Opinionsblogg

Ett brev till festivalarrangörer...

 

Den mansfria festivalen verkar bli av. Pengarna, en halv miljon kronor, är ihopsamlade.

Tanken på att de pengarna kanske kunde används till att hjälpa utsatta kvinnor, eller mot hedersvåld, eller mot könsstympning, eller skänkas till organisationer som jobbar med misshandlade kvinnor, den diskussionen kan vi ta en annan gång.

Bra jobbat. Lycka till med festivalen ! Hade varit kul att komma och se men jag är ju inte välkommen så jag får istället önska er lycka till.  Jag menar det verkligen. Jag är, som bekant, ingen stor vän av ironi. Så jag vill önska er lycka till. Medan jag gör det vill jag också önska framtida separatistiska arrangörer lycka till.

Jag har också ett förslag på brev man kan skriva till andra festivalarrangörer.

Det går så här...

"Hej. Jag skulle vilja ordna en festival.

Det ska dock vara en festival där ingen av de grupper som nämns nedan är välkomna. Det är nämligen så att det i dessa grupper finns individer som beter och har betett sig illa. 

 Så jag vill ordna en festival helt utan någon enda av dessa grupper närvarande. Ingen av dem ska få uppträda, jobba eller komma som publik. Mitt mål är att samla in en halvmiljon kronor. Tack på förhand.

 De som alltså inte är välkomna på festivalen, varken som artister eller publik är: judar, färgade, araber, kvinnor, rullstolsburna, alkoholister narkomaner, rörmokare, lärare, busschaufförer, invandrare, ensamkommande, tiggare, politiker, poliser, sjuksköterskor, butiksbiträden, hantverkare, förortsbor, innerstadsbor, feminister, författare, poeter, programledare, kuratorer och kändisar.”

 Om någon skulle ha problem med detta vill jag bara i sann ”Älska Olika"-anda påminna er om att det redan ordnats en festival där de äckliga männen är förbjudna att komma. Så jag utgår ifrån att det är fritt fält och öppet för alla typer av festivaler som inte vill ha vissa grupper närvarande.

För vad är skillnaden?"

 

Kommentarer

#1 - AnNa

Bu-hu.

#2 - Anno Nyhm

Så dåligt och helt utan finess!

#3 - Johanna

Det blir tragikomiskt när du skriver spaltmeter om hur exkluderande statementfestivalen är för dig. Att pengarna kunde gått till något annat som du föreslår. Tycker inte du att vi kvinnor har rätt eller ens förtjänar att kunna gå på en festival där vi slipper vara oroliga att bli sexuellt utsatta? Tycker du verkligen att det är fel av Knyckare att dra ihop dessa pengar för att vi kvinnor ska kunna få EN fristad nästa sommar där vi med stor sannolikhet inte behöver tänka på att bli våldtagna eller tafsade på? Jag förstår på allvar inte hur du ens kan ta upp detta i din blogg, utan att ens skriva ett ord om varför statement festivalen bildades? Att du som MAN kommer med pekpinnar om vad pengarna ska gå till när festivalen ordandes pga av MÄN som inte kan bete sig. Och som vanligt ligger fokus på alla kränkta män som inte får vara med, istället för de kvinnor som blir sexuellt utsatta.

#4 - Lisse

Ok, jag förstår din poäng Birro. Samtidigt tycker jag initiativet är genialiskt. En riktig pungkänga till alla män som tafsat och våldtagit på festivaler. Men som vanligt i det oerhört fega Sverige vågar ingen ta upp vilka som varit förövarna. Visst, MÄN slår sina tjejer, MÄN våldtar, MÄN tafsar men var det inte mestadels ensamkommande män som var förövarna på dessa festivaler? Varför vågar ingen säga det högt? Känns märkligt att alla MÄN ska hatas för att en grupp migranter med skev kvinnosyn har varit förövarna.

#5 - Cindy

Men Marcus, är det inte du själv som har skrivit ett antal inlägg och otrygghet och kvinnor som är så rädda för att bli utsatta för sexuellt våld att dom inte vågar gå ut om kvällarna???

Den mansfria festivalen är just en konsekvens av denna otrygghet. Det ska absolut inte behöva vara så här. Alla ska kunna gå på festival, men som sagt detta är en konsekvens av den upplevda otryggheten i Sverige. Det är bättre att ta detta på allvar istället för att tycka synd om sig själv.

#6 - Maria

Skillnaden är att för att kvinnor ska slippa bli utsatta för sexualbrott så räcker det med att bannlysa män. Det är nämligen så, att de som utsätts till största del är kvinnor, och de som begår brotten är män. Det finns INGEN ANNAN gemensam faktor - sexualbrott utförs av män i alla samhällsklasser, med alla sorters utbildningar och inom alla yrken. Brotten utförs av unga och gamla män, av singelmän och av gifta män med barn. Av män födda i Sverige och utanför Sveriges gränser. Men det brottslingarna har gemensamt är att de ÄR MÄN. Det enklaste sättet att förebygga sexualbrott är alltså att utestänga män. Tragiskt för de som inte utför brotten, men inte inärheten av hur tragiskt det är för de kvinnor som utsätts.

#7 - Bosse

Det bästa och enklaste sättet är att gripa våldtäktsmännen och bura in dom.Men för att inte få rasiststämpeln på sig så säger ni speciellt då kvinnor att ALLA än våldtar. Vi vet vilka som till 90 % står för dessa våldtäkter men det skulle bli för jobbigt för er att stå emot rasistdrevet när det kommer. Då är er metod enklare tror ni genom att beskylla alla män för våldtäkt.Då har ni garderat er mot en kritik som ni inte skulle klara.Men det finns gedigen statistik och forskning på detta så det gäller bara att stå för sanningen. Varför anklagar ni er morfar,farfar,pojkvän,man ,svårt handikappade män o.s.v för våldtäkt? Tänk om snacket hade gått likadant när det gäller kvinnor.Att ALLA kvinnor är dumma i huvet om EN skulle göra bort sig.Jag tror att det är brottsligt det ni håller på med när ni säger att ALLA män våldtar.Det är förtal.Men ingen har prövat det i domstol.I stället för att anklaga er farfar för våldtäkt sluta vara så pk korrekt och se elefanten i rummet och erkänn vilka som till stor del våldtar.

#8 - Lisse

#Bosse: Word. Du har helt rätt. Problematiken med massinvandring av mestadels män från länder med en primitiv och uråldrig kvinnosyn är den största elefanten i vardagsrummet Sverige idag. Inte en människa vågar ta i detta. De härskartekniker som utövas i syfte att tysta folk som har en negativ inställning till detta är oerhört effektiva. Det spelar ingen roll vad man än säger och förklarar vad man tycker och menar. Man blir stämplad. Hårt. Klimatet och mentaliteten i Sverige i dag liknar ett tillstånd av masspsykos. Efter åratal av socialistisk indoktrinering måste ett stort antal svenskar ha blivit totalt hjärntvättade. Alla partier kan ta varann i hand, de sitter i knä på varann allihop. Kvinnor blir inte bara ofredade och våldtagna, polisen har inte ens tid att utreda brotten än mindre ge korrekta straff. Har man flytt från krig och elände och blir erbjuden en fristad i Sverige med mat, tak över huvudet och dessutom ett litet bidrag, då ska man per automatik utvisas för all tid och evighet om man kommer hit och våldtar. Vad är det för fel på dessa män? De beter sig som djur och som kvinna är du ett hett villebråd. Straffen är skrämmande låga. Utvisa alla!! Den här "feministregeringen" är ett stort skämt. Socialisterna har svikit - inte bara arbetarna - utan hela det svenska folket med denna total-havererade massinvandring. Så efter att ha varit socialist i hela mitt liv säger jag nu "aldrig mer". Jag har inte råd att försörja hela världens fattiga befolkning; muslimer, kriminella tiggare, våldtäktsmän och övriga. Vi borde få ha rätten att tycka att välfärden borde öronmärkas till svenskarna. Vi är numera totalt bortglömda i vårt eget land. Allt handlar bara om invandringen. De får så mycket hjälp medan svenskar i utsatt ekonomisk situation, de skiter man i. Nej, det här är så mycket mer än bara män som våldtar på festivaler......

#9 - Jochen Lippert

Svenska kvinnor är förvirrade och expreminterar med dumheter. Det är bättre kvinnor går ut i en general demonstation mot våldtäkter och sexuella övergrepp - och jag går gärna med i det tåget, ty för mig och de flesta svenska män är det helt främmande med sexuella övergrepp och framför allt våldtäkter och det har eskalerat på senare tid då vissa grupper har " julafton" på marknaden. Ni förnekar och vet vad det handlar om- men svensken har verkligen hamnat i koma som ska stå både kvinnor och män dyrt. Detta är så skruvat och sjukt med mansfria evenemang... skärp er, det är så löjligt att man tror en zombie författare varit framme. Hugg ormen i huvudet inte i svansen - svenska kvinnor.

#10 - Jochen Lippert

Och vad jag tycker svenska kvinnor bör ägna sig åt är att motverka den yttersta av den yttersta förnedrande kvinnosynen - nämligen träskprogrammet - Wahlgren , med mor och dotter som framstår som två fjortisar och som helt obegripligt kvällstidningar väljer att skriva om. Dessa primitiva varelser som citeras om de säger mekaniska könsord och tror folk ska bli upptända och informerade. Där har ni kvinnofednedring x 100. usch så osmaklig bild av de dummaste av de dummaste kvinnorna och helt... osensuellt!!! ta bort dem från TV och tidningar....

#11 - Jochen Lippert

Och vad jag tycker svenska kvinnor bör ägna sig åt är att motverka den yttersta av den yttersta förnedrande kvinnosynen - nämligen träskprogrammet - Wahlgren , med mor och dotter som framstår som två fjortisar och som helt obegripligt kvällstidningar väljer att skriva om. Dessa primitiva varelser som citeras om de säger mekaniska könsord och tror folk ska bli upptända och informerade. Där har ni kvinnofednedring x 100. usch så osmaklig bild av de dummaste av de dummaste kvinnorna och helt... osensuellt!!! ta bort dem från TV och tidningar....

#12 - StigAllan

Stackars Marcus,
Inte ens där får du vara med!
Du får väl ordna en egen festival för alla er som inte får vara med nånstans.

#13 - Berra

Men så här dum är du inte Marcus, som du framstår här. Såklart du förstår skillnaden mellan en fredad zon för en utsatt grupp och att avskärma sig från icke önskvärda medborgare. Börjar tro att folk har rätt om dig, du är populistisk och farlig. Avprenumererar Öppet hjärta genast, trodde mer om dig.

#14 - wigwag

Tycker mest synd om tjejerna jag. För vem ska de nu sexa sig för? Stå och åla sig i åtsmitande kläder och översminkade. Fjortisar som söker sin sexuella identitet, sin upphetsning, i juckande adrenalinfylld manlig närvaro. Jag tror såna här könsseparerade festivaler är lite som att bota patienten genom att hugga av huvet. Den uteblivna sexuella laddningen kommer att saknas och tjejerna kommer att ha tråkigt. Men det återstår att se efter ett antal såna här festivaler om dom blir några publikmagneterr eller inte.

#15 - Camila Rodela

Jag blev sårad och hjärtbruten när ett stort problem uppstod i mitt äktenskap för sju månader sedan, mellan mig och min man. så hemskt att han tog saken till domstolen för skilsmässa. Han sa att han aldrig ville stanna med mig igen, och att han inte älskade mig längre. Så han packade ut ur huset och fick mig och mina barn att gå igenom allvarliga smärta. Jag försökte alla mina möjligheter att få honom tillbaka, efter mycket tiggeri, men alla till ingen nytta. Och han bekräftade det att han har fattat sitt beslut, och han ville aldrig se mig igen. Så på en kväll, när jag kom tillbaka från jobbet, träffade jag en gammal vän av min som frågade min man. Så jag förklarade allt för honom, så han berättade för mig att det enda sättet jag kan få min man tillbaka är att besöka en stavningskastare, för att den verkligen har fungerat för honom också. Så jag trodde aldrig på stavning, men jag hade inget annat val än att följa hans råd. Sedan gav han mig e-postadressen till stavningskastaren som han besökte. ogagakunta@gmail.com. Så nästa morgon skickade jag ett mail till adressen han gav mig, och stavningskraven försäkrade mig om att jag kommer att få min man tillbaka nästa dag. Vilket fantastiskt uttalande !! Jag trodde aldrig, så han talade med mig och berättade för mig allt jag behöver göra. Sedan nästa morgon, så förvånansvärt, min man som inte ringde mig de senaste 7 månaderna, ringde mig att han skulle meddela att han skulle komma tillbaka. Så underbart!! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för smärtan som han fick mig och mina barn. Sedan från den dagen var vårt förhållande nu starkare än vad det var förut, med hjälp av en stavningskastare. Så, jag kommer att rådgöra dig där ute om du har något problem kontakta ogagakunta, jag ger dig 100% garanti för att han kommer att hjälpa dig .. Maila honom på: ogagakunta@gmail.com

#16 - AnNa

#-12 StigAllan; han ÄR redan sin egen festival.

Kommentera