Opinionsblogg

Det räcker nu.

Snön faller, och vi med den.

Ulf Lundell är ett geni på att med få ord fånga något bra mycket större.

Igår slog snöstormen till mot Stockholm.

Jag stretade på mot vinden för att hämta mina barn som går i en kommunal skola på Södermalm. De har det rätt bra där tror jag.

Jag kan inte för min värld begripa hur de kan gå i skolan när de låg och skrek i en spjälsäng för en kvart sedan.

Tiden är en bödel.

 

Vi leker i snön på skolgården. Deras glädje över att vintern kommit smittar även av sig på deras gamla pappa och vi stökar runt i snön tills vi är svettiga, blöta och iskalla på samma gång. Vi tar tunnelbanan till en kinakrog och äter lite innan vi beger oss hem under överläggningar huruvida Roma skulle behöva Totti i laget eller inte.

 

Samtidigt, i Nacka, blir en nioåring pojke rånad på sin mobiltelefon av unga maskerade män.

Den pojken är lika gammal som min son. Jag känner hur den där primitiva, ursprungliga ilskan vaknar. 

 

Vilka ynkliga, patetiska och fruktansvärt fega jävlar drar på sig masker och ger sig ut för att rena barn? Hur fruktansvärt värdelöst funtad i skallen är man då?

 

Jag hoppas att det är en enskild och lösryckt händelse. Givetvis är det inte det.

Det visar sig att bara någon månad tidigare blev en liten flicka också rånad. Skolan i området har gått ut och varnat föräldrarna för att dt stryker omkring unga män med luvor som rånar barn.

 

När jag läser vd pojkens pappa, Nicolas, säger är det särskilt en sak som får blodet att frysa:

  • Det var en tjej i hans klass som blev rånad för ungefär en månad sedan. Vi hade ju pratat om att det kan hända med honom så han kanske kände sig lite förberedd. 

 

Vad är det för ett land detta, där en nioårig pojke förväntas vara förberedd på att bli rånade av män i rånarluvor? 5 stycken var dem, asen som rånade en liten pojke...

Vad är det för ett land och ett samhälle där en liten pojke blir utsatt för ett känslomässigt och fruktansvärt övergrepp på vägen till eller från skolan? Vad är det för ett land där högsta polischefen är en clown som får Bagdad Bob att framstå som nyanserad, där en statsminister svamlar om att allting som sker är ”oacceptabelt” men sedan verkar skaka av sig exakt allting som sker? Vad är det för ett land där skolor varnar föräldrar för att deras barn kan bli rånade på sin väg till skolan? Vad är det för ett land där kultureliten hånflinar åt folks rädsla och anklagar de som skriver om detta för lögner? Vad är det för ett land där 30 procent av kvinnorna (enligt BRÅ) är rädda för att överhuvudtaget gå ut? 

Vad är det för ett land där 5 vuxna män väljer att attackera och råna en nioårig pojke? Och vad är det för ett land som tillåter detta ske igen och igen och igen och igen och igen...

 Ni kan tycka att jag upprepar mig. Men jag tänker inte hålla käften om det här. Så länge barn blir rånade och utsatta för det övergrepp som ett rån innebär kommer jag fortsätta att jaga alla verklighetsförnekare som likt vår vän Bagdad Bob anser att allt är bra, allt är fint, det finns ingenting att vara rädd för.

 Säg det till Nicolas son, en nioårig pojke som blir rånad av män i rånarluvor.

Fegheten känner inga gränser Äcklet och ilskan känner inga gränser. Däremot känner vanmakten en gräns. Det räcker nu.

Det börjar bli dags att på allvar jaga, lagföra och bura in de fega jävlarna som sätter skräck i det här landet.

Punkt slut.

 

Kommentarer

#1 - Nisse i Hökarängen

" Vad är det för ett land detta, där en nioårig pojke förväntas vara förberedd på att bli rånade av män i rånarluvor? 5 stycken var dem, asen som rånade en liten pojke..."

Detta är bara politikernas straff för att vi inte har haft krig eller diktatur på över 200 år, och för att folk röstar på SD. Då är det bara att bita i det sura äpplet.😤 Synd bara att detta ska drabba en oskyldig nioåring.
Förövarna kunde istället ha gett sig på Schyffert och Betnér som ju har talat om för oss att Sverige är tryggt och att vi inte behöver vara rädda osv.

#2 - Cissi

Män från Mellanöstern har varit överrepresenterade vad gäller vålds-och sexualbrott ända sedan 80-talet, men visst allt beror på samhällsklyftor. Haha :)

#3 - THERESA WILLIAMS

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {[email protected]} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {[email protected]}

Kommentera