare lämnade mig för en annan tjej. Jag behövde honom desperat för att jag älskade honom så mycket. Så jag kontaktade den här stora stavningskastern för hjälp. Han hjälpte mig att kasta en återvändande kärleksspell på honom och bara inom 48 timmar kom min pojkvän tillbaka till mig och grät och bad om förlåtelse. Dr Ben släppte honom för att veta hur mycket jag älskade och ville ha honom. Och han öppnade också ögonen för att visa hur mycket kärlek vi har delat ihop. När jag skriver detta vittnesbörd just nu är jag den lyckligaste kvinnan på jorden. Jag vill rekommendera den här stora stavningskastaren till någon som verkligen behöver en brådskande lösning på en kärleksbrott. Skicka honom till: [email protected] eller Whatsapp / ring hans mobilnummer +2348159101215.

#72 - Malinka Radanovic

Dr Ben är verkligen en gud som sände att hjälpa människor.
Jag heter Malinka Radanovic. Är här för att vittna om en stor och kraftfull stavkista som heter Dr Ben Jag var så förvirrad och förödad när min älskare lämnade mig för en annan tjej. Jag behövde honom desperat för att jag älskade honom så mycket. Så jag kontaktade den här stora stavningskastern för hjälp. Han hjälpte mig att kasta en återvändande kärleksspell på honom och bara inom 48 timmar kom min pojkvän tillbaka till mig och grät och bad om förlåtelse. Dr Ben släppte honom för att veta hur mycket jag älskade och ville ha honom. Och han öppnade också ögonen för att visa hur mycket kärlek vi har delat ihop. När jag skriver detta vittnesbörd just nu är jag den lyckligaste kvinnan på jorden. Jag vill rekommendera den här stora stavningskastaren till någon som verkligen behöver en brådskande lösning på en kärleksbrott. Skicka honom till: [email protected] eller Whatsapp / ring hans mobilnummer +2348159101215.

#73 - Aleksandra Bruno

Min relation om 3 år sjönk och jag blev förödad. Min fiance bröt från mig och jag fick inga förklaringar från honom. för mig att få honom tillbaka, jag måste hitta en lösning, jag gick till 3 olika stavhjul som de alla misslyckades med att ta tillbaka min älskare, jag var verkligen inte säker längre om stavar var verkliga så som jag gjorde en sökning en morgon såg jag några bra recensioner om [email protected], jag var lite skeptisk först men en vän bad mig att försöka se vad som händer, så jag bad om en kärlek stavning från denna stavningskastare, han sa att han kommer att ta sig tid att göra en kärleksspell som kommer att föra min man tillbaka till mig, efter 2 dagar min älskare stämde med mig, det kände mig bra att få min älskare tillbaka, när han kom tillbaka sa han att han aldrig skulle lämna mig igen. Jag såg honom förvandla från en kille som ville ut till en kille som alltid ville vara med mig. nu är min älskare mer öppen, med Dr Isikolo Jag vet att kärleksspell är riktig, tack till Dr Isikolo för att få mig min man tillbaka. Jag uppskattar all sin tid, ansträngning och energi som han lägger under stavningen. kontakta honom via [email protected] Du kan också Whatsapp / Viber honom på +2348133261196

#74 - Allie Reyna

Hej, jag heter "ALLIE REYNA" Jag är från USA. Jag var gift i 7 år med Ruben. Saker började bli ful och vi hade slagsmål och argument nästan varje gång. Det blev sämre vid en tidpunkt som han lämnade för skilsmässa ... Jag försökte mitt bästa för att få honom att ändra sig och stanna hos mig men all insats var meningslös. Jag bad om och försökte allt men ändå fungerade ingenting.

Genombrottet kom när någon introducerade mig till den här underbara, stora stavningskastaren som till sist hjälpt mig ut ... Jag har aldrig varit ett fan av saker som detta men bara bestämde mig för att försöka motvilligt, för att jag var desperat och lämnade inget val ... Han gjorde speciella böner och använde rötter och örter ... Inom 2 dagar kallade han mig och var ledsen för allt det emotionella trauma han hade orsakat mig, han flyttade tillbaka till huset och vi fortsätter att leva lyckligt. vilket underbart mirakel Baba Egbe gjorde för mig och min familj.

Jag har introducerat honom till många par med problem över hela världen och de har haft goda nyheter ... Jag tror starkt på att någon där ute behöver sin hjälp. För brådskande hjälp av någon typ, kontakta Baba Egbe nu via hans Email: [email protected] eller WhatsApp honom på +7 (926) 512-8701.

#75 - Nora Adam

Min relation om 3 år sjönk och jag blev förödad. Min fiance bröt från mig och jag fick inga förklaringar från honom. för mig att få honom tillbaka, jag måste hitta en lösning, jag gick till 3 olika stavhjul som de alla misslyckades med att ta tillbaka min älskare, jag var verkligen inte säker längre om stavar var verkliga så som jag gjorde en sökning en morgon såg jag några bra recensioner om DR ISIKOLO ([email protected]), jag var lite skeptisk först men en vän bad mig att försöka se vad som händer, så jag bad om en kärlek stavning från denna stavningskastare, sa han att han skulle ta hans tid att göra en kärleksspell som kommer att få min man tillbaka till mig, efter 2 dagar min älskare stämde med mig, det kände mig bra att få min älskare tillbaka, när han kom tillbaka sa han att han aldrig skulle lämna mig igen. Jag såg honom förvandla från en kille som ville ut till en kille som alltid ville vara med mig. nu är min älskare mer öppen, med Dr Isikolo Jag vet att kärleksspell är riktig, tack till Dr Isikolo för att få mig min man tillbaka. Jag uppskattar all sin tid, ansträngning och energi som han lägger under stavningen. du kan kontakta honom via det här mejlet ä[email protected] Du kan också Whatsapp / Viber på +2348133261196

#76 - Helena Teo

Hej, jag är Helena Teo. Efter att ha varit i relation till min man i åratal bröt han upp med mig. Jag gjorde allt inom räckhåll för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så illa på grund av den kärlek jag hade för honom, jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min kompis och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, jag hade inget annat val än att prova det. Jag meddelade stavningskastern och han försäkrade mig att det inte fanns något problem och att allt kommer att bli bra innan tre dagar. Han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, min man ringde mig. Jag blev så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hade hänt. Han ville att jag skulle återvända till honom. Han sa också att han älskade mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Spellhjulets e-postadress är: [email protected] Du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

Doktor Ben kunde hjälpa dig med följande:

1) kärleksspell
2) Förlorade kärleksspell
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förbanna en förälskad älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning genom [email protected] kan ringa / WhatsApp honom genom är mobilnummer +2348159101215

#77 - Lara Borna

Vittnesmål Av Lara Borna, Hur får du din ex tillbaka snabbt!

Jag blev skadad och hjärtadbruten när ett stort problem uppstod i mitt äktenskap för sju månader sedan, mellan mig och min man. så hemskt att han tog saken till domstolen för en skilsmässa. Han sa att han aldrig ville stanna med mig igen, och att han inte älskade mig längre. Så han packade ut ur huset och fick mig och mina barn att gå igenom allvarliga smärtor. Jag försökte alla mina möjligheter att få honom tillbaka efter mycket tiggeri, men allting till nytta och han bekräftade det att han har fattat sitt beslut och han ville aldrig se mig igen. Så på en kväll, när jag kom tillbaka från jobbet, träffade jag en gammal vän av mig som frågade min man. Så jag förklarade allt för honom, så han berättade för mig att det enda sättet jag kan få min man tillbaka är att besöka en stavningskastare som heter Dr Ben, för att det verkligen har fungerat för honom också. Så jag trodde aldrig på stavning, men jag hade inget annat val än att följa hans råd. Då gav han mig e-postadressen till stavningskastaren som han besökte. Så nästa morgon skickade jag ett mail till adressen han gav mig, och stavningskraven försäkrade mig om att jag kommer att få min man tillbaka de två dagarna. Vilket fantastiskt uttalande !! Jag trodde aldrig, så han talade med mig och berättade för mig allt jag behöver göra. Då nästa morgon, så förvånansvärt, min man som inte ringde mig de senaste 7 månaderna, ringde mig att han skulle meddela att han kom tillbaka. Så underbart!! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för smärtan han orsakade mig och våra barn. Sedan från den dagen var vårt förhållande nu starkare än vad det var förut, med hjälp av Dr Ben. Så jag kommer att rådgöra dig där ute om du har några problem med att kontakta honom, jag ger dig 100% garanti för att han hjälper dig .. E-posta honom på: [email protected],
WhatsApp / ring +2348159101215
Tack så mycket!!!

#78 - Zara sime

Min pojkvän lämnade mig för en annan tjej. Jag behövde honom desperat för att jag älskade honom så mycket. Jag blev mycket orolig och behövde hjälp. När jag surfar på internet kom jag över ett visst vittnesbörd om det här bra. Dr Isikolo hjälper till att få ex tillbaka snabbt och sluta skilja sig eller skilja sig och så vidare, så jag kände att jag skulle ge honom ett försök. Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag ska göra och jag gjorde det då gjorde han en (återvänd kärlekstavling) för mig. 48 timmar senare kom min pojkvän tillbaka till mig och grät och bad om förlåtelse. Idag är jag så glad och jag vill rekommendera den här stora stavningskanalen till någon som verkligen behöver en brådskande lösning på hans eller hennes brutna relationer och äktenskap, maila honom på: [email protected] Kontakta bara den stora "Dr Isikolo" Om du har några problem kontakta honom och jag garanterar dig att han kommer att hjälpa dig., gråta inte längre, kontakta den här kraftfulla stavningskanalen nu. Tack Dr Isikolo för att rädda mina trasiga relationer och tog min pojkvän tillbaka till mig! "Maila honom på: [email protected] Du kan också Whatsapp / Viber på +2348133261196

#79 - Luis anderson Bocabegra

Hej gråter du att din fru har lämnat dig och barnen till en annan man, du behöver inte gråta längre eftersom jag var i samma position tills jag hörde om DR ISIKOLO hur han har hjälp så många människor i deras relation idag jag kan djärvt rekommendera Dr, ISIKOLO till alla som behöver hjälp. Han misslyckades inte med mig, jag tror också att han inte kan misslyckas med dig också. han är verkligen en mirakelarbetare. Jag har försökt så många stavhjul och psykiska efter att min älskare lämnade mig. DR ISIKOLO var den enda stavningskastern som kunde hjälpa mig. Det här är verkligen ett välståndstempel där du kan få tillbaka din ex-älskare. DR ISIKOLO kastade en kärleksspell och min fru förändrades för gott, han gjorde henne till en bättre kvinna och distanserade alla hennes hemliga älskare. Jag är glad att ha en enad familj, det kunde inte vara möjligt utan DR Isikolos ansträngning. Min fru är tillbaka med full av kärlek och uppriktighet och det hände bara på 48 timmar. Ta kontakt med DR ISIKOLO för relationshjälp Skicka honom till;
[email protected] Du kan också WhatsApp / Viber honom på +2348133261196

#80 - Petra Antonio

Vem som helst som har upplevt känslomässigt hjärtat kommer att förstå hur jag känner och kommer att förstå hur jag gick till någon längd för att få älska livet i mitt liv tills jag träffade Dr Isikolo, det kände allt omöjligt och jag har börjat förlora hoppet på att få Patrik tillbaka eftersom han lämnade och sa till mig att han aldrig ville se mig igen i sitt liv och jag har varit häxan bakom hans brist på framsteg och han kan inte utvecklas i livet. men efter att ha träffat den stora dr Isikolo för att uppfylla sina krav på mitt arbete, gav han mig min älskare tillbaka inom 48 timmar och det var något jag aldrig kände mig möjligt längre eftersom jag blev ett skrattlager till alla hemma och jobbar även med hans verksamhet associerat skrattade åt mig och kallade mig namn men nu är han tillbaka till mitt liv. nu ler jag när mitt äktenskapsinbjudan ges till dem för att även få hjälp från den här god manens email på [email protected] och berätta för honom att Magret länkar dig och jag tror att du gör det så att det kommer att få ett slut på hela ditt förhållande problem eller Whatsapp / Viber honom på +2348133261196

#81 - Göran Jörgen

Den som läser detta vittnesmål idag borde fira med mig och min familj eftersom det hela började som ett skämt för vissa människor och andra sa att det var omöjligt. Jag heter Göran Jörgen och är från stockholm, men jag flyttar till Chicago USA med min fru. Jag är lyckligt gift med två barn och en vacker fru. Något hemskt hände med min familj, jag tappade jobbet och min fru lämnade mitt hus eftersom jag inte kunde ta hand om mig själv och familjen. henne och mina barn vid den tidpunkten. Jag lyckades i nio år, ingen fru stödde mig för att ta hand om barnen. Jag försöker skicka ett testmeddelande till min fru men hon hindrar mig från att prata med henne. Jag försöker prata med hennes vän och hennes familj men jag vet fortfarande att någon kan hjälpa mig och jag har skickat begäran senare till så många företag, men ändå ring inte mig, förrän en trogen dag kommer att jag aldrig kommer att glömma i mitt liv . När jag träffade en gammal vän till mig som jag förklarade alla mina svårigheter och han berättade för mig om en bra man som hjälpte honom att få ett bra jobb på Coca cola-företaget och han berättade för mig att det var en caster-charm, men jag är en person som aldrig tror på trollformler, men jag bestämde mig för att prova och Drosagiede instruerade mig och visade mig vad jag skulle göra i dessa tre dagar av lunchen. Jag följer alla anvisningar och gör vad han bad mig göra bra. Drosagiede se till att allt gick bra och min fru skulle se mig igen efter det underbara arbetet Drosagiede. Min fru ringer till mig med ett okänt nummer och ber om ursäkt och hon sa till mig att hon verkligen saknar mig och våra barn och min fru kommer hem. Och efter två dagar ett företag som jag har skickat mitt tackbrev kallat, nu är jag den föredömliga företagschefen här i USA. Jag rekommenderar att om du har några problem skicka ett meddelande till detta e-postmeddelande: [email protected] eller whatsapp +2349014523836 så får du det bästa resultatet. Ta saker för givet och det kommer att tas bort från dig. Jag önskar dig det bästa.​

#82 - shole kakhaz

Till sist har min lycka återställts av en man vid namn Dr Akobe, jag är Shole Kakhaz, jag vill att alla på denna webbplats / forum ska gå med mig tacka denna DR Akobe för vad han just gjorde för mig och min familj, jag hade varit gift till min man i 5 år bodde vi lyckligt tillsammans i dessa år och inte förrän han reste till Italien för en affärsresa där han träffade den här prostituerade som häxade honom för att hata mig och barnen och älskar henne bara så när min man kom tillbaka från resan sa han att han inte vill se mig och mina barn igen så han körde oss ut ur huset och han åkte nu till Italien för att träffa den andra kvinnan. så jag och mina barn var nu så frustrerade och jag stannade bara hos mamma och jag tänkte inte bra för min mamma gifte sig med en annan man efter min pappas död så mannen hon gifte sig med behandlade inte jag och min barnen så jag var så förvirrad och jag letade efter ett sätt att få min man tillbaka till mig och mina barn så en dag när jag bläddrade på min dator såg jag ett vittnesbörd om denna MAN DR Dr.Akobe [email protected] delas på internet av en dam och det imponerar mig också så jag tänker också på att prova till en början var rädd av när jag tänker på vad jag och mina barn passerar så jag kontaktar honom och han sa till mig att hålla mig lugn för bara två dagar att min man ska återställas till mig och till min bästa överraskning fick jag ett samtal från min man den andra dagen som frågade barnen och jag ringde Dr.Akobe och han sa att dina problem är löst mitt barn så detta var hur jag får min familj tillbaka efter en lång stress av bromsning av en ond dam så med all denna hjälp från DR Akobe av [email protected] Jag vill att alla på detta forum ska gå med mig för att säga ett enormt tack till DR.Akobe och jag kommer också att ge råd för alla i sådana eller liknande problem eller alla slags problem bör också kontakta honom för hjälp via hans personliga e-post [email protected] eller hans whatsapp-nummer +19725819702
detta är några av lösningarna som han kan ...
1. Stava för förtroende (folk kommer att lita och tror att du alltid)
2. Återställ hälsan för de sjuka
2. Få tillbaka ex kärlek
3. hindra någon från att störa din relation.
4. Ge medicin för stark och långvarig erektion
5. Snabbt äktenskapförslag
6. rengör all otur och återställ din lycka
7. Du vill bli älskad av alla i din familj.
8. Behöver ett bra betalande jobb inom ditt specialområde.
9. Rengör dig själv från alla onda trollformler
10. du vill ha snabba pengar, rikedomar, rikedomar och berömmelse.
kontakta honom nu via [email protected] eller hans whatsapp-nummer +19725819702
snälla kan du kopiera och publicera detta fantastiska vittnesbörd på andra forum / webbplats så att folk vet att det finns en bra lösning på alla typer av familjens uppdelning eller skilda.

#83 - alfread

Hej, vänner för gott nytt år, det här är mitt år. Underet händer fortfarande, läs mitt underbara vittnesbörd. Jag kan inte ens förklara hur allt hände, det fungerar som ett löfte från doktor Pellar, den stora mannen som Gud har använt för att få till verklig kärlek i mitt äktenskap med sin magi. Min make undertecknade ett skilsmässebrev för sex år sedan efter att en vän besökte vårt hem. Vi bor i Maryland USA, i över sex år, vi hade två barn tillsammans, för mina två söner, jag offrar allt för att göra mitt äktenskap arbete, efter några månader slutade min man göra saker som han brukade och när Jag försöker säga till honom att vi slutade slåss, en dag såg min man mig i ögat och sa att det var upp till oss bland oss. Jag blev så förvånad så jag frågar honom vad jag gjorde fel, men den armen, han ville ha ett nytt liv. Jag älskar min man så mycket att jag inte kan leva en dag utan honom på min sida och mina barn kan bo med mig längre bort. Min man lämnade hemmet i fyra månader. inga telefonsamtal eller textmeddelanden från honom. Jag var så orolig och skrek hela dagen och natten på tallriken En dag kom han hem berusad med något dokument med honom, jag försökte prata med honom men han sovnade så när han sov var jag tvungen att titta på dokument jag var så förvånad över att se skilsmässapapper, så jag läste skilsmässebrevet och var så chockad över att se mitt namn på dokumentet. Nästa dag frågar jag honom vad detta betyder, men han vill att ett nytt liv ska kalla en bön för att stoppa vad han gör. den morgonen kom en kvinna och sa att hon är min mans advokat. Jag släppte in henne, låt henne sedan veta vad som hände, och den sidan skulle jag få en advokat, men jag ber henne att jag inte har några pengar eller någon du kan hjälpa till. Jag undertecknade skilsmässebrevet och det var det, förra året berättade en gammal vän till mig att min ex make nu arbetade nära sitt hem och nu har en ung fru med sig, jag bestämde mig för att se vem hon var. Jag blev chockad över att se samma advokat som jag började gråta. sedan min väns sida kan hon hjälpa mig att återfå min man igen hon berättade om doktorn Pellar hur han har hjälpt så att folk säger, så jag älskar hemma och läste en onlineblogg om rådgivning / skilsmässa, jag läste ett vittnesbörd från en kvinna som heter Mary Michael också. Doktor Pellar hjälpte henne att få sitt äktenskap tillbaka, jag trodde aldrig på magi, men jag bestämde mig för att prova det. Så jag skickade ett e-postmeddelande till adressen [email protected], två timmar innan han svarade mig, och jag berättade för honom om äktenskapsproblemet, han lovade att hjälpa mig att komma tillbaka till min man. Doktor Pellar vägledde mig och berättade vad jag skulle göra under dessa sju lunchdagar kärlekens magi. Jag följer alla instruktioner och gör vad du bad mig att göra bra. Bara tre dagar efter att kärlekens magi var lunch i luften, ringde min man till mig med ett okänt nummer. Jag blev så förvånad över att min man fortfarande har mitt telefonnummer för att kontakta mig så bra. Till en början var min man omtänksam och kände sig skyldig för att ha bott ensam med mig och våra barn i många månader utan att säga något, men min make Raymond kom till kyrkan på korset på natten för att be om ursäkt. Jag är så glad, jag är tacksam för det som doktor Pellar hjälpte mig med. Jag rekommenderar det starkt till alla med äktenskapsproblem eller partnerproblem. Kontakta läkaren Pellar idag för att snabbt återvända till din verkliga kärlek.
du kan kontakta läkaren via hans e-postadress;
[email protected]

#84 - martinmarisa

Mitt namn är martin Marisa från Kanada, jag vill snabbt berätta för världen att det finns en verklig onlinespel som är kraftfull och äkta. Hans namn är Dr ozalogbo. Han hjälpte mig nyligen att återförena min relation med min man som lämnade mig, När jag kontaktade Dr ozalogbo kastade han en kärleksförtrollning för mig, och min make som sa att han inte har något att göra med mig igen ringde mig och började be mig att komma tillbaka. han är tillbaka nu med så mycket kärlek och omsorg. idag är jag glad att låta er alla veta att det här stavaggregatet har befogenheter att återställa bruten relation igen. eftersom jag nu är nöjd med min man. För alla som läser den här artikeln och behöver all hjälp, kan Dr ozalogbo också erbjuda alla typer av hjälp som, botande av alla typer av sjukdomar, domstolssak, graviditetstavning, andligt skydd och mycket mer. Du kan kontakta honom via hans e-post [email protected] ringa eller lägga till honom på whatsapp med hans telefonnummer +2348162562991

#85 - ALICE LUCAS

Hej, säsongs hälsningar till alla mina vänner där ute, är här för att berätta lite om hur jag fick min man tillbaka med hjälp av en stor man som heter Dr.Amiso. Är Alice Lucas, efter att ha varit i förhållande med honom i tio år, min make bröt med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka på grund av den kärlek jag har till honom, bad jag honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän på nätet och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta Dr.Amiso, den stora stavmästaren som kunde hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än för att pröva det, mailade jag Dr.Amiso, och han sa till mig att det inte fanns något problem att allt kommer att vara okej innan 48 timmar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan 48 timmar, han kastade trollben och överraskande under den andra dagen, det var cirka 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände, att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom, det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett förhållande problem, vem som helst kan behöva hjälp av Dr.Amiso stavmästaren, hans e-postadress är ([email protected]) du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller cancer, vill gifta sig med älskaren efter ditt val eller skilsmässoärenden, hälso- eller äktenskapsproblem, vad som helst, ge inte upp, kontakta honom på [email protected]

#86 - martinmarisa

Jag vill snabbt berätta för världen att det finns en verklig stavstång som är kraftfull och äkta. Hans namn är Dr ozalogbo. Han hjälpte mig nyligen att återförena min relation med min man som lämnade mig. När jag kontaktade Dr ozalogbo kastade han en kärlek för mig, och min man som sa att han inte har något att göra med mig igen ringde mig och började be mig att komma tillbaka. han är tillbaka nu med så mycket kärlek och omsorg. idag är jag glad att låta er alla veta att det här stavaggregatet har befogenheter att återställa bruten relation igen. eftersom jag nu är nöjd med min man. För alla som läser den här artikeln och behöver all hjälp, kan Dr ozalogbo också erbjuda alla typer av hjälp som, botande av alla typer av sjukdomar, domstolssak, graviditetstavning, andligt skydd och mycket mer. Du kan kontakta honom via hans e-post [email protected] ringa eller lägga till honom på whatsapp med hans telefonnummer +2348162562991

#87 - martinmarisa

Jag vill snabbt berätta för världen att det finns en verklig stavstång som är kraftfull och äkta. Hans namn är Dr ozalogbo. Han hjälpte mig nyligen att återförena min relation med min man som lämnade mig. När jag kontaktade Dr ozalogbo kastade han en kärlek för mig, och min man som sa att han inte har något att göra med mig igen ringde mig och började be mig att komma tillbaka. han är tillbaka nu med så mycket kärlek och omsorg. idag är jag glad att låta er alla veta att det här stavaggregatet har befogenheter att återställa bruten relation igen. eftersom jag nu är nöjd med min man. För alla som läser den här artikeln och behöver all hjälp, kan Dr ozalogbo också erbjuda alla typer av hjälp som, botande av alla typer av sjukdomar, domstolssak, graviditetstavning, andligt skydd och mycket mer. Du kan kontakta honom via hans e-post [email protected] ringa eller lägga till honom på whatsapp med hans telefonnummer +2348162562991

#88 - martinmarisa.blogg.se

Jag vill snabbt berätta för världen att det finns en verklig stavstång som är kraftfull och äkta. Hans namn är Dr ozalogbo. Han hjälpte mig nyligen att återförena min relation med min man som lämnade mig. När jag kontaktade Dr ozalogbo kastade han en kärlek för mig, och min man som sa att han inte har något att göra med mig igen ringde mig och började be mig att komma tillbaka. han är tillbaka nu med så mycket kärlek och omsorg. idag är jag glad att låta er alla veta att det här stavaggregatet har befogenheter att återställa bruten relation tillbaka. eftersom jag nu är nöjd med min man. För alla som läser den här artikeln och behöver all hjälp, kan dr ozalogbo också erbjuda alla typer av hjälp som, botande av alla typer av sjukdomar, domstolsärenden, graviditetstavning, andligt skydd och mycket mer. Du kan kontakta honom via hans e-post [email protected] ringa eller lägga till honom på whatsapp med hans telefonnummer +2348162562991

#89 - martinmarisa.blogg.se

Jag vill snabbt berätta för världen att det finns en verklig stavstång som är kraftfull och äkta. Hans namn är Dr ozalogbo. Han hjälpte mig nyligen att återförena min relation med min man som lämnade mig. När jag kontaktade Dr ozalogbo kastade han en kärlek för mig, och min man som sa att han inte har något att göra med mig igen ringde mig och började be mig att komma tillbaka. han är tillbaka nu med så mycket kärlek och omsorg. idag är jag glad att låta er alla veta att det här stavaggregatet har befogenheter att återställa bruten relation tillbaka. eftersom jag nu är nöjd med min man. För alla som läser den här artikeln och behöver all hjälp, kan dr ozalogbo också erbjuda alla typer av hjälp som, botande av alla typer av sjukdomar, domstolsärenden, graviditetstavning, andligt skydd och mycket mer. Du kan kontakta honom via hans e-post [email protected] ringa eller lägga till honom på whatsapp med hans telefonnummer +2348162562991

#90 - JANE ANDREW

Al tack till Dr ADELEKE för att föra min man till mig jag är mycket glad att jag aldrig tror att jag kommer att vara med min man igen en vän till mig berättade för mig om Dr ADELEKE så jag bestämde mig för att ge ett försök och det fungerar innan 48 timmar min man ringa mig och var vädjar mig att förlåta honom det var som en dröm för mig Dr ADELEKE är en riktig spell caster kontakta honom på samtal / WhatsApp +27740386124 eller E-post: ([email protected]) Tack mig senare

#91 - Muna Skrilovski

Min fru och jag är gift de senaste 15 åren och har en vacker 12-årig dotter. Under hela det har varit ett kärleksförhållande och jag älskar verkligen ingen mer i världen än jag älskar henne.

Vi hade ett tufft liv i början med ekonomiska problem men vi har nu passerat dessa och lever faktiskt ett mycket bekvämt liv under de senaste 5 åren eller så. Vi tillbringar mycket tid tillsammans och hade verkligen nollproblem tills för ett år sedan.

I juli förra året åkte vi till ett hotell för en helg och när vi kom tillbaka, erkände min fru att jag grät att hon hade börjat röka. Jag reagerade väldigt dåligt (nu inser jag) och försökte pressa henne att sluta, alltid för att jag bryr mig. Det senaste året hade vi 6 incidenter där vi hade stora slagsmål alltid av samma anledning. Eftersom hon inte skulle röka i huset röker hon på jobbet. Under helgerna besökte hon en flickvän som bor bredvid vårt hus där hon skulle åka i en halvtimme för att röka.

Våra helger blev stressade på grund av hennes nya vana och för en månad sedan plockade hon upp sina saker, hyrde en lägenhet och flyttade dit. Jag var ute med min dotter när det hände och när jag kom hem och såg hennes saker saknas kollapsade jag i princip. I 2-3 veckor gjorde jag alla misstag med att tigga och gråta men hennes hjärta var så härdat att jag inte kunde tro hur hon behandlade mig.

Förra veckan bestämde jag mig för att semestra med min dotter. Min fru har inte kontaktat mig alls under den senaste veckan, men kontaktar vår dotter morgon och natt genom att skicka henne, jag gjorde allt jag kunde för att få henne tillbaka men vet hur ... just för 2 månader sedan var jag igenom en artikel online innan ooi såg en kvinna som delar några nyheter om en mäktig man som hjälper henne att få fred hemma, jag var så imponerad av vittnesbörden och jag bestämde mig för att försöka .. Jag förklarar alla mina problem för läkaren ALAM .. han lovar att hjälpa jag och han gjorde som han lovade, se min fru är tillbaka och tigger, hon har till och med slutat röka..kanske hans namn beröm .. för mer information kan du kontakta honom för hjälp om du har problem i ditt hem .. e-post dralahalah @ gmail.com eller ring whatsap + 2348115720823. Tack för att du delar min berättelse med mig.
e-post [email protected] ring eller whatsapp: +2348115720823

#92 - Mark

Läs hur jag kände ibland sedan
Jag har läst alla kommentarer sedan 2015. och lite riktigt lättad när ingen runt upplever något liknande, ibland verkar det som om du kommer att uppleva en helt över hela världen, men här är de verkliga och verkliga mänskliga upplevelser som gör du inser att alla känslor, tårar, smärta och så vidare. - normal process efter separering, även om det tar lång tid. Det är väldigt svårt att ta itu med när hon lämnar dig utan någon allvarlig anledning, till och med separationen själv slutade med en enkel kyss på läpparna, så jag kan inte ens sluta tänka på honom efter 4 månader, sluta tänka varför hon behövde det . Hittills vaknar jag och går och sover och tänker bara på henne, naturligtvis finns det dagar då jag känner att jag kommer mig och jag är stark att släppa alla tankar, men sedan kommer nästa dag och det är över återigen kan jag inte sluta följa henne i det sociala utrymmet och där ser jag henne alltid resa efter iv. land, att ha det bra med vänner osv. och sedan gnaga på mig själv med tanken att hon kunde släppa mig och njuta av livet, och jag sitter fast och går inte framåt om jag agerar på något, jag verkligen inte t upplever det ögonblicket helt, mina tankar flyttar någon annanstans. Jag är uppriktigt glad över att hon klarar sig, jag önskar henne inte något dåligt och jag skulle aldrig önska henne något, men den "självmedlemmaknappen" kommer fortfarande på, jag lever fortfarande i hopp om att hon en dag kommer att skriva till mig och frågar efter mig hur jag har det, men sådana hopp verkar tomma. , eftersom vi inte kommunicerar helt efter separationen. Någon vill prata, dela tankar eller till och med byta ut dem, men vänner som inte har upplevt något liknande vill inte ständigt börda familjemedlemmarna.
slutligen kom min flickvän senare tillbaka till mig och älskar mig ännu bättre än tidigare men är bara en andlig man som hjälper mig och om du behöver någon hjälp tveka inte att kontakta Dr.Pellar och kontakta honom via detta e-postmeddelande,
[email protected]

Kommentera